Seks

Seks in auto meisjes met rode haren tekst

Dinsdag 10st, Februari 2017 4:10:47 Am
[BANCHOR] xhamster teenies
Stuur een gratis bericht
naar cccinnamon
cccinnamon
  • 44 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Shonebek, Netherlands
  • Japans(Elementair), Javaans(Geavanceerd), Javaans(Elementair)
  • Musicus, Viroloog
  • ID: 9688721753
  • Vrienden: depecheizmir76, anukush14
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 8852
Telefoonnummer: / +312146-451-11

Beschrijving:

Only fill in if you are not human. Geen nieuws willen missen? Volg ons op:. Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. Ik ben 15 jaar en mijn vriendje is Hij wil verder gaan dan zoenen en dat wil ik ook wel, maar we willen niet dat onze ouders mee kunnen luisteren. Hij vroeg of ik niet mee wilde in de auto. Ik ging wel mee, maar toen we eenmaal seks hadden deed het pijn door de manier waarop ik lag en hij gebruikte ook geen condoom.

Ik zei dat ik er wel even één zou gaan halen, maar hij hield me tegen en ging gewoon door met vrijen. Vanaf toen lag ik wel lekker en ging het wel weer en ik vond het heel lekker. Maar ik wil niet meer in de auto vrijen.

Weten jullie een plek waar ik ongestoord kan vrijen? Jullie ouders zijn vast niet altijd thuis. Ze gaan toch ook wel eens naar een feestje, sporten of winkelen? Dat zijn natuurlijk de momenten die je kunt benutten. Weten je ouders dat je een vriendje hebt? Dan zullen ze ook wel begrijpen dat jullie soms behoefte hebben aan wat privacy, zonder dat ze meteen weten wát jullie dan precies doen. Dat is niet alleen lekker op de achtergrond, maar zorgt er ook voor dat jullie minder goed te horen zijn.

Better safe then sorry! Ben jij ready of nog niet? Dat is echt een no go! Quiz it! Dan kun je met dit account ook hier inloggen! Inloggen met Facebook. Inloggen met Instagram. Gebruikersnaam of e-mail. Laat me aangemeld. Wachtwoord vergeten? Welkomstmail opnieuw versturen.

Menu-blokje abo Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. Mijn Profiel Logout. Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:. Wat is jouw vraag? Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Geef een reactie Reactie annuleren.

Anoniem reageren Wanneer je anoniem reageert, verschijnt je profielfoto en profielnaam niet bij je reactie. Reactie plaatsen. Volg ons op Instagram!

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl