Oude

Dikke dames kunst beelden meiden op het naaktstrand

Zondag 5st, Oktober 2017 12:13:45 Am
[BANCHOR] xvidios vintage
Stuur een gratis bericht
naar magyarmokus
magyarmokus
  • 33 jaar Vrouw, Krab
  • Felsen, Netherlands
  • Telugu(Vloeiend), Oekraïens(Geavanceerd)
  • Patholoog, Botanist, Visagiste
  • ID: 2192519792
  • Vrienden: batsarecrazy
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 182 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 6624
Telefoonnummer: / +312689-952-63

Beschrijving:

Je kent ze vast de manshoge vrouwenbeelden van de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. In maakte zij haar eerste beelden. Ze maakte haar beelden in eerste instantie van papier-maché, later ging ze over op polyester. Haar beelden staan over de hele wereld.

Je bent er vast weleens eentje tegen gekomen. Ik vind ze prachtig door de vorm en het kleurgebruik. Niki nooemde haar beelden Nana's. De Nana's staan symbool voor sterkte en onafhankelijke vrouwen.

Ze hebben ook nog eens prachtige felle kleuren. Daarom spreken deze dametjes me zo aan. Ik word blij van deze workshop en is het een feestje om de workshop te geven. Tijdens de dagworkshop beschilder je twee Nana's. Ik heb twee modelletjes, kies op de dag zelf maar of je twee dezelfde of twee verschillende dikke dames gaat beschilderen. De beeldjes zijn gemaakt van keramisch gips en zijn daardoor sterk en prachtig te beschilderen door het gladde oppervlak.

De beeldjes hebben een hoogte van 17 cm. We zetten als eerste een gesso laag op de beeldjes waar door de zuigkracht van de verf minder wordt. Dit ga je ervaren als prettig, kleuren dekken sneller. Vervolgens ga je met acrylverf je beeldje decoreren met fijne penselen.

Het sokkeltje is van hout. Ik heb er voor gekozen om dit zwart te schilderen. Op deze beeldjes wordt vaak gewerkt met stipjes, dan komt de ervaring die ik heb met dotpainting goed van pas. De gereedschapjes voor de stippentechniek ga je zeker gebruiken. Om de Nana extra bescherming en glans te geven zetten we er een laagje glanzende vernis over.

Heb je de smaak te pakken, ik verwacht van wel. Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om voor thuis nog één of meerdere beeldjes te kopen. Het zijn hele leuke cadeautjes om te geven en als je het zelf gemaakt hebt is het altijd een succes. Vind je twee beeldjes beschilderen teveel? Kies dan voor de workshop van enkele uurtjes en beschilder er één. Workshop dikke dames beschilderen, beetje oneerbiedig maar ze zijn lekker vol en rond van vorm.

Hoeveel dikke dames beschilder in je dagworkshop? Workshop boeken Laden Geslacht Man Vrouw. Aantal personen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl