Vrouw

Marokkaanse hoeren antwerpen erotische massagesalon amersfoort

Dinsdag 2st, Oktober 2018 7:25:20 Am
[BANCHOR] taboe moive
Stuur een gratis bericht
naar RENESIS
RENESIS
  • 27 jaar Vrouw, Leeuw
  • Bellingwold, Netherlands
  • Javaans(Gemiddeld), Frans(Basic), Telugu(Mooi zo)
  • Producent, Verzender, Architect
  • ID: 3539338348
  • Vrienden: macwater2, Arrpo, Asimeng
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Jill
Profiel bekijken: / 9739
Telefoonnummer: / +312256-853-95

Beschrijving:

Ik weet nu al da sommige mij hier gaan haten zonder dat ze mij kennen maar omwille van wat ik ga typen. Ik ben een 20 jarige Marokkaanse meid uit Antwerpen ik heb geprobeerd paar keren te daten met Marokkanen maar die mentaliteit vind ik gewoon verkakt! Die mentaliteit van;'' mijn vrouw moet 'maagd' zijn terwijl 99 procent van de jongens het zelf niet meer is. Mijn vrouw moet binnen zit, mijn zusse moge dit niet, ze moge dat niet, als ik haar ooit zie met ne gast sla ik haar kapot , bla bla'' jullie snappe wel wat ik bedoel.

Elke Marokkaan die ik tot hiertoe heb ontmoet denkt zo, echt walgelijk! Marokkaanse jongens zijn goed om te vriend te houden maar echt niet om te trouwen of om een relatie mee aan te gaan. No way. Ze zijn zelf helemaal naar de klote en dan durven ze Marokkaanse meisjes uit te schelden voor hoeren,goedkope sletten, carbitches, Zo'n gasten kunnen beter hun bakkes toe houden want er komt toch niks nuttigs uit!

Als een meisje u heeft afgewezen, of ge hebt geen aandacht van haar gekregen moet je haar ni gaan zwartmaken in u hele buurt van, 'zij heeft met mij dit gedaan, zij heeft met mij dat gedaan ' a je hebt ni eens haar nummer a handicap , het enigste wat jij kent is haar naam.

Tfoe 3liekoem! Wat walg ik van jullie. En dan heb je nog die meisjes die deze jongens 'beschermen' a get a life a bitch , wech denk je ze praten goed over jou? Ze lache jou enkel uit! Bescherm beter de marokkaanse meisjes in plaats van de gasten.

Hebben jullie ooit turken horen roddelen over turkse meisjes in het bijzijn van marokkanen ofzo Ik denk het niet! Misschien zijn er paar uitzonderingen maar niet veel. En trouwens het zijn de marokkaanse jongens die ons volk ten schande zetten en niet de meisjes.

Zeg 'Marokkaanse jonge' in het bijzijn van van een belg en het enigste wat je hoort is; drugsdealers, bedriegers, leugenaars, afpersers, criminelen , Jullie snappe wel wat ik bedoel. En als nu sommige bitches die gaste gaan verdedigen is da enkel om goed bij hun te staan.

Lik ineens hun balzakken a biatch! Da moest er even uit!! Peace ouuuuuuuttt ; val me nu maar aan a hajawein. Jump to. Sections of this page. Accessibility Help.

Email or Phone Password Forgot account? Sign Up. See more of De Marokkaanse Dates on Facebook. Log In. Forgot account?

Not Now. Related Pages. Marokkaanse vrijgezellen Interest. Stichting Ibaadu-Arrahmaan Interest. Marokkaanse liefdes anoniempjes en verhalen Entertainment Website. Zaka Comedian. Islamtische Huwelijksadviezen Education Website. Alle marokkanen bijeen Just For Fun.

De Marokkaanse Dates April 7, ·. Anoniempje Ik weet nu al da sommige mij hier gaan haten zonder dat ze mij kennen maar omwille van wat ik ga typen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl