Nederlandse

Sex in de vrije natuur seks tussen twee vrouwen

Donderdag 6st, Maart 2018 1:55:48 Am
[BANCHOR] pronstar meiden
Stuur een gratis bericht
naar mbrownnyc
mbrownnyc
  • 29 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Middelburg, Netherlands
  • Maleis(Bekwaamheid), Javaans(Beginner)
  • Decorateur, Auditor, Onderzoeker
  • ID: 3936576156
  • Vrienden: Wardyuk, vkv
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maureen
Profiel bekijken: / 7673
Telefoonnummer: / +312246-413-76

Beschrijving:

Zij is 33 en leerkracht Engels. Hij is 35 en schilder. Ze zijn 1,5 jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen. Op een paar Tinder-dates na stond mijn seksleven on hold.

Het was fijn om me weer meer bewust te zijn van seks en lichamelijkheid. Ik voel me veilig en geborgen als hij me omhelst. Afwisseling en spontaniteit zijn het belangrijkst. Maar ook daar heb je heel wat varianten op. Wat klooien in de natuur, in een pashokje of in de auto? Het is een verademing met een man te zijn die mijn plezier en genot vooropstelt — en daar zelf   ook erg van geniet. Beetje praten, zoenen, strelen.

Daardoor slapen we niet zo vaak samen en hebben we minder vaak seks   dan we zouden willen. Ze leek erg op haar gemak in haar blootje, nam veel initiatief en was heel open. Het klikte meteen op dat vlak. De perfecte mix van sportief en vrouwelijk. Dan heb ik een prachtig uitzicht op haar lichaam en zie ik aan haar gezicht hoe ze geniet. Ze beweegt   zo sensueel.

Natuurlijk zou ik dan wel een club afhuren voor ons tweeën. Dat houdt het spannend, maar we doen het soms te weinig. Dit artikel komt uit Flair Deze editie ligt nu in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar  flair sanoma. Shoppen is altijd een goed idee. Deel dit artikel fb tw pi whatsapp.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl