Seks

Overgang en seks porno bekende nederlanders

Dinsdag 15st, Augustus 2017 7:32:29 Pm
[BANCHOR] n xxcom
Stuur een gratis bericht
naar J-Daggon
J-Daggon
  • 48 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Monnickendam, Netherlands
  • Koreaans(Geavanceerd), Telugu(Bekwaamheid), Javaans(Vloeiend)
  • Stuntman, Hoofd
  • ID: 9489929814
  • Vrienden: ItsAllFUBAR
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 187 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Marie
Profiel bekijken: / 5114
Telefoonnummer: / +312154-152-72

Beschrijving:

In de overgang verandert de hormoonproductie. Bij vrouwen produceert het lichaam steeds minder oestrogeen, wat een onregelmatige menstruatie, uitblijven van de menstruatie of juist hevig en langdurig menstrueren tot gevolg heeft. Na de overgang stopt de oestrogeenproductie helemaal en is de vrouw niet meer vruchtbaar. De vagina wordt minder snel vochtig en de vaginawand wordt dunner en minder elastisch. Gemeenschap kan hierdoor pijnlijk zijn.

Dit kun je eraan doen:. Bij het ouder worden verandert ook bij mannen de hormoonhuishouding: de testosteronspiegel daalt. Hierdoor verminderen de intensiteit en de duur van de lichamelijke seksuele reacties. Oudere mannen hebben meestal meer tijd nodig om opgewonden te raken en een erectie te krijgen.

De erectie is bij oudere mannen ook vaak minder stijf en duurt minder lang. Door lichamelijke veranderingen, bijvoorbeeld minder goed doorbloede vaten, kunnen erectieproblemen ontstaan. Seksuele problemen zijn vaak goed op te lossen.

Kijk welke mogelijkheden er zijn voor de aanpak van je probleem. Vrouwen en de overgang In de overgang verandert de hormoonproductie. Dit kun je eraan doen: Neem meer tijd voor een uitgebreid voorspel om vochtig te worden.

Ken je lichaam en her ontdek waar je opgewonden van raakt. Gebruik een glijmiddel. Glijmiddelen zijn er op water-, siliconen- en oliebasis.

Gebruik geen vaseline, want dat lost niet op in water en is daardoor moeilijker weg te wassen. Dit vergroot de kans op infecties. Er zijn ook pillen en vaginale crèmes die hormonen bevatten en ervoor zorgen dat de vagina vochtig wordt. Deze zijn te verkrijgen via de huisarts of de gynaecoloog. Mannen en de overgang Bij het ouder worden verandert ook bij mannen de hormoonhuishouding: de testosteronspiegel daalt. Dit kun je eraan doen: Neem meer tijd om opgewonden te raken en een erectie te krijgen.

Door minimaal dertig minuten per dag te bewegen verbetert de doorbloeding, wat goed is voor de vaten. Goed doorbloede vaten zijn belangrijk voor een erectie. Bekijk de tips bij erectieproblemen Oefeningen over opwinding Maak een erotisch lijstje Roze bril Wat zijn jouw fijne plekjes? Seksualiteit in de overgang Delen. Hulp nodig? Vind hulp.

Seks punt nl sexs buis

Van
modesty_97

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl