Oude

Oude tante neuken hoeren op parkeerplaats

Zaterdag 28st, Januari 2018 5:7:41 Pm
[BANCHOR] blonde tiffany
Stuur een gratis bericht
naar Astir
Astir
  • 34 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Hunderlo, Netherlands
  • Oekraïens(Beginner), Japans(Gemiddeld), Koreaans(Mooi zo)
  • Nefroloog, Verloskundige
  • ID: 5674722791
  • Vrienden: Lihan3001
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Terri
Profiel bekijken: / 7633
Telefoonnummer: / +312113-689-71

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Het blijft in de familie - keer gelezen. Hee, jongen kom binnen. Wat leuk dat je weer eens langskomt bij je oude tante Ik kwam er regelmatig, omdat het mooi op de route naar Beemhuizen lag.

Estel was dan altijd een lekkere tussenstop om even op adem te komen. Mijn tante en mijn oom vonden het altijd geweldig leuk als hun 17 jarige neef langskwam. Van kleins af aan was ik wel een beetje hun lievelingetje uit de familie, zeker omdat ik de gewoonste was en niet altijd moeilijkheden had zoals hun eigen kinderen.

Mijn neef was er nooit en als hij er wel was dan had ik het gevoel dat ik niet welkom was, doordat hij altijd minachtend deed over mijn prestaties op welk terrein dan ook en altijd wegging om 'naar zijn vrienden' te gaan.

Verkeerde vrienden naar ik later begreep. Soms bleef ik eten en meestal liet de tijd het nog toe dat ik in het licht nog naar huis toe kon fietsen.

Een keer gebeurde dat niet, maar dat was geen probleem. Ik breng je wel weg of je blijft slapen. Zelf dronk ik niet zo veel, maar ik deed die avond dapper mee. Het klinkt raar voor een jongen van zeventien, maar het was gezellig met oom en tante.

Het was leuk praten met ze, ze luisterden goed en vertelden zelf ook graag en veel. En als de drank ze naar hun hoofden steeg, werden ze steeds vrijpostiger in hun vragen over mij.

Als zeventienjarige hield ik me altijd groot en deed stoer mee met alle andere jongens. Het kwam niet in mijn hoofd op om de waarheid te vertellen over mezelf. Dat ik het nog nooit met een meisje had gedaan. Ik vertelde liever over mijn wilde weekends en hoe ik meisjes aan de lopende band versleet. Ik was het met mijn oom eens dat seks erg prettig was. Mijn tante zei niet veel, omdat ze nu wel erg veel had gedronken. Ze zat glimlachend mee te luisteren naar onze verhandelingen, maar het ging geloof ik een beetje langs haar heen.

Mijn oom en ik kletsen maar door en de drank vloeide maar. Steeds vaker begon hij over neuken en hoe lekker dat wel niet was en of ik het echt zo vaak deed en of ik wel eens naar de hoeren was geweest. Wat vond ik het gênant toen hij over mijn tante begon. Hij hoefde niet vreemd te gaan of naar de hoeren.

Neen, hij had thuis het lekkerste kutje van Estel. En omstreken. Heel even leek ze echt mee geluisterd te hebben. Ze zei met een dikke tong: "maar hoe weet je dat dan? Jij hebt een wereldkut. Ik geneerde me werkelijk kapot. Het ging hier over de kut van mijn tante. Is er iets intiemer dan de kut van je tante. Daar hoor je niet over na te denken. Ik nam haar even op, zoals ze er bij zat, maar dorst niet lang naar haar te kijken, want ze keek terug. Maar wat ik wel zag was een andere vrouw.

Eentje waar ik plotseling anders over dacht. Tante en seks. Die relatie had ik nooit gelegd en ik probeerde nu in te schatten hoe die relatie in elkaar zou steken.

Ze zat in een stoel met haar benen opgetrokken en haar hoofd leunde op haar onderarm. Een kleine vrouw met korte benen en behoorlijk grote heupen. Ze had wel stevige borsten en een heel vertrouwd gezicht dat ik al mijn leven lang kende. Over haar leeftijd had ik zelfs nog nooit nagedacht, maar ze moest ergens in de veertig zijn geweest.

Ze had altijd een vrolijke uitstraling, maar ik wist niet of dat wellicht door de drank kwam. Ik dacht snel aan andere dingen. Maar oom niet. Die werd echt steeds vrijer en begon er over dat tante heerlijk kon pijpen. Ik zweer het je. Het was heerlijk om zo over seks te praten, maar het leek me taboe. En dat maakte het nog veel spannender. Niemand hoefde hier iets van te weten. Allen wij drie.

Niemand zou zich zorgen maken over waar ik was en niemand wist dat verder ook of zou dat te weten hoeven komen. Dit was een stukje geleende tijd. Het bestond wel degelijk, maar er gebeurden nu dingen die alleen maar op dit soort momenten kunnen plaatsvinden. Ik werd geil. Het was heel fijn dat tante tussen ons in kwam zitten op uitnodiging van oom en ik voelde gewoon dat er iets zou gaan gebeuren.

Iets waar ik als puber al lang van had gedroomd: seks. Hier ging het plaatsvinden. Mijn kennismaking met echte seks. Ik was opgewonden als nooit tevoren en ik had een behoorlijke bal in mijn buik van de zenuwen. Tante ging met haar hoofd op mijn buik liggen en schurkte zich met haar billen tegen oom. Deze prevelde nu alleen nog maar tegen zijn vrouw en ik verstond het niet omdat zijn woorden langs mij heen vlogen.

Mijn gedachten waren slechts bij haar hoofd. Zo dicht bij mijn kruis. Ik streelde met mijn hand door haar haar en ik weet nog dat ze terugstreelde met haar hoofd. Ze genoot van mijn aanraking. Het was waarschijnlijk de spanning van het moment dat mijn piemel niet stijf was. Tante wreef over mijn gulp en zei giechelend: "Hij is nog helemaal slap Met haar duim wreef ze over mijn voorhuid en ontdekte dat er voorvocht was ontsnapt. Daar zat tante, te voelen aan de pik van haar neefje.

Ze speelde met mijn pik en trok de voorhuid over mijn eikel. Langzaam groeide mijn piemel steeds meer en met het groeien van mijn pik, groeide mijn geilheid mee.

Ze speelde heerlijk met mijn pik en trok me af. Mijn erectie groeide gestaag totdat mijn grote jongenspik flink hard en groot was. Tante zat me af te trekken en keek van dichtbij naar mijn stijve lul. Ik zakte achterover en genoot van wat ze deed, maar wat was ik nerveus. Heden ten dage geniet ik er nog van als een vrouw goed kan afrukken, maar niemand trekt af zoals mijn tante.

Mijn oom was echt beestachtig. Toen ik naar hem keek zat hij tante te neuken. Hij zat gewoon op de bank met zijn heupen iets gedraaid en hij had tantes been opgetild, zodat hij zijn grote dikke lul zo in haar geile pruim kon stoppen. Neukend keek hij me aan en zei geil: "laat je maar eens lekker pijpen door die geile tante van je. Ze is gek op jongensworsten.

Tante had haar lippen over mijn eikel geschoven en klakte met haar tong en smakte op mijn eikel. Het grensde aan pijn maar door mijn lichaam helemaal te spannen kon ik het verdragen. Ze bleef me aftrekken.

En ze bleef maar pijpen en ze werd telkens over mijn lul heen geneukt door het stoten van mijn oom. Ik zag dat hij met zijn linkerhand het kutje van tante vingerde. De lul van mijn oom had ik nog niet gezien, maar het moest een grote zijn om zo bij tantes kutje te kunnen. Er gingen steeds meer kleren uit en i had zicht op lekkerste tieten die ik ooit had gezien.

In het echt waren tieten prachtig ook al waren ze wat ouder en zaten ze vast aan mijn tante. Die was toch bezig om me naar een heerlijk hoogtepunt te werken met haar mond. Toen ik veel te hard in haar borsten kneep keek ze me toch heel lief aan en zei dat ik wel voorzichtig moest blijven doen, dat ik haar tietjes moest strelen en een beetje in haar tepels mocht knijpen als ik dat geil vond.

Jezus, ik kwam bijna klaar van haar woorden alleen al. Het duurde niet lang meer.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl