Neuken

Neuken in de bossen veel seks tijdens zwangerschap

Zondag 16st, September 2017 6:54:36 Am
[BANCHOR] cockcheese
Stuur een gratis bericht
naar kiranmehta60
kiranmehta60
  • 30 jaar Vrouw, Krab
  • Hastrecht, Netherlands
  • Tamil(Geavanceerd), Marathi(Bekwaamheid), Russisch(Basic)
  • Opticien, Gastro-enteroloog
  • ID: 4451577746
  • Vrienden: Mark_Baumhardt, slm99, Justin_Moench
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 167 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 3997
Telefoonnummer: / +312763-467-91

Beschrijving:

Bovenstaand citaat komt uit een brief van omwonenden van het Emergobos op de grens van de gemeenten Oldambt en Pekela. In de brief verwoorden ze hun angst, wanhoop en frustratie over de schimmige activiteiten van 'cruisende' mannen in en rond het bos, die op zoek zijn naar vluchtige seksuele contacten. Het probleem speelt al jaren, maar het blijkt veel erger dan we allemaal dachten, zegt een buurtbewoonster. We zien onze buren niet zo vaak. Toen we toevallig aan de praat raakten, hoorden we dat hun dochter ongeveer hetzelfde was overkomen als onze zoon.

En dan kom je er achter dat andere mensen in de buurt soortgelijke ervaringen hebben. Weet u hoe het voelt als je dochter van 15 wordt gevraagd om te neuken? Daarin pleitte Stichting Keelbos openlijk juist voor het tóestaan van homo- seksuele ontmoetingen in het bos. Dat was het sein voor de omwonenden de koppen bij elkaar te steken.

De klachten zijn gebundeld in de hierboven aangehaalde brief, die donderdag de leidraad is van een heuse rondetafelconferentie op het stadhuis van Winschoten. De omwonenden hopen dat hun klachten eindelijk wel serieus worden genomen: 'We willen dat vooral kinderen, maar ook mannelijke en vrouwelijke buurtbewoners niet meer geïntimideerd worden door mannen die uit zijn op kinder- seks. We stellen voor dat de stichting zelf grond opkoopt en daar spannende bosjes en bomen op plant.

Voor de cruisende mannen die op zoek zijn naar seksuele contacten, hebben de buurtbewoners een suggestie: 'We stellen voor dat de Stichting Keelbos-red. Daar kunnen mannen de hele dag rondjes cruisen en spanning opzoeken in een officieel daarvoor aangelegd Roze Bos.

En dit is géén grap. Burgemeester Pieter Smit van Oldambt is de initiatiefnemer van de bijeenkomst. Hij wil er vooraf niet veel over kwijt: 'Mijn doel is begrip voor elkaar, maar vooral een duurzame oplossing te vinden'. Laatste nieuws Aardbevingsmelder Webdossier Tijdlijn. Deel dit artikel:. Seksbos drijft omwonenden tot wanhoop.

Geschreven door. Correctie melden. Recent nieuws. Meest gelezen. Wij willen graag weten in welke omgeving u woont, zodat we u meer nieuws uit uw eigen regio kunnen aanbieden. Daarom willen we graag uw locatie weten als u de website van RTV Noord bezoekt. De gegevens over uw woonplaats of andere data worden anoniem verzameld en nooit gedeeld met anderen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl