Nederlandse

Meisjes bh hema neuken in belgie

Woensdag 14st, December 2017 10:39:27 Pm
[BANCHOR] belaclub
Stuur een gratis bericht
naar Chris_Wong
Chris_Wong
  • 47 jaar Vrouw, Meisje
  • Duiker, Netherlands
  • Javaans(Gemiddeld), Tamil(Beginner), Urdu(Mooi zo)
  • Advocaat, Middel
  • ID: 8138539676
  • Vrienden: PowerPc94, jamtart98
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 154 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Sarah
Profiel bekijken: / 4641
Telefoonnummer: / +312528-338-62

Beschrijving:

In april kocht ik een sportbeha bij de Hema. Ik viel voor het uiterlijk en de vriendelijke prijs van 12, Inmiddels heb ik de sportbeha van de Hema een paar keer gedragen, en plotseling zingt in mijn hoofd steeds onderstaand liedje uit Kinderen voor Kinderen:. Ik spring en ik wiebel. Hij prikt en hij jeukt hij pluist en hij kriebelt. Ik word gek van dat ding. En hij prikt en hij jeukt hij pluist en hij kriebelt. Het enige dat niet klopt in het liedje is het pluizen. Maar het prikken, jeuken en kriebelen zijn helaas wel degelijk van toepassing….

In onderstaand filmpje zie je een meisje dat precies verwoord wat ik voel als ik deze sportbeha draag! Laat ik beginnen met te zeggen dat de sportbeha van de Hema zit als een huis!

Ik denk dat het feit dat hij beugels heeft hierbij helpt. Ik vind die ook altijd zo lastig om weer uit te trekken! Zeker als je bezweet bent na het hardlopen. Nergens op het etiket stond iets vermeld over technisch materiaal dat transpiratievocht van het lichaam wegvoert. Normaliter is dat voor mij een reden om sportkleding níet te kopen. Maar ik vond de bh zo mooi, dat ik me over dit bezwaar heen zette. Hoewel de sportbeha van de Hema dus prima zit, is er één groot probleem: hij schuurt, kriebelt en jeukt bij de onderarmen.

Zeg maar het plekje waar de cup eindigt en de rand van de bh begint. Zie foto:. En dat dan aan weerszijden. Superjammer, want ik vind het verder echt een geweldige bh. Zeker voor 12, Inmiddels is het bijna 5 jaar later, en ik heb deze sportbeha van de Hema nog steeds!

Sterker nog, ik heb deze Hema sportbh inmiddels ook in het zwart gekocht. De klacht dat hij jeukte is compleet overgewaaid. Ik draag dit model sportbh dagelijks. Inmiddels kost deze sportbeha van de Hema wel het dubbele: 25,- maar hij is regelmatig in de aanbieding. Dit model sportbeha met beugels is te koop in de kleuren:. Hij is verkrijgbaar bij de Hema, maar niet altijd bij de kleinere filialen is mijn ervaring. Heb je geen groter filiaal in de buurt dan kun je deze Hema sportbh ook prima online kopen.

Hoewel ik deze sportbeha van de Hema in eerste instantie vond jeuken, is dit vrij snel overgegaan. Ik ben bijzonder tevreden over het model, en dankzij de beugels steunt deze bh uitstekend.

Het grote voordeel van een Hema sportbh vind ik toch wel de prijs. This site uses Akismet to reduce spam.

Learn how your comment data is processed. Informatie en inspiratie voor hardlopers Toggle navigation. Wie ben ik? Samenwerken Privacy Contact. Maar het prikken, jeuken en kriebelen zijn helaas wel degelijk van toepassing… In onderstaand filmpje zie je een meisje dat precies verwoord wat ik voel als ik deze sportbeha draag! Sportbeha Hema: hij zit als een huis Laat ik beginnen met te zeggen dat de sportbeha van de Hema zit als een huis!

Sportbeha Hema: het probleem Hoewel de sportbeha van de Hema dus prima zit, is er één groot probleem: hij schuurt, kriebelt en jeukt bij de onderarmen.

Zie foto: En dat dan aan weerszijden. Sportbeha Hema: 5 jaar later! Praktische informatie over deze sportbeha met beugels Inmiddels kost deze sportbeha van de Hema wel het dubbele: 25,- maar hij is regelmatig in de aanbieding. Samenvattend Hoewel ik deze sportbeha van de Hema in eerste instantie vond jeuken, is dit vrij snel overgegaan.

Like this: Like Loading Leave a Reply Cancel reply.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl