Seks

Seks voor beginners meisje pijpt vriend

Zaterdag 3st, Augustus 2018 2:48:20 Pm
[BANCHOR] seex muvi
Stuur een gratis bericht
naar johniobst
johniobst
  • 42 jaar Vrouw, Meisje
  • Hardover, Netherlands
  • Telugu(Elementair), Italiaans(Geavanceerd)
  • Middel, Econoom
  • ID: 4275138419
  • Vrienden: ulcia904, sarvasarava57, delbertblake
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 6833
Telefoonnummer: / +312671-751-48

Beschrijving:

Dit dertiendelige kinderprogramma uit gaat over liefde en seksualiteit. Elke uitzending is te beschouwen als een les uit een cursus, gemaakt en uitgevoerd door 'Professor in de seks' van het Instituut voor Seksueel Genoegen en Duurzaam Levensgeluk Dorijn Curvers en haar verlegen assistent Max Victor Nieuwenhuizen.

Met behulp van het cursuspakket, een kartonnen doos vol speelgoed dat als verbeelding van lichaamsdelen dient, en computeranimaties worden de onderwerpen behandeld. Voorbeelden hiervan zijn: hoe trek je iemands aandacht, hoe belangrijk is liefde en hoe werken de geslachtsorganen. Hoewel de titel het wel doet vermoeden, is de kennisoverdracht beperkt.

Vaste onderdelen zijn: 'de man-in-bad-scène', waarin Peter Faber speelt met condooms die hij over zijn vingers heeft getrokken, 'Het Experiment' met Nico van der Heuvel , waarin een man wordt opgesloten om te kijken hoe lang hij zonder liefde kan, en de kijkersvraag, waarin kinderen hun probleem met liefde of seks voorleggen. Presentatie Dorijn Curvers , Victor Nieuwenhuizen. Productie Evelien Jansen. Regie Marion Bloem. Scenario Ivan Wolffers. Navigatiemenu Toggle navigation. Cursus voor beginners in de liefde.

Ga naar: navigatie , zoeken. Periode Beschikbaar in archief Beeld en Geluid Genre Kinderprogramma , Informatief Decennia Lengte 20'00 Medium televisie Beschrijving Dit dertiendelige kinderprogramma uit gaat over liefde en seksualiteit.

Beeld en Geluid. Kinderprogramma , Informatief.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl