Oude

Parkiet dikke buik nederlandse amateur sex filmpjes

Vrijdag 21st, September 2018 12:43:38 Pm
[BANCHOR] athene escorts
Stuur een gratis bericht
naar RandyG
RandyG
  • 23 jaar Vrouw, Stier
  • Ridderkerk, Netherlands
  • Perzisch(Gemiddeld), Perzisch(Gemiddeld)
  • Bakker, Leidinggevende, Technoloog
  • ID: 9189649695
  • Vrienden: pamelasnyder, swifteagle360, MattyEZee
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 6876
Telefoonnummer: / +312171-858-91

Beschrijving:

Bek en vederrot komt alleen voor bij papegaaien en parkietachtige. De laatste jaren wordt het aantal vogels met bek en vederrot steeds groter. Bacteriën zijn de veroorzakers van bek en vederrot. De ziekte kan in twee varianten voorkomen. Zo kan het in de veren van uw vogel voorkomen maar ook in het bloed.

Heeft uw vogel bek en vederrot? Dan zit de ziekte waarschijnlijk eerst in zijn veren. Uw vogel is dan nog niet ziek maar hij kan het virus wel aan andere vogels overdragen. De ziekte kan zelf overgaan, het kan zich echter ook uitbreiden naar het bloed van uw vogel. Als uw vogel de bek en vederrot in zijn bloed heeft dan zal hij hier aan overlijden. Er zijn geen medicijnen tegen dit virus. De bacteriën die het virus veroorzaken zullen de cellen in de veren en de snavel van uw vogel aantasten en doden.

Ook zal het virus het afweersysteem van uw vogel aantasten. Hij wordt zo vatbaar voor allerlei andere vogelziekten. Uw vogel kan besmet raken door huidschilfers van een andere besmette vogel en de ontlasting. Jonge vogels kunnen ook besmet raken door de oudervogel. Bek en vederrot is niet te genezen. Als uw vogel besmet is zal hij er aan overlijden. Het is dan ook belangrijk dat u het probeert te voorkomen. Zorg dat u geen besmette vogel aanschaft door altijd naar papieren te vragen waarop de uitslag voor de test van bek en vederrot staat.

Om uw vogel de optimale weerstand te bieden kunt u hem het voedingssupplement van Vitakraft vogeldokter geven. Dit bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. Bloedarmoede kan ontstaan door de gevreesde bloedmijt rode vogelmijt. De kleur van o. Therapie: Verbeter de voeding en de huisvesting. Ingeval van bloedmijten dien je deze te bestrijden met een mijtenspray. De mijtenspray dient onschadelijk te zijn voor de vogels. Ter voorkoming en ter bestrijding van de rode bloedmijt schijnen de zogenaamde Vapona cassettes erg goed te voldoen.

Eén cassette is voldoende voor een ruimte van 30 à 40 m. Ook volgens andere vogelliefhebbers is er moeilijk aan de Valpona casettes te komen. De roxasect cassette bevat exact dezelfde werkzame stof als de vapona cassete dichloorvos De dosering is ook het zelfde het enige nadeel!!??

De rode vogelmijt is een zeer klein, nauwelijks door het oog waar te nemen spinachtig diertje. Bij warm, zomers weer vermenigvuldigen mijten zich zeer snel en kunnen dan in elk vogelverblijf terecht komen. Het is echt geen schande om zo nu en dan eens last van mijten te hebben. De rode vogelmijten verschansen zich overdag in spleten,kieren en gaten en kruipen s'nachts te voorschijn om bloed te zuigen bij de vogels. Volgezogen mijten zijn als rode punten herkenbaar. Mijten zijn voor volwassen vogels niet direct levens gevaarlijk maar op de lange duur zullen ze er zeker door verzwakken.

Speciaal voor broedende wijfjes kunnen mijten zeer irriterend zijn. Nestjongen kunnen door het bloedzuigen in één nacht worden gedood als zich in de spleten van nestkastjes of zelfs tussen de bodem van de blok en de nestholte mijtennesten hebben gevormd. U dient dan ook altijd uiterst waakzaam te zijn ten opzichte van mijten.

Alvorens u nestkastjes verstrekt dient u deze eerst te behandelen met een mijtenspray of met een gasbrander "uit te branden". De mijtenspray die u kiest dient onschadelijk tezijn voor de vogels. Therapie: Rode bloedmijt kan bestreden worden met een mijtenspray. Zoals reeds eerder aangegeven kan ter voorkoming en ter bestrijding van de rode bloedmijt ook gebruik worden gemaakt van een zogenaamde Vapona cassette. Voor de wat grotere kooi voliere heb je dus enkel cassettes meer nodig.

Ingeval sprake is van buikwaterzucht zien we aan beide zijden van de stuit van de vogel vetbollen, die hard aanvoelen. Buik en borst voelen daarentegen zacht aan en hebben een wazig gele kleur. Dit euvel wil nog we eens optreden bij vogels, die teveel sepia tot zich nemen. Therapie: De therapie bestaat uit een overdosering aan lijnzaad. Wanneer de vogels onvoldoende van dit zaad opnemen kan men het lijnzaad koken en het vocht wat hieruit ontstaat verstrekken als drinkwater. Een hardgroene kleur van de ontlasting verraad dat het lijnzaad z'n werking heeft gedaan.

Braken is het opgeven van voedsel. Uw vogel kan om verschillende redenen gaan braken. Zo kan uw vogel als het een mannetje is gaan braken als hofmakerij.

Een vogel geeft van nature voedsel op als hij indruk wil maken op een vrouwtje. Uw vogel kan dit ook bij u doen. Zeker wanneer u een sterke band heeft met uw vogel kan hij gaan braken als hij u ziet. Soms kan uw vogel dit ook gaan doen als hij zichzelf in een spiegeltje of een belletje ziet. Uw vogel zal zijn kop achterover gooien en dan gaan braken. Het braaksel komt daarbij op de kop van uw vogel terecht. Als u het braken niet zelf ziet kunt u wel piekerige veren op zijn kop zien.

Dit wordt veroorzaakt door opgedroogd braaksel. Deze vorm van braken is niet ernstig en kan in sommige gevallen afgeleerd worden. U kunt proberen om uw stem te verheffen als uw vogel wil gaan braken wanneer hij u ziet. Uw vogel kan echter ook gaan braken doordat hij ziek is. Zo kan uw vogel braken tijdens een autorit, hij is dan wagenziek. Ook kan het braken veroorzaakt worden door bijvoorbeeld de kropziekte, bacteriën, virussen of parasieten.

De oorzaak van het braken is dus zeker van belang. Als uw vogel ziek is kunt u het beste met hem naar een dierenarts gaan. Als het braken van uw vogel wordt veroorzaakt door hofmakerij dan kunt u proberen om dit gedrag af te leren.

Dit zal niet in alle gevallen effect hebben. Als uw vogel ziek is dan dient de ziekte aangepakt te worden. Bij langdurig braken van uw vogel is het dan ook van belang dat u contact opneemt met een dierenarts.

Zo kunt u DAC conditie stimulans proberen. Dit geeft uw vogel een extra zetje voor een goede conditie. Ook kunt u de multivitaminen van DAC proberen.

Deze bevatten alle benodigde mineralen en vitaminen voor uw vogel. Bij vogels vooral grasparkieten met clagging is sprake van plakkerige, ingedroogde uitwerpselen die zich rond en over de cloaca van de vogel hebben opgehoopt. Het gevolg hiervan is dat de vogel zich niet kan ontdoen van z'n faeces en urine. De afvalprodukten hopen zich binnen in de vogel op en eindigen binnen enkele dagen met de dood van de betreffende vogel.

Wat de oorza a k en van clagging zijn is nog niet geheel duidelijk. Een mogelijke oorzaak zou een overdaad aan slijmproduktie in de onderste deel van de ingewanden zijn, maar ook andere oorzaken kunnen nog niet worden uitgesloten. Aan de universiteit van Liverpool wordt dan ook nog steeds onderzoek gedaan naar het verschijnsel clagging. Therapie: De droge, plakkerige uitwerpselen dienen niet zomaar losgetrokken te worden, maar moeten zacht gemaakt worden met water en daarna voorzichtig verwijderd worden.

De huid onder de aangekoekte uitwerpselen is dikwijls ontstoken en pijnlijk. Het aanbrengen van een zachte huidcrème zal de vogel zeker goed doen en in sommige gevallen komt het voor dat de crème verhindert dat er nog meer uitwerpselen aan de vogel blijven kleven. Aangekoekte uitwerpselen moeten minstens tweemaal per dag worden verwijderd en dient volgehouden te worden tot genezing is opgetreden.

De enige andere therapie is een behandeling met antibiotica. Tot op heden zijn er nog geen aanwijzingen dat clagging besmettelijk is. Coccidiose is een veelvoorkomende ziekte bij alle zaadetende vogels. Coccidiose komt meestal voor bij erg jonge vogels of oude vogels. Coccidiose wordt veroorzaakt door een kleine eencellige parasiet. Deze heten cocidiën. De parasiet leeft in de darmen van uw vogel. Hij komt daar binnen doordat uw vogel eitjes heeft gegeten. In de darmen van uw vogel komen de eitjes uit.

De larven planten zich voort. Eventuele nieuwe eitjes worden met de ontlasting van uw vogel afgevoerd. De parasieten in de darmen van uw vogel nestelen zich in de darmwand en de slijmvliezen.

Oude wijfen sex cityvibe aziatische

Van
lostincyberspac

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl