Seks

35 weken zwanger seks erotische massage muziek

Zaterdag 8st, Augustus 2018 1:2:26 Am
[BANCHOR] handjob tumbler
Stuur een gratis bericht
naar dondelerdchanah
dondelerdchanah
  • 24 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Blockzale, Netherlands
  • Marathi(Beginner), Tamil(Mooi zo), Javaans(Elementair)
  • Endocrinoloog, Sommelier, Socioloog
  • ID: 9378532549
  • Vrienden: 91KLi4sT, vishaloops, karter257, JeffreyDrury87
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 1834
Telefoonnummer: / +312755-595-81

Beschrijving:

Seks tijdens de zwangerschap kan dat? Ja, dat kan! Loopt mijn kindje dan geen gevaar? Nee hoor, zonder medische redenen, loopt hij geen enkel gevaar. Sterker nog… seks tijdens de zwangerschap kan je bekken soepel en sterk houden! En een orgasme voelt voor je kindje als een zachte streling…. In de eerste helft van je zwangerschap kun je gewoon seks hebben zoals je het ook deed voordat je zwanger was. Je lichaam vertoont immers nog niet veel veranderingen.

Sommige kleine veranderingen kunnen nu zelfs voor grotere opwinding zorgen. Denk maar eens aan gevoeligere borsten. Hoewel er ook vrouwen zijn die op dit moment aanraking van de borsten als pijnlijk ervaren. Aan de andere kant kun je in het eerste trimester door allerlei kwaaltjes je te beroerd voelen voor seks. Naarmate je buik gaat groeien, worden sommige posities een beetje lastiger. Maar wanneer je creatief bent, hoef je je hier niet door te laten ontmoedigen.

Wil je liever op een andere manier bevredigd worden? Ook geen probleem. Niets moet, alles mag. En jullie bepalen zelf wat dit voor jullie inhoudt. Vrijen, seks, of hoe je het ook wilt noemen, is een zaak van jullie samen. Je lichaam verandert in de loop van je zwangerschap, dat is zichtbaar en kosten ook een hoop energie. Maar geestelijk verander je net zo goed en vlak de invloed van de hormonen ook niet uit. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat je seksleven net zo goed verandert.

Doordat de vagina tijdens de zwangerschap wat meer doorbloed is, kun je meer zin in vrijen hebben, maar het hoeft natuurlijk helemaal niet. Of je nou wel zin hebt, minder zin, meer zin of geen zin, dat is helemaal aan jou. Maar weet in ieder geval dat seks tijdens de zwangerschap absoluut niet gevaarlijk is. Je kindje wordt goed beschermd in de baarmoeder. Hij zit verpakt in de vliezen en het vruchtwater en is van de buitenwereld afgesloten met een slijmprop.

Penetratie of een orgasme kan dus geen kwaad voor je baby. De baarmoeder is een spier, die zich regelmatig samentrekt en dus niet alleen tijdens een orgasme. Dit samentrekken zorgt er voor dat je baarmoeder juist in goede conditie blijft voor de bevalling. Het samentrekken van de baarmoeder tijdens een orgasme, voelt voor je kindje aan als een zachte streling.

Verder blijkt ook dat seks hebben tijdens de zwangerschap de vrouw beschermt tegen een gevaarlijke vorm van hoge bloeddruk die tijdens een zwangerschap wel eens kan optreden. De meningen over seks in de achtste of negende maand van de zwangerschap zijn verdeeld.

Sommige artsen adviseren om in dat stadium geen seks meer te hebben, omdat de vliezen dan elk moment kunnen breken. Wanneer je wel wilt vrijen, raden deze artsen je aan om in ieder geval een condoom te gebruiken. Er zijn echter wel momenten wanneer je beter geen penetratie kunt hebben. Deze momenten zijn veelal in het derde trimester. Bijvoorbeeld als je vliezen zijn gebroken, wanneer je last hebt van bloedingen na het vrijen, een voorliggende placenta heb of bij een dreigende miskraam of vroeggeboorte.

En als je twijfelt? Vraag het dan gewoon aan je verloskundige. Omgaan met een miskraam…. Voorliggende placenta of placenta previa Wat doet een verloskundige? En wat niet? Hierdoor heb je controle op de diepte van de penetratie en er komt niet te veel druk op je buik en borsten. Ook kun je zelf het tempo bepalen. Je partner steunt op zijn handen en knieën, terwijl jij op je rug ligt zodat je buik niet in de verdrukking komt. Je ligt allebei op je zij tegen elkaar aan.

Je hebt met dit standje een minder actievere rol tijdens het vrijen wat je misschien prettig vindt. Het gebruik van een vibrator kan absoluut geen kwaad. Zorg er echter wel voor dat hij schoon is voordat je hem gaat gebruiken. Het masturberen met de hand kan uiteraard helemaal geen kwaad.

Je partner zit op een stevige stoel en jij zit op zijn schoot met je gezicht naar hem toe. Jij kunt op deze manier het tempo bepalen. Orale seks is niet gevaarlijk voor je wanneer je zwanger bent, met één uitzondering: laat geen lucht in de vagina blazen. Lucht die in de vagina wordt de geblazen is gevaarlijk, en kan zelfs fatale gevolgen hebben, of je nu zwanger bent of niet.

Op zich kan anale seks tijdens de zwangerschap, geen kwaad. Je moet alleen wel even oppassen wanneer je van anaal naar vaginaal wilt gaan.

De penis moet eerst goed worden schoongemaakt, of je moet even van condoom wisselen. Zou je dit niet doen, dan heb je een verhoogde kans op het krijgen van bacteriële vaginitis, deze infectie kan het water doen breken en een te vroege geboorte inluiden. Even opletten dus. B: Voorkom dat je op je rug ligt, dit wordt niet aanbevolen na de vierde maand van de zwangerschap 16 weken.

Moeders willen meer seks Zwangerschapsfabeltjes — Ze weten het allemaal beter Seks na de bevalling De bevalling — De verschillende manieren om te bevallen Omgaan met een miskraam… Baby Making Seks Voorliggende placenta of placenta previa Mooi en gezond tijdens je zwangerschap Gezonde voeding tijdens de zwangerschap Wat doet een verloskundige? Te moe voor seks? Breng de ont spanning terug! Nederlanders geven hun seksleven een mager zesje.

Tekst: Marion Middendorp Stockfoto: rf. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bepaal zelf het geslacht! Het eerste trimester van je zwangerschap Vruchtwaterpunctie Zwangerschapsspiekbrief Huisdieren en gezinsuitbreiding Je omgeving en jouw zwangerschap Woordenlijst Zwangerschapscursussen — Welke zijn er?

Zwangerschapskleding Zwangerschapstesten Moeders nu versus moeders toen Handig Babyuitzet checklijst Bereken bevallingsdatum Erkenning ongeboren vrucht Geboorteplan Kraamverlof Moeders voor moeders Woordenlijst Zwangerschapsquiz Baby Anoniem je hart luchten Medisch alfabet Babykamer Box Hoe houd je de babykamer lekker koel?

Babyfluisteraar Consultatiebureau nog van deze tijd? Consultatiebureau — wat doet het? Troosttips Vijf tips om je baby te troosten Vaccineren Angst voor vaccinatie Verslikken en verstikking Hygiëne Babyhaartjes Babymassage Babyzwemmen De huid van je baby Luier verschonen en luieruitslag Tips tegen luieruitslag Wegwerpluiers of wasbare luiers Handen wassen In bad Tummy Tub Nageltjes knippen Navelverzorging Tanden poetsen en mondverzorging Kraamperiode Couveusekinderen Geboorteaangifte Kraamverlof Kraamtradities Geboortebedankjes Geboortekaartjes Kraamcadeaus Met je baby de winter door Postnatale depressie Postnatale psychose Tips voor een fijne kraamtijd Tweeling Ontwikkeling baby Geestelijke ontwikkeling Lichamelijke ontwikkeling Groei van je baby groeicurven Kruipen Reflexen Wat ziet een pasgeboren baby?

Pasgeboren baby Eerste dagen Eerste momenten Routine Slapen Lekker en veilig slapen door je baby Tips om je baby door te laten slapen Doorslapen Je baby lekker laten doorslapen Fopspeen Inbakeren Lievelingsknuffel Veilige slaapomgeving Bed veilig opmaken De babyfoon Ledikant en wieg Wiegendood Speelgoed voor de baby Spraakontwikkeling Eerste contact Sterrenbeeld en karakter Ouderschap en opvoeding Feest Feestdagenkalender Hoera!

Vieze woordjes zeggen Zindelijkheid Bedplassen Zindelijk maken is kinderspel Ouderschap en opvoeding Angst bij je peuter Tips van onze bezoekers Gooien en smijten Je peuter is jarig! Driftbuien Effectief communiceren Grenzen Tips om met je dwarse peuter om te gaan Seksuele voorlichting Boerenkool en ooievaar TV kijken en peuters Verdriet — Tranen van je peuter Voeding Gooien met eten Klein koksmaatje Obesitas en kinderen Prakje of potje?

Eerste schooldag Hoofdluis Leerlingenvervoer Leerplicht Low-budget doetips voor de vakantie! Ochtendstress — 12 Tips Trakteren is een feestje Welke school kies je? Leonardo school Plagen en pesten Voeding Creatieve tips voor een gezonde lunchbox Gezonde tussendoortjes Obesitas en kinderen Zakgeld — Wanneer en hoeveel? Feestdagen en cadeautjes Feestdagenkalender Carnaval Dierendag Hoe verwen je je huisdier op Dierendag?

Het kerstdiner Kerstkaarten — Zelfmaken, traditioneel of digitaal? Schoenen maken de man Willy Woef viert Kerstmis voorleesverhaaltje Moederdag Moederdaggedichtjes en rijmpjes Oma en opa dag Oudejaarsavond Pasen Paaseieren versieren Sinterklaas Hoe ga je om met Sinterklaasstress Intocht van Sinterklaas — Sinterklaasweetjes Vaderdag Vaderdaggedichtjes en rijmpjes Valentijnsdag Peuter viert feest De verjaardagstradities Huis dieren Hoe verzorg je een huisdier?

Hoe verwen je je huisdier op Dierendag? Huisdierregels Aanschaf van een huisdier en kinderen Bang voor honden Huisdieren en gezinsuitbreiding Kind en kat Opgroeien met honden Insecten Bijen en bijensteken Muggen en muggenbulten Teken en tekenbeten Kinderopvang Au pair Carrière een sluipmoordenaar? Klein koksmaatje in de keuken Peuters zelf laten eten Peutervoeding — Gooien met eten Trucs om groente te laten eten Glutenintolerantie of coeliakie Groentekalender Lekker in je vel na bevalling Obesitas en kinderen Vitamineoverzicht Vitaminen en mineralen voor peuters en kleuters Moeders Alleenstaande moeder Bewust jonge moeder Carrièrekeuze: Moeder Mama is helemaal oké Moeders nu versus moeders toen Natuurlijke band moeder en kind Leggen we de lat te hoog?

Tienermoeders Mooie Mama Dagcrème en nachtcrème Feestelijke make-up Haarverzorging Het haarmasker Make-up producten Ontharen Reviews beautyproducten Scrubben van de huid Verzorging van de huid Verzorging van de huid in de winter Werking gezichtsmasker Oma en opa Een goede band met je kleinkinderen Je schoonmoeder als criticus Vertellen dat je zwanger bent Opvoeding EHBO met kids Groen opvoeden Hoe kinderen leren liegen Fantasievriendjes Jaloezie in het gezin Opvoeding van kleine kinderen Hechtingsproblematiek Het nut van straffen Ik hou van jou Loslaten — Hoe doe je dat?

Verwennen: scoren op korte termijn? Scheiden met kinderen Co-ouderschap Ouderschapsplan Seks na de bevalling Moeders willen meer seks Seks tijdens de zwangerschap Seksuele gemeenschap Te moe voor seks? Tijd voor jezelf Hoe vind je de ideale oppas? Omdenken Voorkom een winterdip! Seks tijdens de zwangerschap — Kan het kwaad? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl