Vrouw

Naaktstrand texel de koog plassen tijdens seks

Woensdag 19st, Augustus 2018 7:53:35 Pm
[BANCHOR] goggle xnxx
Stuur een gratis bericht
naar adabo
adabo
  • 27 jaar Vrouw, Centaur
  • Blockzale, Netherlands
  • Perzisch(Beginner), Deutsch(Bekwaamheid), Portugees(Mooi zo)
  • Orthopedist, Correspondent, Analist
  • ID: 9643623291
  • Vrienden: RedFox1, lou0905
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 173 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Kelly
Profiel bekijken: / 6418
Telefoonnummer: / +312197-613-79

Beschrijving:

Algemeen    Route    Foto's    Gastenboek    Texel   Noord Holland    Nederland       Naaktstrand Texel De Cocksdorp   officieel naaktstrand tussen paal 26,4 en 27,45 met borden aangegeven lengte meter betaald parkeren op meter bushalte op 45 min fietsenstalling op meter blauwe vlag zandstrand geen badtoezicht, reddingspost meter noordwaarts waterkwaliteit aflopende bodem zwemwater strandpaviljoen bij strandopgang, op meter afvalbakken op eerste gedeelte naaktstrand honden aangelijnd toegestaan   Algemeen Het naaktstrand bij de Cocksdorp ligt noordelijk op het eiland.

De afstand vanaf de veerhaven is ongeveer 25 kilometer. Voor een uitgebreide route beschrijving kijk op de route pagina. Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 26,4 en 27, Het gebied staat met borden aangegeven.

Aan de noordzijde van het naaktstrand ligt op ongeveer meter afstand het prachtige natuurgebied de Slufter. Omdat het gebied in het strandseizoen alleen toegankelijk is via het naaktrand is het ook erg geschikt voor naaktrecreatie. Er zijn geen paviljoens of andere voorzieningen aanwezig. Bij de strandopgang Krimweg is het strandpaviljoen paal 28 aanwezig niet naturistisch. In de duinen mag niet worden gerecreëerd. Op het naaktstrand is geen direct badtoezicht, de dichtstbijzijnde reddingspos t staat bij de strandopgang op meter afstand.

De dichtstbijzijnde officiële zwemwaterlocatie is Paal 28 De Krim op meter afstand. Voor uitgebreide informatie over deze zwemwaterlocatie, kijk op de site van zwemwater. NAP laagwater  t. UV-index De Cocksdorp.

Laatst bezocht:

Naakt in sauna bdsm manga

Van
darrankavanagh

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl