Nederlandse

Getrouwd en biseksueel sex na je vijftigste

Vrijdag 19st, Juni 2017 4:18:24 Am
[BANCHOR] cam voyuer
Stuur een gratis bericht
naar LyssaKristina
LyssaKristina
  • 27 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Ommen, Netherlands
  • Hindi(Basic), Arab(Bekwaamheid), Japans(Geavanceerd)
  • Orthodontist, Duiker
  • ID: 4466314922
  • Vrienden: johnthompson, chaz107
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 7838
Telefoonnummer: / +312962-134-19

Beschrijving:

Uit de kast komen zal voor weinig mensen makkelijk zijn, maar voor Bonnie en Diana, allebei moeder, was die kastdeur al helemaal een zware. Zij maakten hun geaardheid pas bekend na jaren huwelijk met een man.

Bonnie 38 werd op haar 31e voor het eerst verliefd op een vrouw. Op dat moment was ze al 16 jaar samen met een man, met wie ze twee jonge kinderen van 5 en 1 jaar oud had. Ze viel als een blok voor een vrouw die bij hen in de straat kwam wonen.

Tot dat moment heb ik niet geweten dat ik lesbisch ben. Ik denk dat het in mijn tienerjaren weleens door mijn hoofd is geschoten, maar ik heb er nooit aandacht aan geschonken. Dat voelde heel fijn, zeker na mijn vervelende jeugd. Ik denk dat ik dat heb verward met verliefd zijn. Want toen ik verliefd werd op een vrouw voelde dat heel anders. Het was niet te vergelijken. Toen ging er een lampje branden.

Daar zat ze dan met haar nieuwe inzicht, in een heteroseksueel huwelijk met twee kinderen. Maar wegstoppen ging niet meer. Ik vergelijk het altijd met Sinterklaas: als je eenmaal weet dat hij niet bestaat, kun je je niet voorstellen dat je er ooit in geloofde. Ik kon niet meer terug. Een paar weken later heb ik het aan mijn man verteld.

Wat er precies is gezegd, weet ik niet meer, hij was wel in shock natuurlijk. Maar hij zei ook: 'Als dit is wat jij voelt, moet je gaan uitzoeken of het echt zo is, en daarna zien we wel verder. Langs die weg heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen.

We spraken af om eens koffie te gaan drinken, en vanaf het moment dat ik haar op het parkeerterrein zag staan en we aan de praat raakten, was ik in één klap stapelgek op haar.

Een paar maanden later zette Bonnie de scheiding in gang. De kinderen vertelden ze dat papa en mama niet meer verliefd op elkaar waren, maar dat ze nog wel vrienden zouden blijven. Toen de oudste na een halfjaar vroeg of mama dan ooit nog opnieuw verliefd zou worden, antwoordde ze dat ze dat al was: op die ene vriendin, weet je wel. Dat was zijn enige reactie. Toen ik hem een paar dagen later vroeg of hij het dan niet raar vond dat ik verliefd was op een vrouw, moest hij daar heel lang over nadenken.

Daar had hij helemaal niet bij stilgestaan, dat dat iets raars kon zijn. Kinderen zijn zo heerlijk onbevangen. Ook de meeste andere mensen in haar omgeving reageerden gelukkig begripvol. Alleen haar ouders wilden de keuze van Bonnie niet accepteren. Ze willen niet hardop zeggen dat mijn geaardheid de reden is, maar zij vinden: eens gekozen blijft gekozen.

Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest - als dit de prijs is die ik ervoor moet betalen, dan is dat maar zo. Ik ga mezelf niet meer terug de kast in manoeuvreren omdat een ander er ongemakkelijk van wordt. Diana 34 heeft dat laatste wel een tijdlang gedaan. Ze was 20 toen ze voor het eerst verliefd werd op een vrouw. Een overweldigend gevoel. Dit voelde heel anders. Ze ging naar een jongerenavond van het COC om haar gevoelens verder te onderzoeken. Dat was een openbaring.

De mensen daar waren net als ik. Het voelde zo fijn. Ik had me altijd anders gevoeld, op school, thuis, overal. Bij het COC dacht ik: dit is waar ik thuishoor.

Toch durfde ze niet aan zichzelf toe te geven dat ze lesbienne was. Ik was bang voor de reacties. Kan ik wel werk krijgen? Word ik niet in elkaar geslagen op straat?

Hoe gaat mijn omgeving reageren? Ik vond het te ingewikkeld. Dat was een geruststellende conclusie voor mezelf, want dan kon het toekomstbeeld dat ik in mijn hoofd had, blijven bestaan. Ik zou gewoon een relatie met een man kunnen hebben. Diana kreeg een relatie met een man, met wie ze trouwde. Dat ze vrouwen ook aantrekkelijk vond, wist hij. Ze spraken erover, maar Diana deed er niets mee. Buiten het huwelijk sprak ze er met niemand over. Samen kregen ze twee kinderen.

Maar er wrong iets. Ik snapte maar niet waar dat nou aan lag, dacht dat het kwam omdat hij de wc niet schoonmaakte of me niet hielp met de kinderen. Dat was wel heel toevallig, daar moest ik iets mee. Ze kwam net als Bonnie terecht bij Orpheus. Toch viel nog steeds het kwartje niet helemaal. Het lukte me niet mezelf als een lesbische vrouw te zien. Ik ben getrouwd, dacht ik, ik heb kinderen, het gaat niet.

Voor de tweede keer kwam ze uit de kast, dit keer voor altijd. Dat had ik hem op de eerste date verteld, al is het daarna nooit meer ter sprake gekomen.

Nu was de enige conclusie dat we moesten gaan scheiden. Natuurlijk was hij heel verdrietig, elke scheiding is pijnlijk. Ik voelde me vreselijk schuldig dat ik hem dat aan moest doen.

Ik maakte de keuze om voor mijn geluk te gaan, terwijl ik wist dat ik daarmee anderen verdriet deed. Maar het was zoals het was, het was een feit waar we niet omheen konden.

Daarna kon ze eindelijk, na al die jaren, toegeven aan haar weggestopte gevoelens. Op de haar website Vrouw uit de kast blogt Diana over haar ervaringen, om andere vrouwen te helpen die met soortgelijke gevoelens worstelen. Ze coacht hen ook. Ik ben nu precies wie ik ben.

Het is zo fijn dat ik nu geen toneelstukje meer hoef op te voeren. Ik sta weer blij in het leven, durf te erkennen wie ik ben: gewoon een vrouw die op vrouwen valt. Uit de kast komen op latere leeftijd kan moeilijker zijn dan voor jongere mensen, zegt Geert-Jan Edelenbosch van het COC. Het kan ook zo zijn dat je pas op latere leeftijd die homoseksuele gevoelens bij jezelf ontdekt, zoals bij Bonnie het geval was.

Mocht je zelf met zulke gevoelens worstelen, hoe kun je het dan het beste aanpakken? Hoe vertel je je omgeving over je geaardheid? Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Coming Out Day Uit de kast na jaren huwelijk: 'Ik dacht: verdorie, dit kan helemaal niet' 11 oktober Aangepast: 12 oktober Beeld © Annet van den Ende.

Bonnie: "Toen ik verliefd werd op een vrouw, voelde dat heel anders". Te ingewikkeld Diana 34 heeft dat laatste wel een tijdlang gedaan. Diana: "Het lukte me niet mezelf als lesbische vrouw te zien".

Weggestopte gevoelens  Voor de tweede keer kwam ze uit de kast, dit keer voor altijd. Jij hebt hier ook tijd voor nodig gehad. Zeker als mensen het niet aan zien komen, kunnen ze tijd nodig hebben om het te verwerken.

Zoek iemand die je goed kent, die je in vertrouwen kan nemen. Zo heb je iemand om op terug te vallen als je omgeving negatief reageert. Realiseer je dat negatieve reacties vaak niet persoonlijk op jou gericht zijn, maar voortkomen uit onbegrip. Zoek steun bij gevoelensgenoten, jij bent echt niet de enige. Vraag geen goedkeuring van mensen die je het vertelt, ook al is dit soms moeilijk. Het is namelijk geen vraag, maar een mededeling voor jouw omgeving.

Maak mensen duidelijk dat je dezelfde persoon blijf, ondanks je coming-out. Als je wacht op het juiste moment om het te vertellen: weet dat dat moment niet gaat komen. Vertel het dus wanneer jij je veilig en zeker genoeg voelt bij de ander.

Rijles voor sex kinky tgp

Van
IDontUnderstand

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl