Oude

Naakte mannen en vrouwen dikke tieten porn

Donderdag 5st, November 2017 1:40:57 Am
[BANCHOR] cuckold talkies
Stuur een gratis bericht
naar umadkhan50
umadkhan50
  • 41 jaar Vrouw, Krab
  • Helmond, Netherlands
  • Javaans(Beginner), Urdu(Mooi zo), Turks(Gemiddeld)
  • Tester, Componist
  • ID: 9551782935
  • Vrienden: minicl55, rschonhoff
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Miranda
Profiel bekijken: / 3189
Telefoonnummer: / +312132-161-37

Beschrijving:

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen sneller seksueel fluïde of 'deels biseksueel' zijn dan mannen en nee, dat betekent niet dat al je vrouwelijke vrienden stiekem met elkaar gaan op pyjamafeestjes.

Cardiff University heeft dit verder onderzocht. Het blijkt dat de meeste heteroseksuele vrouwen genieten van kijken naar foto's van naakte vrouwen, zelfs net zoveel als bij foto's van naakte mannen. De 57 deelnemers kregen foto's van naakte mannen en vrouwen te zien.

Na een vijfde van een seconde werd dit beeld vervangen door een zwarte stip. Onderzoekers gingen daarna meten hoe snel de participanten doorhadden dat het door een stip was vervangen. Hoe meer aandacht ze besteden aan het naakte lichaam op het scherm, hoe sneller ze doorhadden het was verdween. Mannen hadden consistent sneller door dat er een stip was wanneer een vrouw van het scherm verdween. Vrouwen daarentegen letten even goed op bij beide lichamen.

Hebben vrouwen een betere concentratieboog of zijn ze in ontkenning over hun biseksualiteit? Na het experiment werden de vrouwelijke deelnemers geïnterviewd, waarbij ze zeiden dat ze mannelijk naakt de voorkeur gaven.

Maar de psychologen vermoeden dat hun gelijkmatige concentratieboog bewijst dat ze onbewuste gedachten hebben en dus eerder seksueel fluïde zijn. Er zijn meerdere factoren die hier invloed op zouden kunnen hebben. Vrouwen zijn het gewend om elkaars lichamen in niet-seksuele contexten te zien, maar ook omdat biseksualiteit sociaal geaccepteerder is onder vrouwen. Onderzoeker Elizabeth McClintock zei hierover:.

Zo kunnen vrouwen met elkaar zoenen op een feestje zonder gestigmatiseerd te worden. Dan nog, het is waarschijnlijk niet handig om al je vrouwelijke vrienden aan te sporen om met elkaar te zoenen voor de wetenschap. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Bij dit restaurant kan het bijna weer!

Tips: een horloge kopen bij een online veiling. Een kijkje in de kledingkast van coverster Akwasi. Oorlogsfilm De Oost verschijnt in de bioscoop. Onderzoeker Elizabeth McClintock zei hierover: "Het 'mannelijke erotiseren' van vrouwelijke relaties geven vrouwen de mogelijkheid om te experimenteren.

Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Entertainment. Entertainment Deze dingen kun je beter niet tegen een naakte vrouw zeggen Dit is het grote verschil tussen mannen en vrouwen op Facebook Vanaf deze leeftijd verlangen vrouwen naar jongere mannen Mannen houden nog meer van hun haar dan vrouwen Mannen en vrouwen met deze nationaliteiten zijn het meest sexy Mannen, dit wil een vrouw dus níet horen na de seks.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl