Nederlandse

Jennifer lopez naakt sexy nederlandse vrouwen

Zondag 15st, December 2017 3:43:48 Am
[BANCHOR] oursogo com
Stuur een gratis bericht
naar drperdew
drperdew
  • 23 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Akryum, Netherlands
  • Deutsch(Beginner), Urdu(Mooi zo)
  • Componist, Visagiste, Trainer
  • ID: 8512371872
  • Vrienden: wolle, logitek256, Jimspy
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 165 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 1388
Telefoonnummer: / +312291-355-71

Beschrijving:

Een Marokkaanse advocaat heeft een ongebruikelijke klacht ingediend namens een cliënt. De klacht is tegen Jennifer Lopez en de voorzitter van Maroc Cultures gericht. Hij sleept de twee op basis van artikel en van het Wetboek van Strafrecht voor de rechter.

De klager deed zijn verhaal en dat verscheen al gauw in de pers. Hij zegt op 29 mei door Rabat gelopen te hebben toen hij een menigte van beide geslachten, vooral minderjarigen, zag in de buurt van het Sofitel hotel. De klager zei dat Lopez liedjes van laagheid zong met suggestieve gebaren en dansmoves die het fatsoen, norm en moraal kunnen beschadigen.

Dat ervoer hij als beledigend. De man voegde toe dat de feiten voor een publiek werden gepleegd dat voornamelijk minderjarig was. Volgens artikel kunnen personen die opzettelijk naakt in het openbaar verschijnen of obscene handelingen of gebaren maken bestraft worden wegens het schenden van de goede zeden. Jennifer Lopez maakte zich feitelijk schuldig op alle fronten. Zo was ze schaars gekleed en waren haar gebaren allerminst goed voor de 'goede zeden' van jongeren.

Mocht het tot een veroordeling komen - wat schier onmogelijk is - kan JLO Marokko beter mijden. Dat terwijl ze haar bezoek 'voor herhaling vatbaar' vond. Mocht ze voet zetten op Marokkaans grondgebied kan ze bij een veroordeling een maand tot twee jaar in de cel belanden en een boete van maximaal dirham verwachten.

De wet schrijft voor dat de misdaad 'publiekelijk' is als het in aanwezigheid van één of meerdere personen gebeurde. JLO trok Nog geen lid?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl