Seks

De pil vergeten en seks gehad vinden vrouwen anale sex lekker

Maandag 24st, Oktober 2017 2:58:50 Pm
[BANCHOR] gspot training
Stuur een gratis bericht
naar philm1953
philm1953
  • 21 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Besel, Netherlands
  • Turks(Beginner), Italiaans(Beginner), Koreaans(Beginner)
  • Diplomaat, Dierenarts, Videograaf
  • ID: 4938428483
  • Vrienden: ziggy54
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 154 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 9745
Telefoonnummer: / +312161-274-96

Beschrijving:

Veel meisjes en vrouwen gebruiken de pil als een anticonceptiemiddel. De pil is zeer betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Toch moet je er elke dag aan denken om ze in te nemen. De pil vergeten innemen is al snel gebeurd. Ook braken en diarree kunnen effect hebben op de werking van de pil. Hierdoor ben je tijdelijk minder beschermd tegen ongeplande zwangerschappen.

Bij braken binnen de drie uur na het innemen van de pil neem je best een nieuwe pil in en volg je de richtlijnen zoals in onderstaande tabel. Neem de vergeten pil zo snel mogelijk in en neem de pil van de dag zelf op het normale tijdstip.

Neem de pil de volgende dagen op het normale tijdstip. Je bent nog steeds beschermd tegen een zwangerschap.

Neem je strip verder, ga langs bij je huisarts voor advies en gebruik het condoom als je seks hebt. Als je wel vaker 1 of meerdere pillen vergeet, kan je misschien beter een ander anticonceptiemiddel kiezen.

Praat erover met je huisarts of gynaecoloog. De stopweek, de week dat je de pil niet neemt, duurt 7 dagen. Daarna begin je weer met je pil. Vergeet je de eerste pil van de nieuwe week, dan volg je de regel voor '1 pil vergeten'. Vergeet je meer dan 1 pil dan duurt je stopweek dus meer dan 8 dagen.

Als je stopweek 8 dagen duurt en je vergeet nog een pil in de eerste week, dan ben je niet meer veilig. Volg dan de regels voor '2 of 3 pillen vergeten' in de 1ste week. We zijn telefonisch bereikbaar: Maandag tot en met donderdag: 9u tot 12u30 en 13u tot 17u Overslaan en naar de inhoud gaan. Zoekveld Zoeken.

Wat als je 1 pil vergeten bent? Wat als je 2 of 3 pillen vergeten bent? In de 1ste pilweek: Neem zo snel mogelijk de laatst vergeten pil in en neem de pil van de dag zelf op het normale tijdstip. De volgende 7 dagen moet je ook een condoom gebruiken als je seks wil hebben. Had je seks in de 5 dagen voorafgaand aan de eerst vergeten pil, dan dien je de noodpil morning-after-pil te nemen. In de 2de pilweek: Neem zo snel mogelijk de laatst vergeten pil in samen met de pil van de dag zelf.

Je hoeft geen condoom te gebruiken, je bent nog steeds beschermd. In de 3de pilweek: Er zijn 2 mogelijkheden: 1. Neem zo snel mogelijk de laatst vergeten pil in samen met de pil van de dag zelf.

Neem de pil de volgende dagen op het normale tijdstip en sla je stopweek over. Blijf dus je pil verder innemen. Wat als je meer dan 3 pillen vergeten bent? Wat met een te lange stopweek? Wat houdt een abortus in? Mag abortus altijd? Waar kan ik heen als ik abortus overweeg? Hoe voorkom ik dat ik zwanger word? Welke steun bieden wij? Openingsuren Consultaties zijn enkel mogelijk na telefonische afspraak We zijn telefonisch bereikbaar: Maandag tot en met donderdag: 9u tot 12u30 en 13u tot 17u30 Woensdag:  9u tot 12u30 en 13u tot 20 Vrijdag: 9u tot 12u Info voor doorverwijzers Klik hier.

Getuigenis "Zwanger, ik?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl