Oude

Betalen voor sex mooiste naaktstrand fuerteventura

Woensdag 23st, November 2018 7:39:57 Am
[BANCHOR] donker bros
Stuur een gratis bericht
naar chrisrox71
chrisrox71
  • 25 jaar Vrouw, Leeuw
  • Vaudenberg, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Urdu(Geavanceerd)
  • Diplomaat, Parodontoloog, Immunoloog
  • ID: 4959394214
  • Vrienden: redcatbox, skallybunga
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 152 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 1418
Telefoonnummer: / +312814-166-58

Beschrijving:

Door witwasonderzoeken bij banken hebben sekswerkers en raamexploitanten nog meer moeite om hun financiële zaken te regelen. De ombudsman spreekt van een vorm van discriminatie. Sanne, sekswerker op de Oudezijds Achterburgwal, het hart van de Amsterdamse Wallen, heeft eindelijk een pinmachine in haar pees­kamer. Al weet ze niet voor hoe lang. Veel verhuurders van pinmachines willen geen zaken doen met sekswerkers.

Daarom gaan bij hen de alarmbellen af als nachtelijke creditcardbetalingen van een paar honderd euro binnenkomen; sekswerk houdt zich nu eenmaal niet aan kantooruren. De mailtjes waarin opheldering wordt gevraagd, vormen de eerste stap naar afsluiting van de pinmachine. Dan zit Sanne weer zonder.

Ze heeft, uit wanhoop, een keer een pinmachine van een taxichauffeur gebruikt. Als hij klaar was met zijn dienst, kon zij het apparaat gebruiken. Maar ze moest wel 40 procent van haar inkom­sten aan hem afstaan. Een pinapparaat is erg belangrijk voor sekswerkers. Het kost sekswerkers grote moeite om aan een pinmachines te komen, zegt Miriam, voorzitter van Proud, de landelijke belangenbehartiger van sekswerkers. Maar dat is niet het enige probleem voor prostituees bij hun financiële beslommeringen.

Een zakelijke bankrekening openen als sekswerker is erg lastig. Veel banken doen moeilijk, zeker als er nachtelijke transacties op de rekening verschijnen. Mede hierom verschuilt de beroepsgroep zich bij de Kamer van Koophandel achter vage omschrijvingen.

Bijkomend probleem: veel banken hebben geen kantoren meer. Dus als sekswerkers al een bankrekening krijgen, kunnen ze nergens terecht om contant geld te storten. Dat zou dan moeten gebeuren bij grenswisselkantoren, met alle omwegen en provisies van dien. Een hypotheek of een verzekering is voor een sekswerker eveneens lastig, zegt Miriam van Proud.

Ze krijgen te maken met hoge huren of twijfelachtige verhuurders. Allerlei figuren bieden hun hulp aan, maar proberen hier wel een slaatje uit te slaan. Hamaker bevestigt dat het voor de beroepsgroep lastig is financiële producten af te nemen.

En als het wel mogelijk is, is het aanbod beperkt, waardoor ze vaak duur uit zijn. Ook exploitanten ondervinden problemen. Jan Broers, exploitant en betrokken bij de belangenclub Wallen Ondernemers Prostitutie WOP , zegt dat het lastig is om een bedrijf te runnen of uit te breiden.

Verzekeringen zijn peperduur, ik betaal veel meer dan een ander. Dan mag een bank er toch van uitgaan dat we deugen. Als we moeten betalen, zijn we welkom. Volgens Broers hebben sekswerkers en exploitanten last van de onderzoeken die banken onder druk van overheid en justitie doen naar witwassen. ING heeft een hoge boete gekregen omdat de bank te weinig toezicht heeft gehouden op criminele geldstromen.

Het gevolg: banken kijken extra kritisch naar transacties en klanten, vooral als daar contant geld bij betrokken is, zoals in de prostitutie.

Ook Hamaker merkt dat banken extra kritisch zijn op sekswerkers sinds ze hun witwasonderzoeken hebben opgevoerd. Sekswerk wordt beschouwd als een branche met verhoogd risico, waarbij Hamaker aantekent dat hij in zijn praktijk geen signalen is tegengekomen die duiden op witwassen van crimineel geld.

Ombudsman Arre Zuurmond heeft diverse klachten gekregen van sekswerkers die nauwelijks bij banken binnenkomen voor zakelijke reke­ningen, leningen of hypotheken. Reden voor onderzoek, zegt Zuurmond. Anders komen ze uit bij allerlei tussenpersonen en raken ze alleen maar in de problemen. Hij vindt het niet terecht als sekswerk extra aandacht krijgt in de witwasonderzoeken.

Nogmaals, het is een legaal beroep waarbij het normaal is dat klanten cash af­rekenen. Volgens Zuurmond is sprake van een vorm van discriminatie. Sekswerkers worden op deze manier een verkeerde kant opgestuurd. Zuurmond wil niet kwijt om welke bank het gaat. Volgens een woordvoerder van ING is het beroep van prostituee geen belemmering voor het verkrijgen van een hypotheek, mits de aanvrager legaal werkzaam is in Nederland en zich heeft gemeld bij de Belastingdienst.

Ook moet worden aangetoond dat het gaat om een bedrijf met legale activiteiten en werkzaamheden. Voor klanten in de seksindustrie geldt hetzelfde beleid voor het verstrekken van een zakelijke rekening of andere financiële producten als voor andere klanten, zegt een woordvoerder van Rabobank.

Als zij een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kansrijk businessplan kunnen overleggen, komen zij in principe in aanmerking voor de genoemde producten. Omdat de man zijn leven lijkt te hebben gebeterd, zijn 8 maanden voorwaardelijk. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright parool. Zakelijke rekening Volgens een woordvoerder van ING is het beroep van prostituee geen belemmering voor het verkrijgen van een hypotheek, mits de aanvrager legaal werkzaam is in Nederland en zich heeft gemeld bij de Belastingdienst.

Meer over Eric Hamaker Arre Zuurmond economie, business en financiën economische sector financiële en zakelijke dienstverlening Sanne banken economie Michiel Couzy. Meer Amsterdam. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Paroolredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Service Klantenservice Krant niet bezorgd? Mijn profiel Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. Navigeer Archief.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl