Seks

Seks met je broer man afstandelijk na seks

Dinsdag 1st, November 2017 8:7:50 Am
[BANCHOR] staart butplug
Stuur een gratis bericht
naar stakashadow
stakashadow
  • 35 jaar Vrouw, Meisje
  • Dorn, Netherlands
  • Frans(Beginner), Marathi(Basic), Frans(Bekwaamheid)
  • Linguïst, Neonatoloog, Immunoloog
  • ID: 7759487118
  • Vrienden: skypestartup, Gregloechel, mvvr, Trinityclinton
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 176 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Margie
Profiel bekijken: / 2653
Telefoonnummer: / +312272-333-26

Beschrijving:

Door gebruik te maken van Scholieren. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.

Je bent nu hier: voorpagina » forum. Gebruikersnaam Mij onthouden? FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Bird schreef:. Paranoide schreef:. Als je 13 was geweest had ik gezegd dat je broer verkeerd bezig is, dat jij later misschien spijt zal krijgen en dat het beter is om 't niet te doen.

Als je 17 was geweest had ik gezegd dat het wellicht raar is, maar dat er ook niet zoveel mis kan gaan en dat je oud en wijs genoeg bent om het zelf te weten. Maar met 15 zit je daar precies tussenin. Heb je het idee dat hij aandringt, of respecteert hij dat je aarzelt? Kunnen jullie nog gewoon normaal met elkaar omgaan, ondanks dat jullie elkaar gepijpt hebben?

En wat zijn jouw redenen om het wel of niet te willen doen? Want als jouw enige tegenargument 'misschien is het raar' is en voor de rest wil je heel graag, dan nouja. Kijk, het blijft incest. Maar je zal niet de eerste zijn die daar niets om geeft en zolang je 't allebei vrijwillig doet en er geen enge dingen zijn met machtsmisbruik of groot leeftijdsverschil is daar niets moreel verkeerds aan. Hooguit vinden mensen het vies, maar ten eerste hoef je 't niemand te vertellen en ten tweede vinden mensen wel meer vies.

Zolang niemand er schade aan ondervindt ben ik een groot voorstander van gewoon doen waar je zin in hebt. Maar als je het zelf ongemakkelijk vindt, of je bent bang dat je straks geen 'nee' meer kan zeggen, of je hebt geen goede band met je broer, hebt niet 't idee dat je erover kan praten, spijt hebt van de vorige keer, etc, etc, dan is het een minder goed idee.

Nou, als jullie allebei maagd zijn is een condoom niet eens nodig. Zwanger worden kun je toch niet en als je maagd bent heb je geen SOA's. En nogal logisch dat je er alleen zin in hebt wanneer je geil bent. Vowel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Vowel. Vowel schreef:. Maar ga jezelf nou niets ergs aanpraten nog. Vraag eerst eens aan hem of hij nog maagd is. Als hij nooit seks heeft gehad naast jou , heeft hij ook geen SOA's en kan hij niets door hebben gegeven aan jou.

En dan heb je dus ook geen condooms nodig. Als je het echt zeker wilt weten. Luister nou eens even. Maak je nou niet zo druk voordat je iets weet. Vraag hem eerst of hij al eens seks heeft gehad met iemand anders. Als hij gewoon nog maagd is zijn al deze vragen niet relevant.

Maar goed. Nee, je kunt niet altijd zien of je een SOA hebt. De behandeling ligt aan de SOA. Even los van het feit dat dit om incest gaat: misschien moet je nog geen seks hebben als je dit soort dingen niet weet.

Oh en SOA is niet "een ziekte". Het is een verzameling ziekten. Alles dat seksueel overdraagbaar is. Pip schreef:. Nogmaals: Nee, je kunt het niet altijd zien. En ja, medicijnen zijn wel nodig om er weer vanaf te komen.

Welke medicijnen, dat ligt aan het type SOA. Je kunt prima iets hebben zonder het te weten en medicijnen tegen de soa te nemen. In Afrika hebben vrij veel mensen HIV, maar geen medicijnen, om een voorbeeld te geven. DAH schreef:. Voor de TS en overige geïnteresseerden, lees even het volgende: Citaat:.

Guarnere Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Guarnere. Guarnere schreef:. Voor de TS en overige geïnteresseerden, lees even het volgende: de TS: Je broer is derhalve volgens de Belgische wet strafbaar voor wat jullie doen.

Kwaliteit Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kwaliteit. Komt vast vaker voor. Belangrijkste is dat je niks doet wat je niet wil. Dus ook als je niet zonder condoom wil. Moet hij respecteren. Ik vind het wel een beetje sneu tbh, kan 'ie niet iemand anders zoeken om zijn seksuele verlangens op uit te oefenen?

Daar ben je namelijk geen broers voor. Lijkt me ook lekker voor je ouders, om te horen dat je zoons het met elkaar doen. Als je het echt superleuk vind, moet je het zelf weten, maar ikzelf zou dan liever op zoek gaan naar een vriend, echt vet raar om het met je broer te doen.

Ik vind het maar raar dat hier zo gewoon over wordt gedaan. Ten eerste is het pedoseksueel gedrag wat je broer vertoont, ten tweede is het incest. Als het zijn vader was geweest, dan had men moord en brand geschreeuwd, maar nu het zijn oudere broer is, zegt men: "nou, praat erover met hem"?

Ten derde heeft TS geen idee wat SOA's zijn, dus is hij uberhaupt nog lang niet klaar voor seksuele handelingen, met wie dan ook. Dus gast, niet doen. Je gaat er geheid spijt van krijgen en je broer moet ook even goed inzien waar ie mee bezig is, want helemaal normaal is dit niet. Noedelhap Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Noedelhap. Oh, ik vind het niet normaal hoor. Ik snap, eerlijk gezegd, helemaal niet waarom hij überhaupt zijn broer wil doen.

Maar als hij het dan toch per se wil doen, moet 'ie wel met zijn broer praten over eventuele SOA's en sekspartners en zo dat bedoelde ik dus met "praat erover". Eens met het laatste stukje. Kwaliteit schreef:. Je broer is volgens mij niet iemand waarmee je seksuele dingen mee moet doen vind ik persoonlijk.

Hij vraagt zich toch ook af of het normaal is? Daarom heeft hij dit topic geopend. En wij zeggen erop: nee, het is raar en vies. Objectief vies, want bij de meeste mensen is het biologisch zo geregeld dat ze geen seks willen met familieleden. Maar 'raar en vies' is geen reden om iets niet te mogen doen.

Ik vind ananas op je pizza doen ook raar en vies, maar dat betekent niet dat andere mensen het niet mogen. Noedelhap schreef:. Nouja, ik vind jullie nogal bagatelliserend en mild overkomen. Zo van: "ja, nouja, het is wel vies, maar als jij het WIL Ik vind dat dit op alle mogelijke manieren uit zijn hoofd moet worden gepraat.

Natuurlijk kunnen we hem niet tegenhouden, maar op zijn minst erop wijzen dat zijn broer naar ik meen strafbaar is en dat hij er spijt van gaat krijgen later. Dan is het hele wijzen op die SOA's en het kopen van condooms nogal irrelevant, want daar zou hij zich gewoon niet mee bezig moeten houden.

Want zelfs als hij het nu nooit meer doet, is er een kans dat hij via hem een SOA heeft opgelopen. Vind je dat echt irrelevant? Verder, tja, ik vind het vies en ranzig en kan me niet voorstellen dat ik ooit iets met m'n broer zou doen, maar de TS heeft dat zelf ook wel door, want in zijn OP laat 'ie al duidelijk merken dat 'ie snapt dat het eigenlijk niet normaal is.

Maar hij doet het toch, tja. Dan mag 'ie op z'n minst over SOA's nadenken. Het verschil tussen 19 en 15 vind ik niet genoeg om dramatisch te doen over pedoseksueel gedrag. Je hebt hier wel vaker topics met de vraag of zo'n leeftijdsverschil strafbaar is, en het antwoord is altijd 'in theorie wel, maar als het vrijwillig is en jullie doen allebei geen aangifte dan is er geen probleem'.

Spijt, tja. Ik heb posts gelezen van mensen die spijt hadden van dat ze zulke dingen níet gedaan hadden. Ook een heel uitgebreide incestthread op Reddit, waar mensen vertelden over hun ervaringen. Bij bijna iedereen bloedde het uiteindelijk vanzelf een beetje dood.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl