Porno

Nieuwe sex standjes chatten met vreemden voor jeugd

Donderdag 18st, Augustus 2018 9:43:37 Pm
[BANCHOR] komik bondage
Stuur een gratis bericht
naar juanieda
juanieda
  • 20 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Stenbergen, Netherlands
  • Italiaans(Elementair), Arab(Bekwaamheid)
  • Acteur, Astronoom
  • ID: 8297692528
  • Vrienden: Shel_B, Niko5878, RoosterCali
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 163 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Kathy
Profiel bekijken: / 2839
Telefoonnummer: / +312128-913-77

Beschrijving:

Het missionaris-standje is een goed standje voor de eerste keer. Ook het lepelen-standje en het amazone-standje zijn geschikt als je voor de eerste keer seks hebt. Het is normaal dat jullie de eerste keer niet voor het meest acrobatische standje gaan. Daarom is het missionaris-standje , waarbij het meisje op haar rug ligt met de benen geopend, een aanrader. De jongen komt op het meisje liggen, terwijl hij lichtjes op knieën en ellebogen steunt zodat zijn gewicht niet volledig op haar komt te liggen.

Als je voor de eerste keer anale seks  hebt, kan je best het lepelen-standje doen. Standjes waarbij je als meisje makkelijker klaarkomt zijn het CAT-standje , het hemelbedstandje of het amazonestandje.

Ook bij die standjes is het een beetje zoeken hoe jullie het aangenaam voor elkaar kunnen maken. Niet vergeten dat je ook nog vingers en een tong hebt om het meisje te laten genieten. Het meisje kan ook haarzelf aanraken bij het vrijen.

Je bent hier:. Wat is het beste standje voor de eerste keer? Snel naar:. Voordelen van het missionaris-standje Het is fijn dat dit standje kan voortvloeien uit het voorspel , waarbij je elkaar kust , knuffelt, streelt… Het is intiem: bij dit standje kijken jullie tijdens het vrijen naar elkaar. Ook is het makkelijk in dit standje om met elkaar in contact te blijven en op elkaar af te stemmen.

Een ander voordeel is dat je als meisje met de hand de penis van de jongen naar je vagina kan brengen en hem zo helpen naar binnen te gaan. Je kan meteen ook aangeven welk tempo het fijnst voor je is. Nadelen van het missionaris-standje Het nadeel van dit standje is dat je als meisje moeilijk of niet  klaarkomt.

Maar, daarvoor zijn dan weer  andere standjes  beter. Andere standjes voor de eerste keer Standjes waarbij je als meisje makkelijker klaarkomt zijn het CAT-standje , het hemelbedstandje of het amazonestandje.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl