Neuken

Chantal janzen neuken massage almere aan huis

Zondag 1st, Augustus 2017 3:54:38 Pm
[BANCHOR] letsjack
Stuur een gratis bericht
naar chrisrapati
chrisrapati
  • 22 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Delft, Netherlands
  • Deutsch(Gemiddeld), Italiaans(Mooi zo), Koreaans(Gemiddeld)
  • Allergist, Architect, Ecoloog
  • ID: 3951239931
  • Vrienden: Sissi0, smauetto, igoryall
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 175 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 3918
Telefoonnummer: / +312734-385-55

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Dierlijk  »  Chantal Janzen's nieuwe minnaar. Waarschijnlijk kent iedereen Chantal Janzen wel, de 27 jarige oer-Hollandse meid die menig mannenhart sneller doet laten kloppen.

Ze ziet eruit als een jong en onschuldig meisje en diep van binnen is ze dat ook. Chantal is verlegen, en daarom is ze geen mannen verslindster. Enige tijd geleden heeft ze, nadat haar relatie stuk liep, een hond gekocht als vriend.

Een trouwe vriend die haar nooit in de steek zou laten en graag haar aandacht wil. Chantal was al een uurtje onderweg toen ze haar afslag zag, de boerderij waar ze moest zijn lag in de bossen en ze gokte erop dat ze de weg kon vinden. Ze heeft het mobiele nummer van de fokster, dus ze zou er altijd wel komen maar ze houdt er niet van om te laat te komen.

In de achterklep ligt Max, zoals altijd de rust zelf, te genieten van het ritje met zijn bazin. Ze had Max een jaar geleden als puppy gekocht, een labrador met een goede stamboom en goede kwaliteiten. Ze was wel verplicht om minimaal een keer met hem te fokken, omdat het zo'n uitzonderlijk mooie hond is.

En omdat Max klaar was voor het werk moest Chantal wel akkoord gaan om vandaag bij de fokster langs te gaan.

Ze heeft een kort rokje aan met een bijpassend bloesje. Ze lopen naar de boerderij voor een kopje koffie. Een half uur na het eerste kopje is het tijd om Max kennis te laten maken met zijn teefje. Max loopt vrolijk achter Chantal aan, niet wetende wat voor lekkers hem te wachten staat. Sylvia komt met het teefje aanlopen en binnen mum van tijd is Max door het dolle, hij staat hijgend en piepend naast Chantal als hij het teefje ruikt. Chantal maakt de riem los en Max loopt snel richting het teefje.

Binnen een paar minuten zijn de honden aan elkaar gewend en Max raakt opgewonden en zijn kleine pik wordt zichtbaar. Chantal voelt een nieuwsgierig gevoel door haar heengaan, ergens is ze erg nieuwsgierig naar hoe deze honden bezig zijn.

Dan beginnen de honden om elkaar heen te draaien en bespringt Max het teefje. De rauwe seks die Chantal ziet windt haar raar genoeg ontzettend op, Max stoot met een geweldig tempo op het teefje dat zichtbaar geniet van hem. Chantal schrikt, ze voelt een tintellend gevoel in haar slipje en probeert dit te negeren. Haar lichaam wordt warm van het schouwspel voor haar en ze wordt geiler met de minuut.

Ze zijn zo klaar en dan duurt het nog wel even"? Vanuit de woonkamer kunnen ze alles nog perfect volgen, Max stoot harder en harder in zijn teefje en Chantal raakt wederom opgewonden. Ze voelt haar lipjes tintelen van genot. Dan lijkt het ver te zijn, Max stopt met stoten en blijft op het teefje zitten.

Dat kan wel 30 minuten duren"?. Wauw, wat geil denkt Chantal en ze kijkt vol bewondering naar haar hond. Dat kan je niet vergelijken"? En de "knoop', zoals het dikke gedeelte heet, schijnt het toppunt van genot te zijn"?. Chantal haar ogen worden groot, "dat meen je niet!

Chantal knikt maar haar gedachte is bij heel iets anders, ze raakt ontzettend opgewonden van het idee dat Max haar als een teefje neemt en diep in haar komt. Meteen voelt ze haar schaamlippen nat worden en ook snel zal haar slipje nat worden van haar geil. Ze krijgt een rood hoofd van schaamte bij het idee, maar ze kan het niet uit haar hoofd zetten. Chantal begint zachtjes op haar stoel te wiebelen, haar onderlichaam brandt van verlangen en het tintelende gevoel wil maar niet weggaan.

Ze is zo opgewonden van wat ze allemaal gezien en gehoord heeft dat ze zo snel mogelijk naar huis wil om haar lust te temperen. Haar vingers willen haar broekje in maar ze moet zich beheersen. Max is inmiddels klaar en loopt met een enorme pik onder zijn buik rond.

Eenmaal thuisgekomen kan Chantal het niet uit haar hoofd zetten. Haar slipje is wat nat en ze heeft nog steeds een opgewonden gevoel. Ze weet niet wat ze er mee aan moet en haar instinct neemt het over. Ze begint de knoopjes van haar bloesje los te maken en al snel staat ze in haar BH.

Meteen gaat ze verder met haar rok, haar ademhaling wordt sneller en sneller en ook haar hartslag schiet omhoog. Ze weet wat ze wil, maar ze durft het niet uit te spreken. Ze zet snel de gedachte uit haar hoofd en rent omhoog om een koude douche te nemen.

Zonder het door te hebben duikt ze in bh en slip onder de douche, het koude water doet haar schrikken en al snel is het de kou die het overneemt van haar geilheid. De rest van de dag spookt de gedachte van seks met Max nog door haar hoofd maar neemt het niet de vorm aan zoals eerst. Ze duikt vroeg haar bed in de hoop de volgende morgen verlost te zijn van de gedachte.

Die nacht droomt Chantal over Max, ze droomt dat ze naakt door het huis loopt en even iets op de grond moet opruimen. Zodra ze bukt, grijpt Max zijn kans en bespringt hij haar, zijn pik begint haar lichaam af te zoeken naar haar opening en langzaam voelt Chantal hem naderen. Net als hij haar wil nemen wordt ze wakker, ze is bezweet en ontzettend opgewonden.

Haar slipje is nat van haar geil en haar tepels staan overeind. Meteen glijdt haar hand in haar slipje en vind haar opening, ze begint zachtjes haar clitoris te masseren en al snel begint ze te hijgen. Ze fantaseert over Max en hoe zijn pik zal voelen, en ze raakt in extase. Haar lichaam schokt en meteen komt ze klaar. Ze is nog nooit zo snel klaargekomen en de fantasie die ze heeft raakt ze maar niet kwijt. Hijgend stapt ze uit bed om een glaasje water te halen, haar lichaam is nog steeds erg gevoelig en opgewonden maar omdat het pas 7 uur is besluit ze toch weer te gaan slapen.

Iets meer dan 2 uur later om kwart over negen schrikt ze weer wakker, haar lichaam is nog steeds opgewonden en vraagt alweer om een nieuw orgasme. Haar slipje is goed nat van haar geil en haar tepels staan keihard overeind.

Wat is er toch met mij denkt Chantal, ik ben nog nooit zo geil geweest. Haar vingers jeuken om weer aan de slag te gaan en glijden over de bolling van haar slipje waar haar venusheuvel zit. Maar ze hoort beneden wat gerommel en besluit even te gaan kijken. Ze stapt uit bed en loopt in haar slipje naar beneden, haar geil heeft het stof van haar slipje goed nat gemaakt en er is duidelijk een natte plek te zien.

Beneden aangekomen is de boosdoener snel gevonden, Max wil graag wat aandacht en had besloten met zijn etensbak te gaan schuiven wat een hels kabaal maakt. Chantal kijkt hem wat boos aan, ze is erg geil en wil nou liever andere dingen doen dan haar hond aandacht geven. Maar de onschuldige kop van de hond doet haar smelten en ze gaat op de bank zitten. Ze schuift naar voren om hem een goede aai te geven en opent daarmee haar benen waardoor haar opwindende geur van haar geil verspreid wordt.

Voordat ze kan reageren drukt Max zijn neus tussen haar benen en ruikt de heerlijke opwindende geuren van haar geil. Chantal is niet gediend van zijn hondenkop tussen haar benen en probeert hem weg te duwen, maar zonder succes. Meteen raakt haar lichaam in extase, de ruwe tong stimuleert haar clitoris perfect en haar lichaam reageert direct.

Ze verliest de controle over haar benen en ze opent deze dan ook nog meer, zodat de hond nog beter bij haar slipje kan komen. Max heeft de smaak te pakken en begint zachtjes verder te likken waardoor al snel haar slipje zeiknat is van zijn speeksel en haar geil. Ze weet niet precies wat ze er mee aan moet maar wel weet ze dat dit is waarnaar ze op zoek is. Haar tepels worden harder dan ooit en haar lichaam siddert van genot.

Dan besluit ze iets te doen wat ze normaal gesproken nooit zou doen maar op het moment is het enige waar ze aan kan denken klaarkomen en dus besluit ze Max nog meer te geven.

Ze staat op van de bank en Max staakt even zijn likbeurt. Ze trekt aan haar slipje en het zwarte stof glijdt langzaam naar beneden waardoor een mooi dun streepje donkerblond schaamhaar tevoorschijn komt.

Haar kutje glimt van het vocht en slijm en haar schaamlippen zijn mooi roze van opwinding. Meteen duikt de hond er tussen en begint hij haar naakte lichaam te likken. Max wordt agressiever en begint ruwer te likken waardoor hij bijna tussen haar lippen komt. En dat lijkt te werken, Max kalmeert en Chantal voelt haar orgasme naderen.

Wat is dit lekker"? Ze spreidt haar benen nog meer en leunt hijgend achterover. Oh mijn god"? Haar lichaam siddert en golven van genot gaan door haar hele lichaam.

Ze heeft tranen in haar ogen van de kracht van haar orgasme en ze kreunt wat na. Max kijkt verbaasd omhoog wat er aan de hand is omdat vrouwtje wel erg raar doet. Maar Chantal aait hem en haar ademhaling wordt regelmatiger. Ze sluit haar benen even en gaat achterover op de bank hangen om even uit na te hijgen. Max loopt naar de keuken en is even uit het zijn verdwenen.

Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb denkt ze terwijl ze haar zonden overdenkt. Hij is veel beter dan elke man die ik heb gehad. Chantal voelt even tussen haar benen en komt tot de conclusie dat ze nog steeds zeiknat is en ook haar lust is nog niet getemperd. Hij loopt naar haar toe maar dan valt Chantal iets op, iets wat ze gisteren al heeft gezien.

Lekker neuken nu lul glijmiddel

Van
peteluminous

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl