Vrouw

Naakt in sauna annette gerritsen naakt

Maandag 16st, Januari 2017 4:17:54 Pm
[BANCHOR] pegging vrouw
Stuur een gratis bericht
naar oneboy90vn
oneboy90vn
  • 21 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Artswood, Netherlands
  • Javaans(Gemiddeld), Javaans(Beginner)
  • Neonatoloog, Wijnmaker, Nefroloog
  • ID: 7297475498
  • Vrienden: loma
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 158 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Marilyn
Profiel bekijken: / 9611
Telefoonnummer: / +312931-454-33

Beschrijving:

Wie aan een dagje sauna denkt, denkt al snel aan naakte, zwetende lijven. Maar als het aan veel saunabezoekers ligt dan zweten zij tegenwoordig liever in een bikini of zwembroek dan in hun naakte niks. Tien jaar geleden begon Wellnesscentrum De Zwaluwhoeve in het Gelderse Hierden met één badkledingdag per maand. Dat aantal is inmiddels uitgebreid naar vier dagen per maand waarop naakt verboden is.

Naar de reden van deze 'verschuiving' moet ook Schrijver gissen. Ook uit een poll op de Facebookpagina van Editie NL blijkt dat ruim meer dan de helft van de respondenten liever niet naakt in de sauna zit.

Zo is Grietje blij dat er tegenwoordig badkledingdagen zijn. En dat is niet Jan en alleman. Ik wil ook niet van anderen hun blote zaakje zien. Volgens Ohlrichs zijn de badkledingdagen een voorbeeld dat we met andere ogen naar bloot zijn gaan kijken, en dat komt onder meer door sociale media.

Ohlrichs ziet deze ontwikkeling ook elders: op het strand neemt het aantal topless zonners af en op scholen durven kinderen al heel jong niet meer bloot te douchen. Dáár zou meer aandacht voor moeten komen. Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Steeds meer badkledingdagen in sauna: 'We durven niet meer bloot' 12 augustus Aangepast: 12 augustus Lees ook: Lekker zweten in je eigen woonkamer?

Met deze opblaasbare sauna kan het. Lees ook: Naturistenzwemvereniging stopt: zijn we preutser geworden? Hotel ontruimd Saunabrand rookt gasten Zeeuws hotel uit.

EditieNL Naturistenzwemvereniging stopt: zijn we preutser geworden? Getuigen gezocht Naaktloper op de Hilversumse heide valt meisje lastig.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl