Seks

Hoofdpijn na seks hoe word een meisje geil

Woensdag 19st, Mei 2018 7:20:26 Pm
[BANCHOR] backpageaug
Stuur een gratis bericht
naar callumjhackett
callumjhackett
  • 35 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Sexbird, Netherlands
  • Japans(Basic), Arab(Basic)
  • Astronoom, Verloskundige, Anesthesist
  • ID: 9876415324
  • Vrienden: twgdiabloloco, akhagnefur1, criss2
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 153 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Leah
Profiel bekijken: / 5919
Telefoonnummer: / +312486-447-93

Beschrijving:

Gisteren kreeg mijn partner na zijn orgasme acuut erg hevige hoofdpijn welke na een minuut of 10 ook weer weg trok, kan iemand dit verklaren? Hij heeft dit een enkele keer eerder gehad.

De spieren van het achterhoofd, de nek en het bovenste gedeelte van de rug spannen aan en veroorzaken een krampende hoofdpijn. Deze hoofdpijn kan gepaard gaan met het gevoel een strakke band om het hoofd te hebben. Vaak heeft deze hoofdpijn een bonzend karakter. Of ook nog:De heftige, stekende pijn welke tijdens een orgasme kan ontstaan wordt waarschijnlijk, net als migraine, veroorzaakt door een verandering van de bloeddoorstroming in de hersenen. Hevige hoofdpijn na orgasme, hoe kan dit?

Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen. Plaats antwoord.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Het beste antwoord De spieren van het achterhoofd, de nek en het bovenste gedeelte van de rug spannen aan en veroorzaken een krampende hoofdpijn.

Enige antwoord maar afdoende! Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Stel je vraag!

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl