Oude

Geile buurvrouw verhaal grote tieten verhalen

Woensdag 3st, Februari 2017 4:2:31 Am
[BANCHOR] movievids
Stuur een gratis bericht
naar Craig_Mstar
Craig_Mstar
  • 27 jaar Vrouw, Meisje
  • Rosendaal, Netherlands
  • Arab(Beginner), Telugu(Geavanceerd)
  • Microbioloog, Biotechnoloog, Paleontoloog
  • ID: 2639464743
  • Vrienden: sacrificing9999, g4pilut
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 4581
Telefoonnummer: / +312337-115-47

Beschrijving:

Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren of Inloggen. Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door.

Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen.

En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond. Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Uniek verhaal plaatsen.

Toggle navigation. Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord. Beginpagina Buitensex verhalen Geile donkere buurvrouw. Schrijver Gast on 19 Dec, Buitensex verhalen lezers. De donker getinte dame was me al vaker opgevallen op het gemeenschappelijke dakterras van onze appartementen.

Ze zal nog in de dertig geweest zijn. Warme bruine teint, een fantastisch figuur, lange zwarte haren altijd los in lange slagen over haar schouders, soms stijl geföhnd, soms een elegante krullenbol. Make-up perfect. Altijd opvallende sieraden om. Brede gouden armbanden, een drukbezet halssnoer, grote oorringen, enkelkettinkje, opvallende ringen.

En van die paar keer dat ik haar hier al getroffen had, telkens ook een andere bikini. Duidelijk geval van gezien willen worden, dacht ik steeds. En laten we eerlijk zijn: ik kéék, dus het werkte wel! Vandaag hoorde ik haar aankomen: hakken klikten op de vloer.

Ze droeg een kort zwart wit gestreepte zomerjurkje, type billentikker, langer was het ding echt niet. Ze zette haar tas neer op een van de vijf lounge chairs op het dakterras, twee stoelen van mij vandaan. Het linker schouderbandje van haar jurkje gleed van haar schouder, terwijl ze haar handdoek drapeerde en een flink deel van een fijne borst werd zichtbaar.

Mijn penis reageerde verheugd. Ze boog voorover en doorzocht haar tas. Ze nam er een zwarte bikini uit. In een handige beweging deed ze haar jurkje uit. Topless, nog slechts gekleed in een zwarte tanga, bewonderde ik haar diep donker bruine tepels.

De zwarte tanga werd ook behoedzaam uitgedaan. Jammer, ik zag alleen de glooiing van haar bruine blote buik naar beneden, maar geen schaamhaar volgens mij! Ze rommelde wat met bovenstukje en slip en trok het slipje het eerst aan. Een zwarte veter sloot om haar middel evenals een gouden kettinkje.

Met haar handen voor haar kruis deed ze aandachtig het slipje goed, enigszins voorover gebogen. Haar donderbruine borstjes wiegden wat. Het bikinislipje was ijzingwekkend smal en zou maar nauwelijks haar venusheuvel moeten kunnen bedekken. Een zweetdruppel parelde over mijn borst.

Ongetwijfeld door de hitte hierboven, maar door de zon of door deze exotische verrassing? Het bovenstukje was niet veel groter dan de slip. Twee zwarte triangels waar haar borsten in hingen aan een veter. Volgens mij zag ik haar diepbruine tepels door de stof heen! Mijn hart bonkte in mijn keel. De bikini was sowieso al minuscuul, maar ook nog eens doorschijnend! Ze haalden twee flesjes water uit haar tas en bood me er een aan. We kwamen te spreken over het warme weer en de afwezigheid van de andere bewoners op het warme dakterras.

We leunden op de gemetselde dakrand en keken naar de zomers geklede mensen beneden. Die glansden nu in het zonlicht. En inderdaad zag ik hoe haar zwarte bikini haast even bruin werd als haar huid en hoe haar tepels gretig tegen het stof prikten.

Ze vervolgde met het flesje haar weg naar beneden en goot het flesje water leeg ter hoogte van haar navel. Ik keek gebiologeerd naar haar schaamstreek, die zelfs haast zwart, zo donkerbruin, doorscheen. Geen schaamhaar inderdaad!

Ikzelf was van plan geweest om te gaan zonnen, dus had voor mezelf een sunseeking, lage zwembroek uitgekozen. Ofwel hoefde ik er niet eens aan te dénken, dat ze de bult in mijn broek over het hoofd had kunnen zien. Gelukkig was het nog een bobbel. Want zo laag als deze broek was, paste er echt geen fier rechtop staande, harde penis onder het groene nylon! En ik probeerde mijn penis wat te schikken in mijn kleine zwembroek. Met het hele kleine beetje ruimte dat ik gegeven had, zwol mijn pik meteen iets op.

De broekband sloot al niet meer op mijn buik. Nooit geweten dat mannen ook inkijk konden hebben… Ze boog zich naar me toe en gluurde overduidelijk in mijn broek, moest onder mijn getrimde schaamhaar de aanzet van mijn dik wordende penis wel zien. Ik bedoel, van binnen, ikkk… ja, je tepels zijn ook zo bruin als lekkere bonbons.

Haar lange zwarte haren vielen in wilde slierten over haar schouders. Ik haalde mijn schouders op. Ik pufte alleen een keer, erg warm hier… Druppels zweet rolden nu niet meer van mijn buik op mijn zwembroek, maar er in. Ik zag hoe mijn penis uit alle macht in actie wilde komen, kloppend op het ritme van mijn hartslag tegen de stof van mijn zwembroek. Het water is al bijna opgedroogd en toch ben ik ergens nog erg nat door jouw enorme pik, die zo te zien dringend uit je broek moet.

En ik voelde een slanke vinger trekken achter de gapende broekband. En ze ging wijdbeens op een lounge chair zitten en trok mij aan mijn zwembroek mee, dat wil zeggen, trok net iets te hard zodat mijn penis uit mijn zwembroek katapulteerde. Ik zag goedkeurende blikken toen mijn penis tot volle wasdom kwam. Ze pakte teder mijn harde penis en trok mijn voorhuid zacht op en neer. Oei, zij kon pijpen! Ze trok de zwembroek onder mijn ballen en trok me al pijpend af, stotend met haar vuist op mijn ballen, die in de hoogte gedrukt werden door mijn broek.

Ik keek hoe mijn penis steeds weer in het fraaie gezichtje verdween. Merkte ook nog haar volledig bedekte intieme delen op, maar kon niets zolang als haar hand mijn bil vasthield, haar mond mijn penis pijpte en haar andere hand mij aftrok. Ze had mij vast en liet mij niet meer gaan. Vol overgave trekkend pijpte zij mijn herenorgaan erg doelbewust. Ik werd geil van deze dame, nog stijver toen ze haar hand van mijn bil naar onder mijn ballen verplaatste.

Even liet ze mijn harde eikel ontsnappen uit haar mond. Het voelde fantastisch en het zag er waanzinnig opwindend uit. Kneepjes in mijn ballen, afwisselend hardere en zachtere rukken korte en lange halen, lippen en tong, totdat ik haar hoofd met beide handen vastpakte en haar mooie gezichtje, haar warme mondje begon te neuken.

Ik voelde mijn orgasme aankomen, stopte met stoten en ze wist wat er kwam, opende haar mond en liet mijn penis op haar uitgestoken tong rusten. Ik kwam en óf ik kwam. Een heerlijke ontlading. Ik was enorm geil geworden van deze fantastische pijpbeurt. Na drie, vier schokken was het meeste zaad op haar tong terecht gekomen. Ze trok en kneep in mijn paal, masseerde zo nog een behoorlijke hoeveelheid wit zaad uit mijn pik.

Ze sloot haar mond en ze slikte mijn sperma door! Als bonus zoog ze de laatste druppels uit mijn slapper wordende penis. Ik zakte op mijn knieën en keek naar haar mooie snoetje. Ik wipte gemakkelijk de stof opzij. Een grote donkerbruine pruim werd door haar gespreide zit maar een beetje uit elkaar getrokken.

Ze plaatste een hand boven haar clitoris en trok haar spleet strak. Schaamlippen groot en klein sprongen in het gelid. Met twee vingers van haar andere hand deed ze haar schaamlippen uit elkaar. Haar roze glanzende binnenste stak fraai af tegen de donkerbruine huid van haar dijen en onderbuik. Ik beet in een tepel door de stof, schoof ook de stof vervolgens van haar borstjes, zwartbruine knoppen hunkerden ernaar om gestreeld gekust en gelikt te worden.

Deed ik allemaal! En één hand deed ik tussen haar benen, paar vingers tussen haar enorme schaamlippen, die gingen gemakkelijk uiteen, wijsvinger, middelvinger ook, ringvinger, ik liet haar borsten met rust en verbaasde mij hoe dit slanke meisje met gemak al drie vingers bereed.

Kristel k3 naakt xnxx spaans

Van
mishakabalik617

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl