Neuken

Neuken in belgie geile jonge dames

Vrijdag 27st, Juni 2017 7:29:12 Am
[BANCHOR] xl plumpers
Stuur een gratis bericht
naar gamfruit
gamfruit
  • 29 jaar Vrouw, Ram
  • Margrathen, Netherlands
  • Vietnamees(Mooi zo), Vietnamees(Vloeiend), Urdu(Mooi zo)
  • Nanotechnologie, Voedingsdeskundige, Econoom
  • ID: 4957524395
  • Vrienden: acdor, wtf359
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 164 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 3788
Telefoonnummer: / +312698-667-11

Beschrijving:

Poepen betekent zoveel als 'neuken' in Vlaanderen. Wat zeggen Vlamingen als ze zeggen dat ze moeten poepen zoals Nederlanders dat bedoelen? Wordt dat een soort omschrijving of hebben ze daar een ander gebruikelijk werkwoord voor?

Dit naar aanleiding van de kasteelpoepster, een in België in opspraak geraakte politica die betrapt is op 'poepen' in het gemeentehuis ;-. Het heeft met het gemeentehuis niets te maken, zij was burgemeester van Aalst en het was op vakantie. Dat was de torenpoepster. Deze poepster was wethouder in de gemeente Hoeilaarts Maar goed, maakt ook niet uit, dat was niet mijn vraag. Even een correctie, Galenicus en de rest.

Door dat ik nu in Nederland woon heb ik klaarblijkelijk het nieuws over de kasteelpoepper gemist. Het gaat dus inderdaad over het gemeentehuis van Hoeilaart dat gelegen is in een kasteel. Mea Culpa. Kakken, schijten, een ei gaan leggen, Gaan bratsen, Robby BB Toegevoegd na 8 minuten: Deze politica is niet betrapt op het poepen in een gemeentehuis kasteel.

Zij is betrapt bij het poeppen op een kasteeltoren. Poepen is kakken in Nederland maar poeppen is neuken in Belgie. Waar zit nu het verschil? In de twee pp. Bij ons zeggen we poeppen met een korte oe terwijl ze in Nederland een lange oe gebruiken. Wij zeggen ook nog grote behoefte, grote wc, iets afknijpen, een drol gaan leggen, Toegevoegd na 23 minuten: Afgaan is ook nog een synoniem Toegevoegd na 19 uur: Even een correctie,.

Maar wel met de korte oe met twee p Mea Culpa. Touche, dit noemt men in Belgie afgaan als een gieter :-]]]]]]]]]]] Afgaan ook een synoniem.

Wat zeggen Vlamingen als ze moeten poepen? Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Video toevoegen. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Noemen ze in Vlaanderen een gemeentehuis een kasteel dan? Moet je als antwoord geven Wertos want het is goed. Nee Poet,dat heet gewoon een gemeentehuis. Nee, het betreffende gemeentehuis was gevestigd in een kasteel, vandaar.

Het beste antwoord Kakken, schijten, een ei gaan leggen, Gaan bratsen, Robby BB Toegevoegd na 8 minuten: Deze politica is niet betrapt op het poepen in een gemeentehuis kasteel. Frappante laatste komma Ik begrijp het niet :-].

Alsof Robby BB ook een synoniem ervoor is! Een veel gebruikte term voor poepen in Vlaanderen is kakken. Naar de reactie's gekeken? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Stel je vraag!

Neuken van achteren porngames

Van
transporter0313

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl