Nederlandse

Marijke helwegen naakt neuken op internet

Donderdag 8st, Augustus 2018 6:49:57 Am
[BANCHOR] op blote voeten moeders
Stuur een gratis bericht
naar mtbedwards
mtbedwards
  • 39 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Böningen, Netherlands
  • Frans(Geavanceerd), Portugees(Geavanceerd)
  • Gynaecoloog, Kinderarts
  • ID: 4985662698
  • Vrienden: markdianne76, perezjos
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 188 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Susan
Profiel bekijken: / 4317
Telefoonnummer: / +312579-727-95

Beschrijving:

Het lijkt me zinvol u te waarschuwen. Marijke wie? Marijke Helwegen! U weet wel, de koningin van de plastische chirurgie. Ik heb het blad mogen inzien en het is — hoe zeg ik dat voorzichtig — iets voor de liefhebber.

Op de cover staat Marijke samen met Gerard Joling die haar heeft geïnterviewd. Gerard had volgens Marijke de opdracht de meest smerige vragen te stellen die hij maar kon bedenken. Maar Gerard kreeg eerlijk antwoord, dus wie geïnteresseerd is in de vraag of Marijke wel eens achterlangs bij zichzelf een siliconenkit van de bouwmarkt heeft ingebracht en wat er toen met haar sluitspier gebeurde, moet het blad zeker kopen.

Kortom, Marijke gaat de diepte in. Een pleidooi voor echtheid, zo omschrijft ze haar glossy. Logisch dus dat ze in haar leven 48 cosmetische ingrepen heeft ondergaan en inmiddels voor 67 procent is opgetrokken uit hard plastic. Daar is Marijke best trots op, gezien de fotoreportage waarin ze naakt poseert tussen de duiven. Zeer gewaagd, want u weet wat duiven doorgaans doen. Een pagina verder moet Marijke in bad, samen met vier mannen die een fetish hebben voor etalagepoppen. Mooie, gewaagde reportage.

Marijke heeft prachtige Tupperware-borsten. Ik vertel het maar even, want ook ú behoort tot haar doelgroep. Ja, gek hè? Gratis inspiratie!

Kom op. Je weet wel. Dat je daar dingen mee zou willen doen. Je weet toch. Je imaginatie slaat op hol. Geef toe. Je steigert. Dat terzijde. Hoofd De tietjes van Marijke voelen vermoedelijk hetzelfde aan als mijn plastic broodrommel.

Nee, dank u. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ja, voeg mij toe aan je maandelijkse e-maillijst. Spring naar de content Het lijkt me zinvol u te waarschuwen.

Facebook Twitter LinkedIn. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl