Nederlandse

Mega erotica beurs vintage femdom tubes

Dinsdag 18st, Oktober 2017 4:52:52 Am
[BANCHOR] tgcaptions
Stuur een gratis bericht
naar Tom36
Tom36
  • 30 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Bosschenhofd, Netherlands
  • Portugees(Vloeiend), Tamil(Basic), Perzisch(Elementair)
  • Linguïst, Paleontoloog, Monteur
  • ID: 4658653599
  • Vrienden: julie-jim1
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 172 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lotharingen
Profiel bekijken: / 6283
Telefoonnummer: / +312565-229-76

Beschrijving:

Hallo even voorstellen, wij zijn Tony en Jan. Op deze website vindt U allerlei artikelen die we ook daadwerkelijk in voorraad hebben. Echter, wij hebben niet alle artikelen in een veelvoud voorradig liggen, het kan dus gebeuren. Kom je speciaal voor iets, informeer dan even naar de beschikbaarheid! Gewijzigde openingstijden per november !

Daarbuiten uitsluitend na tel. Wij doen echter niet aan een webwinkel met een z. Op de eerste plaats vinden we dit onpersoonlijk. En er gaan vaak allerhande zaken mis zoals:. Z oekraken of beschadigen met de post, spullen die net niet zijn wat U zoekt of niet passen. U betaald misschien wel niet graag met een systeem over internet. U wilt toch ook liever van tevoren zien wat U koopt.

En wij zijn ook graag verzekerd dat onze geleverde artikelen betaald worden. Heeft U vragen of wilt U uitzonderlijk toch graag een artikel per post. Neem dan even kontakt op per email: winky4u skynet. Wordt er uitdrukkelijk op Uw verzoek toch een artikel aan U verstuurd,. U wilt tenslotte toch ook verzekerd zijn van een nieuw product. En wij komen niet graag met 2e hands te zitten. Sommige artikelen kunnen na overleg geruild worden,. Wij wijzen U er nogmaals op dat wij géén bedrijf zijn dat zich richt op verkoop op afstand!

Let op! Mega Erotica is voortaan Erolife. Heeft U een zaak in de erotiekbranche? En zou U het leuk vinden dat wij eens met bepaalde artikelen bij U in de zaak aanwezig zijn? Neem dan even contact hierover met ons op.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl