Nederlandse

Naakt in vlaanderen vette vrouwen neuken

Woensdag 6st, Maart 2018 12:25:13 Am
[BANCHOR] sexy spleet
Stuur een gratis bericht
naar zebb
zebb
  • 23 jaar Vrouw, Ram
  • Worthhausen, Netherlands
  • Perzisch(Geavanceerd), Urdu(Vloeiend)
  • Ecoloog, Longarts, Voedingsdeskundige
  • ID: 4176916691
  • Vrienden: Spursdude92, thebarx, ptrel
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 175 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Renee
Profiel bekijken: / 8873
Telefoonnummer: / +312182-649-74

Beschrijving:

Facebook had Toerisme Vlaanderen uitgenodigd in het Rubenshuis in Antwerpen. De ontmoeting kwam er naar aanleiding van een ludieke actie van het agentschap om het beleid van de sociaalnetwerksite aan te klagen. Blijkbaar zijn sociale media zoals Facebook niet in staat om een onderscheid te maken tussen pornografisch bloot en naakt in de kunst. Daardoor worden naakte figuren in de schilderijen van de Vlaamse Meesters genadeloos weg gecensureerd.

Bovendien zijn de regels voor advertenties strenger dan voor gewone posts. Aangepaste algoritmes Facebook beloofde om zijn algoritmes aan te passen, zodat de gebruikers vanaf nu toch beelden met artistiek naakt in advertenties te zien krijgen.

Daarnaast zal de procedure om geblokkeerde content te betwisten op korte termijn eenvoudiger gemaakt worden. Tip hier onze journalisten. Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link.

Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info demorgen. In het nieuws. Voor u uitgelegd. Meer over Facebook Toerisme Vlaanderen kunst, cultuur en entertainment kunst en entertainment sociaal netwerk gemeenschap samenleving Redactie.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Inloggen Met uw De Morgen-profiel. Mijn profiel Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices. Lezersservice Wij helpen u graag verder. Veelgestelde vragen Alles wat u kunt verwachten binnen deze site.

Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. Shop Kortingen op films, series, boeken en meer. Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen? Navigeer Zoeken Archief.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl