Vrouw

Man en vrouw die neuken escort service heerenveen

Zaterdag 13st, Augustus 2018 6:13:5 Am
[BANCHOR] xnxx poys
Stuur een gratis bericht
naar DevilSir
DevilSir
  • 20 jaar Vrouw, Leeuw
  • Narden, Netherlands
  • Marathi(Basic), Spaans(Beginner)
  • Anesthesist, Reanimator, Stuntman
  • ID: 4388929482
  • Vrienden: dandiedon1951
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 183 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lisa
Profiel bekijken: / 3224
Telefoonnummer: / +312291-947-87

Beschrijving:

Geslachtsgemeenschap Latijn: coïtus , in het Nederlands ook wel copulatie , neuken , verouderd bijslaap [1] is een seksuele handeling tussen twee mensen waarbij een penis in erectie een vagina of anus penetreert. Het doel van geslachtsgemeenschap kan seksueel genot zijn, geslachtelijke voortplanting of beide. Vaginale geslachtsgemeenschap vindt veelal plaats tussen een man en een vrouw [2].

De geslachtsgemeenschap wordt voorafgegaan door een fase van seksuele opwinding : de penis wordt stijf en produceert voorvocht en in de vagina ontstaat extra afscheiding waardoor deze gladder wordt en de penis gemakkelijker kan worden ingebracht. Gedurende de geslachtsgemeenschap wordt de penis naar voren gestoten en weer teruggetrokken in een ritmisch proces. Dit kan resulteren in een ejaculatie zaaduitstorting , waarbij sperma in de vagina wordt gespoten.

De spermacellen bewegen zich indien geen gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld een condoom via de vagina en baarmoederhals naar de baarmoeder of nog dieper in het lichaam naar de eileider.

Als daar een eicel aanwezig is kan deze door een spermacel bevrucht worden, waardoor mogelijk een zwangerschap ontstaat. Mensen kunnen een bevruchting voorkomen door verschillende vormen van anticonceptie te gebruiken. Anale geslachtsgemeenschap kan zowel plaatsvinden tussen mannelijke partners als tussen een mannelijke en een vrouwelijke partner. Anaal geslachtsverkeer leidt bij vrouwen in beginsel niet tot zwangerschap , tenzij het sperma toch in de omgeving van de vagina terechtkomt.

Geslachtsgemeenschap kan worden bedreven in een grote variëteit van seksposities. Er zijn in de geschiedenis diverse boeken over deze posities verschenen, zoals de Kamasutra uit vermoedelijk de 2de eeuw na Christus, de I Modi uit de 16e eeuw en het 19e-eeuwse literaire werk De figuris Veneris.

Geslachtsgemeenschap kan liggend plaatsvinden, met de ene partner boven de ander, in zijligging, staand of zittend. Voorbeelden zijn de "missionarishouding " of " op zijn hondjes ".

Zoals voor alle termen die met de seksualiteit te maken hebben, zijn ook voor geslachtsgemeenschap vele alternatieve woorden.

Er bestaan vele verschillende, meer of minder pejoratieve Nederlandse synoniemen voor het woord geslachtsgemeenschap.

Een terracotta afbeelding van geslachtsgemeenschap tussen een man en vrouw. Uit Mesopotamië , 2de millennium v. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Dit artikel gaat over de mens, zie paren voor coïtus bij dieren. Afbeelding uit Pompeï. Amsterdam: J. Categorie : Geslachtsgemeenschap. Verborgen categorieën: Wikipedia:Zie artikel Wikipedia:Commonscat met lokaal andere link dan op Wikidata.

Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 mrt om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zie vaginale geslachtsgemeenschap voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Zie anale geslachtsgemeenschap voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zie Seksuele volkstaal en eufemismen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zie de categorie Penile-vaginal intercourse van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl