Seks

Eerste keer seks met nieuwe partner jade indica femdom

Donderdag 11st, Juni 2018 2:4:21 Pm
[BANCHOR] jesse xvideos
Stuur een gratis bericht
naar momo65
momo65
  • 35 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Stenbergen, Netherlands
  • Telugu(Beginner), Hindi(Elementair)
  • Correspondent, Wiskundige
  • ID: 6574293983
  • Vrienden: Wilson95, vitya01
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 182 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Ruth
Profiel bekijken: / 4183
Telefoonnummer: / +312571-575-28

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks 1e keer seks in nieuwe relatie. Seks alle pijlers. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Hoi allemaal. Nu vraag ik me af wat je zoal doet, wat seks betreft, de 1e keer.

Ik heb wel een lange relatie achter de rug. Helaas door de ziekte van mijn man kwam er weinig van seks terecht. Graag jullie ervaringen en hoe de man in kwestie erop reageerde en natuurlijk of het een langdurige relatie is geworden. Liefs X.

Weet je dan al zeker dat het er van komt, op je eerste date? Als ik het goed begrijp wil je dus weten met wat voor seksvarianten je de meeste kans hebt dat hij nog een afspraakje met je maakt? Wat je zoal doet? Zorg je zelf voor condooms , voor je-weet-maar-nooit? Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ow sorry, ik bedoel niet perse tijdens de 1e date liever niet zelfs maar als het er voor het eerst van komt. Nou gelukkig dan maar, ben niet zo lenig.

Gewoon beetje zoenen en niet al te wilde standjes. Beetje massage en zo. Lijkt me wel reuze gezellig, ben alleen bang dat ie me saai vind. Waarom zou die je saai vinden? Eerst gewoon en pas wat later kunstjes , hoor. Een zoentje, een massage. Je moet soms vallen om weer leren op te staan.

Lalein maandag 17 maart om Mac maandag 17 maart om Lalein schreef op 17 maart : wat je moet doen? Hi bedankt voor jullie reacties. Ik weet ook dat ik me veel te druk maak.

Bij mijn ega was het niet alleen weinig seks, ik kon ook zelden iets goed doen. Vandaar mijn grote onzekerheid. Als jullie soms nog wat leuke tips hebben. Wat extraatjes die mannen wel of juist niet fijn vinden XX.

Gaat helemaal vanzelf, ik zou er geen draaiboek voor maken. Doe wat goed voelt en waar je op dat moment zin in hebt! Anoniem maandag 17 maart om Kan me voorstellen dat met al het gepraat over seks en de meest tropische standjes dat je het idee krijgt dat normaal op en neer seksen niet meer goed is.

Normaal seksen is helemaal prima, lekker van genieten en je kunt het later als je je vertrouwd met hem voelt om over intieme details te praten altijd opbouwen tot jungle sex in de appelboom van de buurman hoor! Poezeke , de eerste keer is één groot aftasten. In grote lijnen vinden mannen zoenen , strelen , aftrekken , pijpen en neuken lekker en zullen ze jou ook graag verwennen.

Maar waar de ene man het graag wat steviger wil is de ander daar te gevoelig voor en wil het graag wat zachter Het is voor élke bedpartner leuk als je ziet dat de ander geniet en het is fijn als de ander - hoe subtiel ook - aangeeft of het wat harder , sneller , wilder , etc.

Dus als je dan toch persé een tip wil ; begin zacht en let op reacties als je wat harder te keer gaat zodat je weer een stapje terug kan doen of er een schepje bovenop kan doen. Vorige week vroeg leuke mijnheer, in het voorbij lopen ik stond met wat mensen te praten wat ik wilde. Toen zei ik met mijn grote mond: jou!! Morgen moet ik weer in het gebouw zjin waar hij werkt en woensdag ook iiiiiiieeeeeeeeeeeee.

Neem niet aan dat hij het voor de lol vroeg en sja van het één zal wel het ander komen Zal met de appelboom van de buren inderdaad wel effe wachten. Veel te koud nu hihi. Weet je Poezeke, Er is helemaal niets mis mee om die leuke meneer te vragen wat hij lekker vindt en hoe hij het lekker vindt.

Kan zelfs heel opwindend werken tijdens het voorspel. Ik weet niet of je dit vervelend vindt of eng? Als je de eerste keer nog een beetje wilt aftasten, kun je het ook later eens bespreken om het nog leuker en lekkerder te maken.

Er is niks leukers dan weten wat hem helemaal gek maakt en hem nog meer kunnen laten genieten. Maar wellicht ken jij wel allemaal kunstjes die voor hem nieuw zijn en die zijn nieuwe favoriet worden! Wees lekker jezelf, ontspan en geniet! Heel veel plezier. Hi nachtvlinder. Was inderdaad de bedoeling om binnenkort te gaan genieten. Van hem! Helaas was hij er gisteren en ook vandaag niet. Misschien ziek ik zo.

Nu zie ik hem pas over 2 weken. Worden koude eenzame paasdagen :' XXX. Hoi poezeke, voor een leuke man, is het al genoeg dat jij er bent.

En als je niks goeds kan doen, is het dus geen leuke man, dus dat ligt niet aan jouw. Als een man zegt, dat hij goed is in bed, is de kans groot dat hij er niks van snapt. Jouw mening is de maatstaf, of het goed was, niet die van hem.

Als je durft, is praten het beste, want dan kun je hem vragen of het lekker is. Hetzelfde geld omgekeert, hij is vast ook onzeker, dus vertel hem dan wat je lekker vindt.

Als jij geniet, is het voor hem al bijna geslaagd. En het mag best stevig. Veel plezier, kreeft. Wat je moet doen de eerste keer? Vooral zorgen dat het veilig blijft, en als het effe kan dat een lange tijd volhouden!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Maak nieuw topic aan en praat verder. Lees ook. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Terug naar boven.

Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl