Oude

Seksen met je ouders prostaat massage rotterdam

Dinsdag 25st, Juli 2018 7:9:27 Am
[BANCHOR] xnxvitnam
Stuur een gratis bericht
naar Truffles6661
Truffles6661
  • 41 jaar Vrouw, Stier
  • Es, Netherlands
  • Arab(Bekwaamheid), Portugees(Beginner)
  • Kosmonaut, Chemicus, Bouwer
  • ID: 7746559367
  • Vrienden: Soulgain
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 152 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Norma
Profiel bekijken: / 1977
Telefoonnummer: / +312923-244-66

Beschrijving:

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt: midden in de nacht word je wakker door vreemde geluiden en plots besef je het Of je komt vroeger thuis dan ze dachten en verstoort een privémoment. Ongetwijfeld heb je je ouders nog nooit zo gezien en het was niet iets waar je naar uitkeek. Je kan iets dat je gezien of gehoord heb niet terugdraaien, maar je kan wel met de situatie omgaan en er niet bij blijven stilstaan.

Aanmelden Facebook Bezig met laden Google Bezig met laden Nog geen account? Gebruikersportaal Verras me! Over ons Categorieën. Meer ideeën Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Pagina Bewerken. Ermee omgaan wanneer je je ouders betrapt op seks hebben Over de auteur Bronnen. Aan dit artikel hebben 55 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Dit artikel bevat 8 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. In dit artikel: Ermee omgaan wanneer je hen betrapt. Omgaan met 'het geluid'. Tips en waarschuwingen. Gerelateerde artikelen. Methode 1 van Ga na of ze je opgemerkt hebben. In dit geval ben jij de indringer. Of je nu te vroeg thuiskwam of niet op de deur klopte of klopte en zomaar binnenkwam — jij bent diegene die 'stoort'.

Blijf kalm en adem even diep in en uit. Ga stil weg. Als ze je niet opgemerkt hebben, omdat ze zo —uhum- opgaan in het moment, ga dan zo stil en zo snel mogelijk naar buiten. Praat nooit over wat je hebt gezien of gedaan en ga verder met je leven. Verontschuldig je en ga weg. Als ze je toch opgemerkt hebben dan is het belangrijk dat je nog steeds zo snel mogelijk maakt dat je wegkomt. Zeg 'het spijt me' en maak je uit de voeten.

Doe normaal de volgende keer dat je je ouders ziet en breek hun pogingen om te praten over wat je hebt gezien af met een vriendelijke 'dat zijn mijn zaken niet' of 'dat was jullie privé-tijd'. Breng het voorval nooit ter sprake — ze zullen je dankbaar zijn. Neem de situatie luchtig op. Dit hangt af van de relatie die je met je ouders hebt en zal mogelijk niet voor iedereen lukken. Glimlach en zeg iets zoals 'Hé, het is ten minste niet de loodgieter'. Bereid je erop voor dat er iets naar je hoofd kan worden gegooid en ga weg.

Praat nooit meer over het voorval. Geef een slap excuus. Dit is de enige optie als je je om een of andere reden niet onmiddellijk uit de voeten kan maken. Zeg dat je op zoek was naar je sokken, dat je hen om geld wou vragen, enzovoort.

Probeer geen emoties of gevoelens te tonen. Aanvaard elke reactie die je krijgt — waarschijnlijk schreeuwen ze alleen maar 'eruit!

Laat het incident rusten en focus je op je eigen leven. Er zijn voldoende zaken om je druk over te maken dan over de seksualiteit van je ouders. Methode 2 van Vermijd de geluiden.

Dit is een onmiddellijke oplossing voor op korte termijn. Als het probleem blijft aanhouden moet je bedenken hoe je het op lange termijn kan aanpakken. Gebruik oordoppen [2] X Bron en een koptelefoon [3] X Bron om geluiden te dempen. Maak je kamer geluidsdicht.

Dit is een oplossing op lange termijn, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Verplaats je meubels. Het maakt een groot verschil als je bed vlak naast de slaapkamermuur of aan de andere kant van de kamer staat.

Plaats indien mogelijk een boekenkast tegen een gedeelde muur. Luister naar je eigen muziek. Geluiden van walvissen zijn heel doeltreffend, want de sonargeluiden overstemmen veel gekreun en gezucht. Didgeridoo- of vuvuzelageluiden zullen eveneens de meeste andere geluiden overstemmen.

Koop een toestel om witte ruis te produceren of gebruik een app of YouTube-video met witte ruis. Deze toestellen produceren verschillende soorten geluiden en werden ontworpen om andere geluiden te overstemmen zodat jouw privacy en dat van je ouders gerespecteerd wordt.

Geef ze een subtiele hint. Mogelijk beseffen ze het zelfs niet dat ze gehoord worden. Door een subtiele hint te geven kan je hen er bewust van maken en zo verdere 'geluidsproblemen' voorkomen. Stuur hen een tekstbericht. Wees subtiel en vaag. Typ bijvoorbeeld alleen het woord 'geluid'. Ze zullen het bericht waarschijnlijk niet meteen lezen, maar ze zullen de volgende keer meer voorzorgsmaatregelen nemen want de kans bestaat nou eenmaal dat er nog een volgende keer komt.

Print een adviesrubriek uit over 'hoe omgaan wanneer je je ouders hoort seks hebben' en steek het onder hun deur. Ze zullen het weer pas later vinden, maar zo worden ze zich ten minste bewust van de situatie. Breng het incident achteraf niet ter sprake. Doe alsof er niets gebeurd is en ga verder. Geef ze meer directe hints. Als ze jouw subtiele hints niet begrijpen, probeer dan wat directer te zijn.

Loop voorbij hun kamer en roep 'jullie zijn hier niet alleen in dit huis'. Het omdraaien van de rollen en de vermaning die we zelf vaak als kind kregen, kan een humoristische draai aan de situatie geven waardoor iedereen hopelijk wat meer ontspannen wordt. Dit is misschien niet de meest subtiele methode, maar ze zullen het wel door hebben. Vraag of je een andere kamer mag betrekken. Dit is een oplossing op lange termijn, maar het hangt ervan af of er nog vrije kamers in het huis zijn.

Kies de kelder, de zolder of eender welke kamer die zo ver mogelijk van hun kamer verwijderd ligt. Glimlach en zeg 'we zijn nu allemaal volwassen en iedereen heeft recht op een beetje privacy'.

Dit is niet alleen een indirecte manier om duidelijk te maken wat je hebt gehoord, maar het zal bovendien jouw privacy in de toekomst ten goede komen — als jij hen kunt horen dan betekent dit dat ze jou met je nieuwe vriend of vriendin ook kunnen horen. Praat met hen. Doe dit alleen als er echt geen andere optie meer is — als je niet van kamer kan veranderen, als ze de hints die je gaf niet begrepen en als je echt geen andere optie meer ziet.

Bereid je voor op ongemakkelijke stiltes — niemand wil immers door hun eigen kind geconfronteerd werden met hun seksleven. Wees kalm, volwassen en vriendelijk. Zeg hen kalm dat bepaalde private activiteiten van hen niet zo privaat waren vanwege de geluiden en dat je daar liever geen getuige van bent.

Verander onmiddellijk van onderwerp en ga zelfs weg — er is in feite echt niets om 'te bespreken' en je ouders zullen je eeuwig dankbaar zijn dat je hen zelf een oplossing hebt aangeboden. Vergeet niet dat zij de situatie gênanter vinden dan jij. Vergeet ook niet dat jij hier alleen maar bent omdat je ouders seks hebben gehad. Bazuin niet in het rond wat je hebt gezien.

Bepaalde dingen moeten binnen het gezin worden gehouden. Wees dankbaar voor het feit dat je ouders seks hebben — dit wijst op een gezonde relatie.

Als je geen koptelefoon hebt dan kan je het geluid ook dempen met een kussen. Sommigen vallen graag in slaap met oceaanmuziek op de achtergrond, want dit dempt alle geluiden. Negeer hen door te gamen, muziek te spelen of andere dingen waarmee je jezelf kan afleiden. Blijf niet rondhangen, maar maak je meteen uit de voeten.

Neem geen foto's en probeer geen niet te 'chanteren' — dit zou jullie relatie onherroepelijke schade kunnen toebrengen. Roep niet en gedraag je niet op een onvolwassen manier.

Studies hebben aangetoond dat kinderen die hun ouders op seks betrappen niet voor het leven getekend zijn, ondanks je initiële reactie. Speel de muziek niet te luid.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl