Neuken

Kanker hard neuken thai massage rotterdam zuid

Zaterdag 8st, Februari 2017 4:21:10 Am
[BANCHOR] kate xxx
Stuur een gratis bericht
naar legacy030
legacy030
  • 21 jaar Vrouw, Leeuw
  • Zweindrecht, Netherlands
  • Spaans(Basic), Tamil(Vloeiend), Frans(Beginner)
  • Microbioloog, Endocrinoloog, Politieagent
  • ID: 3691549368
  • Vrienden: Brad24, CharlesWatters
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 168 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 2289
Telefoonnummer: / +312275-917-59

Beschrijving:

Nee, je bent er nog veel te jong voor sorry maar je kunt wel het uitleggen aan jou vriendje, maar als hij het niet begrijpt dan zou je het best uitmaken! Hey, Heel even wil ik je aanspreken op de woordenschat die je gebruikt want nu scheld je zeg maar met het woord kanker en doe je NIET!!!

Maar tot daar je zegt dat je nog maar 10 bent dus ik zou er zo snel nog niet aan beginnen. In principe is het zelfs verboden voor jouw. Maar als je het zelf wil is het oké zorg wel dat je het veilig doet.

Groetjes Anoniem. Ik denk dat je nog even moet wachten. Persoonlijk vind ik je te jong om al seks te hebben 16 is de toegestane leeftijd. Ook je vriendje is in feite te jong. Ik sta wel altiid al achter het motto: 'Als je er maar klaar voor bent. Ps: als je er toch besluit voor te gaan, doe het please met een condoom. Zwanger zijn op je 10 jaar lijkt me echt niet evident.

Ik vind het zelf heel raar dat zulke jonge kinderen relaties hebben met jongens die veel ouder zijn. Blijf eens kind en geniet van je kindertijd in plaats van nu al aan sex te denken.

Wat is er mis met hem? En het is wel waar wat anoniem zegt, je bent veel te jong! Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam? Log in. Of registreer je. Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Zorg dat je zeker even de forum regels gelezen hebt en dat je reactie beantwoordt aan deze regels. Kruimelpad Awel Forum. Ik heb een vriendje van 15 en we kennen elkaar al 3 jaar.

Míjn vriend vraagt altijd of ik seks wil en ik weet niet zo goed wat hij daarmee bedoeld. Hij vraagt of ik hem wil pijpen en hij wil kanker hard mij neuken. Moet ik hiermee akkoord gaan want ik vind het wel geil. Groetjes, Krachtige Schrijfster Ps: als je er toch besluit voor te gaan, doe het please met een condoom.

Log In. Plaats een reactie Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Plaats reactie.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl