Nederlandse

Rijles voor sex hoe word een meisje geil

Dinsdag 16st, Juni 2018 7:5:12 Pm
[BANCHOR] xamster volwassen
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
g4pilut
  • 42 jaar Vrouw, Leeuw
  • Shonlo, Netherlands
  • Urdu(Mooi zo), Telugu(Geavanceerd)
  • Venereologist, Begeleider
  • ID: 1815515926
  • Vrienden: jbonilla, mediationplus, aapbutcher
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 172 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 6342
Telefoonnummer: / +312234-394-98

Beschrijving:

Een autorijles aanbieden en dan daarna met de leerling naar bed? Het klinkt een beetje apart maar in elk geval mag dat gewoon. Daarin werd verwezen naar twee artikelen waarin werd geschreven over de ruilsekspraktijk. Het aanbieden van een rijles in ruil voor seks, is geen echte prostitutie.

Immers, zo schrijven de ministers, wordt de rijles aangeboden en niet de seks. Het initiatief moet wel bij de rijinstructeur liggen, die een rijles aanbiedt. Die wordt dan vervolgens betaald met seks. Een prostituee biedt seks aan tegen betaling. Als minderjarigen seks hebben voor een rijles is het strafbaar. Het is niet mogelijk de rij-instructeurs lesbevoegdheid af te nemen als een rijles wordt aangeboden in ruil voor seks, schrijven de ministers, omdat de verkeersveiligheid niet in het geding is.

Het is niet bekend hoeveel rij-instructeurs les aanbieden voor seks, en ook niet hoeveel klanten daarmee akkoord gaan. Er zijn geen aangiftes bekend.

De politie Rotterdam stelde een rapport op over de ruilseks maar dat is niet openbaar. Autobrancheorganisatie BOVAG liet al eerder weten dat de overheid actie zou moeten ondernemen tegen rijscholen en hitsige instructeurs die rijlessen aanbieden in ruil voor seks. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Rijles met seks betalen: het mag wel 12 december Leestijd 1 minuut. Een versie van dit artikel verscheen ook in NRC Handelsblad van 12 december NRC Abonnee? Log in. Meest gelezen. Lees ook deze artikelen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl