Seks

Man afstandelijk na seks geil en naakt

Zaterdag 9st, September 2017 6:12:35 Pm
[BANCHOR] ndian gilma
Stuur een gratis bericht
naar Matheusfx
Matheusfx
  • 23 jaar Vrouw, Centaur
  • Boxer, Netherlands
  • Hindi(Gemiddeld), Deutsch(Mooi zo), Telugu(Mooi zo)
  • Meteoroloog, Bionic, Methodist
  • ID: 2158844976
  • Vrienden: Elaine, grazyna_11, nesoor1992
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 156 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 1859
Telefoonnummer: / +312722-641-64

Beschrijving:

Door gebruik te maken van Scholieren. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Je bent nu hier: voorpagina » forum. Gebruikersnaam Mij onthouden? FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Ik heb soort van sexrelatie met mijn beste vriend. Alleen het nare is dat ik mijn beste vriend, eiglijk nooit zie.

Hij woont namelijk niet zo dichtbij. Maar we praten eigenlijk wel iedere dag via msn. Nou nu kwam hij dus gister gezellig op bezoek.

En zoals iedere x dat hij op bezoek komt, gaan we eigenlijk met elkaar naar bed. We hebben de helft van de dag lekker in bed gelegen en met elkaar gekloot, toen de penetratie lma zeggen echt klaar was, toen nog eventjes gepraat, en toen ging meneer opeens zitten computeren.

Heel de dag nja 3 uur had ie lekker aan me gefrummeld, me gezoend, gewoon elkaar verwend. En na die 3 uur heb ik bij het afscheid nog een kus op mn wang gekregen, maar in die tussentijd niks.

Ik begrijp er eigenlijk niks van, maar toen ik er over ging nadenken besefte ik me dat dit eigenlijk iedere x gebeurt is. Heeft iemand hier misschien een verklaring voor? Vlinderr Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Vlinderr.

Middlefinger1 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Middlefinger1. Laat die knul toch lekker computeren als hij 3 uur aan je gezeten heeft. Kijk als t nu 5 minuten was.. Optima Bekijk openbaar profiel Bezoek Optima's webpagina! Zoek meer berichten van Optima. Nee, maar als die persoon 7 uur bij je is, tuurlijk heb ik geen behoefte aan iemand die de hele godganselijke dag klef loopt te doen! Maar beetje dingen normaal verdelen zou ik wel normaal vinden. En tjaa alleen mijn beste vriend issut eigenlijk ook niet echt Zoals hij het noemt, ben ik zijn stiekeme vriendinnetje Maar zo'n grote verandering opeens, eerst doen alsof ik lief lekker mooi ben, en dan opeens een hele afstand van me nemen, en dan nog dat rare afscheid kusje op mn wang.

Muchacha Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Muchacha. Ff een vraagje.. En zou het nog steeds je beste vriend zijn als jullie geen seks meer hadden? Geldt dat voor hem ook? En hoe zeker ben je daar van? Het komt namelijk op mij over alsof ie je helemaal niet zo interessant vind, anders doe je niet zo afstandelijk nadat je klaar bent gekomen.

Zoek meer berichten van Sweet Dream. Maar dat kan ik mis hebben. Hoe dan ook: als je echt wilt weten waarom hij dat doet, zul je het aan hem moeten vragen. Zaina Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Zaina. Vrouwen willen na de daad nog even in dat sfeertje blijven hangen, die genieten nog even na.

Bij een man zakt het meteen weg na het klaarkomen, en dan gaan ze verder met hun eigen beslommeringen. Dat is anders als ze verliefd zijn, dan willen ze ook nog lekker naknuffelen, maar ja, dit is een gewone vriend en jullie zijn niet verliefd, dus daar kan hij zich dan niet toe zetten, want hij heeft die behoefte niet. Een sexrelatie is nu eenmaal anders dan een liefdesrelatie, de enige overeenkomst is dat je sex hebt met elkaar.

Dennisss Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Dennisss. Mag ik er even aantoevoegen dat je eeeeeeenoooooorm goedkoop overkomt! Buy a vibrator girl! Lees je berichten terug Je laat je gebruiken voor seks Als een meisje zegt een seksrelatie te hebben, zeggen mensen 'pas op, hij gebruikt je voor de seks!

Sex onder vrienden blijft nooit duren. Het kan een hele tijd goed gaan, maar uiteindelijk loopt het zo goed als zeker mis. Er komen toch altijd gevoelens bij kijken jaloezie bijvoorbeeld, als je beste vriend een 'echt' vriendinnetje krijgt.

De hechte verbondenheid die je bij seks of door seks voelt, past niet bij de losse verbondenheid van vrienden. Zoek meer berichten van sofie3. Ja maar als je elkaar gewoon hebt om flink te neuken, open dan geen topic over een soort van leeggevoel na de sex. Maurice Bekijk openbaar profiel Bezoek Maurice's webpagina! Zoek meer berichten van Maurice. Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Mij onthouden? Markeer forums als gelezen. Verandering na de sex! Zoek meer berichten van Vlinderr. Zoek meer berichten van Middlefinger1. Citaat: Middlefinger1 schreef op : nee, maar als je een vervanger nodig hebt. Citaat: Vlinderr schreef op : Hehehe. Citaat: HvJ schreef op : geile donder. Tja wat verwacht je dan van die jongen, ik bedoel: je hebt geen echte relatie, en och..

Je moet natuurlijk de eerst volgende keer ook nog welwillend zijn. Hij houdt het wel weer voor gezien, en gaat lekker computeren. Geef die knul eens ongelijk. Ik zou er nog eens goed overnadenken als ik jou was, of dit wel is wat je echt wil. Citaat: Vlinderr schreef op : Ik heb soort van sexrelatie met mijn beste vriend. Zoek meer berichten van Muchacha. Sweet Dream. Citaat: Vlinderr schreef op : Oke, daar heb je gelijk in! Echte relatie is het niet, maar we willen elkaar allebei voor ons zelf.

Hij wil niet dat ik wat met een ander krijg, en ik tjaaa ik zit met die afstand die tussen ons zit. Citaat: Sweet Dream schreef op : Hij wil niet dat je wat met een ander krijgt??

Ennuh, heeft hij zelf dan ook geen ander? Hier zou je met HEM eens goed over meoten praten, wat jullie wel willen en wat niet en zo samen tot een compromis komen. Citaat: Vlinderr schreef op : Hij heeft zelf ook geen ander. Hebben we wel vaker over gepraat, maar we komen nooit tot een oplossing Alleen dat er een gigantische sexuele aantrekkingskracht is!

Citaat: Sweet Dream schreef op : Dan kan je toch net zo goed gewoon een relatie beginnen met elkaar? Of vinden jullie elkaar nou ook weer niet ZO leuk?

Citaat: Vlinderr schreef op : De afstand En twijfelen, we hebben gewoon echt geen tijd allebei om elkaar bijv. Citaat: Sweet Dream schreef op : Geestelijke afstand? Of fisieke afstand? Wonen jullie zover van mekaar af dan, dat jullie mekaar nite eens 1x in de maand kunnen zien? Zoek meer berichten van ZerO. Citaat: Sarah schreef op : ik vind 't een beetje klinken alsof hij jou ook niet meer als gewone vriendin interessant vindt, maar alleen nog voor de seks.

Citaat: Vlinderr schreef op : Denk ik ook wel eens aan, maar praten, jaaa kweet nooit hoek moet beginnen En denk dat meneer dan komt, van jaa sorry kmoet nu weg ofzo En bepaal voor jezelf of jij het best vind om elkaar te gebruiken voor de seks. Niks mis mee namelijk, als het duidelijk is. Citaat: Vlinderr schreef op : Moeilijk, dat is erg ingewikkeld conclusies trekken Als er 3 mensen in je leven zijn, alle 3 flirten ze met je, en alle 3 hebben ze hun nadelen..

Mooie vrouwen seks geweldig kut

Van
melaniezampino7

Seks vagina nl tina rook

Van
sportfreundin_a

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl