Seks

Seks in de tuin afbeelding verjaardag meisje

Zaterdag 23st, Februari 2017 8:46:41 Am
[BANCHOR] wetplace
Stuur een gratis bericht
naar Bucky_Kid
Bucky_Kid
  • 41 jaar Vrouw, Stier
  • Zirikze, Netherlands
  • Japans(Basic), Deutsch(Beginner), Turks(Bekwaamheid)
  • Marketeer, Leraar
  • ID: 8958358713
  • Vrienden: ESJ
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 165 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Martha
Profiel bekijken: / 9285
Telefoonnummer: / +312144-426-57

Beschrijving:

Wanneer je buiten seks hebt, worden je zintuigen extra geprikkeld. Een briesje langs je huid voelen, het ruiken van vers gemaaid gras — dit soort dingen kunnen dan heel erotisch worden. We hebben de beste plekken voor jullie op een rijtje gezet. Als je voor de eerste keer buiten seks hebt, is je eigen tuin een goede plek om te beginnen. Wat fijn is aan je eigen tuin is dat je nog steeds het spannende effect hebt van seks in de buitenlucht, maar je wel nog enigszins wat privacy hebt.

Helemaal als je je achter een hekje of een bosje verschuilt. Let wel op dat je niet te luidruchtig wordt, je buren kom je immers regelmatig tegen en je wilt ze wel nog zonder rood hoofd aan kunnen kijken, toch?

Als je een boot tot je beschikking hebt, moet je deze zeker gebruiken! Je kunt op een boot het idee krijgen dat je samen op een onbewoond eiland bent beland, wat natuurlijk superromantisch is.

Zijn jullie samen aan het wandelen of aan het mountainbiken? Er is niets spannender dan tussendoor even de bosjes in glippen voor wat one-on-one time. In de natuur seks hebben geeft een enorm Tarzan en Jane gehalte: heel rauw en primitief, maar daarom des te spannend. Let er wel op dat je buiten het zicht van anderen blijft — je wilt geen gezinnen met kleine kindjes laten schrikken. In het zwembad, onder de douche, in een meertje — je kunt het zo gek niet verzinnen. Als je in het water bent of onder een waterstraal staat, kan je huid gevoeliger worden voor aanrakingen.

Oftewel, intens genieten. Wel moet je er rekening mee houden dat water je natuurlijke glijmiddel wegspoelt, dus je kunt het beste een glijmiddel op basis van siliconen meebrengen.

Seks op het strand kan onwijs spannend zijn omdat je het strand snel associeert met vakanties, blijheid en spontaniteit. Ook kan het horen van de rollende golven heel opwindend werken. Kies een afgelegen stukje strand uit, verscholen achter wat rotsen of een duin en neem een grote handdoek, deken of beter: strandstoel mee.

Zo blijf je nog een beetje zand proof , je wilt immers niet dat het gaat schuren! Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram? Type zoekwoorden. Getty Images. In de tuin Als je voor de eerste keer buiten seks hebt, is je eigen tuin een goede plek om te beginnen. In een boot Als je een boot tot je beschikking hebt, moet je deze zeker gebruiken! In het bos Zijn jullie samen aan het wandelen of aan het mountainbiken? In het water In het zwembad, onder de douche, in een meertje — je kunt het zo gek niet verzinnen.

Op het strand Seks op het strand kan onwijs spannend zijn omdat je het strand snel associeert met vakanties, blijheid en spontaniteit. Advertentie - Lees hieronder verder. Het beste tijdstip om seks te hebben 5 standjes voor de beste seks ooit Beste seks standjes voor de heetste vrijpartijen 7 Plekken waar je nóóit seks moet hebben 5 dingen die je NOOIT na de seks moet doen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl