Nederlandse

Geile schoonmoeder verhalen gratis seks verhalen

Zondag 17st, December 2017 10:40:15 Am
[BANCHOR] tieten clips
Stuur een gratis bericht
naar Rickonskype
Rickonskype
  • 46 jaar Vrouw, Vissen
  • Ravetering, Netherlands
  • Javaans(Vloeiend), Oekraïens(Geavanceerd)
  • Zanger, Geoloog, Verpleegster
  • ID: 6698483825
  • Vrienden: anbuarasu, klmn, ashuhabesha
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Rita
Profiel bekijken: / 5867
Telefoonnummer: / +312389-947-95

Beschrijving:

Bij het openen van de deur wist ik dat er mij een hel van een week te wachten stond. Mijn vriendin was in het ziekenhuis opgenomen worden. Hoewel ze wist dat de relatie met mijn schoonouders een liefde haat relatie was had ze haar moeder gevraagd enkele dagen voor mij te komen zorgen. En daar stond voor mij de duivel in eigen persoon. Mia was ongeveer even groot als mijn vriendin, maar 1 brok venijn. In een soepjurk en platte schoenen duwde ze me langs de kant en begon hoewel mijn vriendin nog maar 1 dag van huis was aan een grondige inspectie van ons huis.

Ik was dan ook tevreden dat het bezoekuur was, en vluchtte daar dan ook naar toe. Ik bedankte sarcastisch mijn vriendin voor haar initiatief en probeerde het venijn dat zich door ons huis bewoog te vergeten.

Na het bezoek stapte ik de kroeg binnen en later op de avond dacht ik dat het venijn nu wel lag te slapen. Dacht, zeg ik wel want eens de donkere woonkamer binnen werd de lamp aangeknipt. Ik schrok me rot en zakte bijna door de grond toen ik Mia zag zitten met voor haar op de salontafel onze condooms, mijn vriendin haar vibratortje en enkele pornovideos. Ze had verdomme in gans het huis inspectie gedaan. Ik kookte van woede maar in plaats van te reageren draaide ik me om liep de slaapkamer binnen en sloeg de deur met een knal dicht.

Ik nam me voor haar te negeren en viel in slaap. Die zaterdag ochtend werd ik wakker en liep zonder nadenken alleen gekleed in een slip de badkamer binnen. Zowel zij als ik slaakte een kreet. Mia stond naakt voor de douche en ik stond in slip met een ochtenderectie voor haar. Voor ik het besefte gaf ze een slag recht op mijn kruis waardoor ik dubbel plooide en zag haar de badkamer uitrennen. Verbaal ok, maar fysiek nee dat ging me te ver. Met mijn handen rond mijn ballen kroop ik recht en ging haar achterna.

Met geweld opende ik de deur van de logeerkamer die ze met haar lichaam gebarricadeerd had waardoor ze door de kamer vloog en op de grond belandde. Volgens mij wist ze zelf dat ze te ver gegaan was en zat me met grote ogen aan te kijken.

Woedend gaf ik haar een slag tegen haar hoofd en trok haar bij de haren omhoog. Tranen liepen over haar gezicht en terwijl ze probeerde terug te vechten gaf ik haar nog een knal tegen haar hoofd. Ik voelde haar lichaam verslappen, duwde haar van me af en verliet de kamer.

In de badkamer kwam ik enigszins tot mezelf en stelde vast dat ik een pijnlijke knoert van een erectie had. De film van zo-even speelde zich opnieuw voor mijn ogen af terwijl ik masturbeerde tot mijn zaad in de wastafel kwakte. Hoe moest dit in vredesnaam verder? Ik kon haar vanwege haar dochter toch niet op straat gooien, en besloot het vervolg maar aan te zien. Na een uitgebreide douche kleedde ik me aan en zette me beneden in de keuken met een kop koffie neer.

Nog met de afdruk van mijn hand op haar gezicht kwam Mia de keuken binnen en begon zich uitgebreid te excuseren wat ze duidelijk niet gewoon was. Ik genoot van haar onderdanig gedrag en kreeg hoewel mijn ballen nog pijnlijk aanvoelden een erectie. Ze stond met haar rug tegen het aanrecht en wreef over haar pijnlijke kaak.

Ik stond op, stapte op haar af en in een flits had ik door haar soepjurk haar twee tepels tussen mijn duim en wijsvingers en gaf er een ruk aan. Terwijl ze een kreet slaakte schoot haar hoofd omhoog en met bliksems in haar ogen keek ze me aan. Mijn handen rustten op haar twee tieten en masseerde ze nu zachtjes.

Ik had een slag of stoot verwacht maar wonder boven wonder liet ze me begaan. De bobbel in mijn broek was bijna niet meer te harden, en liefst van al had ik gewoon mijn lul tussen haar kutlippen geduwd. In plaats daarvan draaide ik haar om en boog haar bovenlichaam over het aanrecht, schortte haar kleed op en kneep in haar billen.

Ze droeg een slip uit de jaren stilletjes waarover ik haar door haar bilspleet heen over haar kut aaide. Mijn hand daalde neer op haar billen en ze kreunde zachtjes. Ik wisselde de slagen van mijn hand af met aaien en strelen. Er werd zowaar ter hoogte van haar kut een natte vlek zichtbaar en ze begon met haar kontje dat gerust gezien mocht worden te draaien. Haar billen zagen vuurrood en ik besloot het hierbij te laten aangezien het bezoekuur in het hospitaal bijna begon.

Ik trok Mia van het aanrecht en nam haar mee naar onze slaapkamer. Zoals ik al eerder vertelde had ze ondanks haar leeftijd bijna hetzelfde figuur als Els en nam uit de kleerkast een rokje en een stretch T-shirt en drukte het in Mia haar handen. Nog geen tien minuten later stond ze voor me in de woonkamer, ze zag er prachtig uit. Dat ze geen BH aanhad zag ik aangezien haar tepels duidelijk zichtbaar afgetekend stonden in het T shirt, en om te controleren dat ze geen slip aanhad stak ik mijn hand onder haar rok en voelde haar blote kut en schaamhaar.

En daar liep ik dan naast haar. Tot daarstraks was ze nog de duivel voor mij en nu leek het wel dat ze genoot van gehoorzaamheid. Wetende dat ze onder haar kleren naakt naast me liep deden mijn lul lekkend en kloppend in mijn slip zitten.

We liepen het hospitaal binnen en in de lift kon ik het niet laten om haar borsten te kneden. Ze ging in het offensief en legde met een blos op haar wangen haar handen op mijn kruis.

Els was opgetogen haar moeder te zien en toen ze de vraag stelde waarom haar ma kleren van haar aanhad doorstond ik duizend angsten en hoopte dat ze me niet zou verraden.

Ze diste een verhaaltje op dat haar kleren in de wasmachine waren en daarmee was de kous af. Het bezoekuur liep ten einde en na een geile zoen verliet ik mijn geliefde Els. In plaats van naar huis terug te lopen ging ik met Mia de stad in en stapte met haar een schoenzaak binnen. Haar afschuwelijke platte schoenen werden verwisseld voor redelijke pumps die onmiddellijk aan haar voeten bleven. Eerst liep ze wat wankel op haar benen maar al snel had ze door dat wanneer ze bij elke stap die ze deed met haar billen mee schommelde het als vanzelf ging.

Thuisgekomen sloeg ze haar handen rond mijn nek, kuste me en zei me dat ze nog nooit zo geil geweest was. Ik ging nu volledig door het lint. In geen tijd had ik haar T shirt over haar hoofd getrokken en begroef mijn gezicht tussen haar melkwitte borsten.

Ze stond met haar onderlijf tegen mij op te rijden. Mijn handen gleden onder haar rok en een plakkend nat gevoel was wat ik voelde. Ze was zo geil als boter. Haar welig behaarde, gezwollen kutlippen verborgen haar kittelaar die haar bij de eerste aanraking deed opveren.

Snuivend en hijgend hing ze tegen me aan. Op het moment dat ik dacht dat ze ging klaarkomen kneep ik haar kittelaar bijna fijn. Een pijn kreet gleed van tussen haar lippen. Hoewel mijn pik kloppend en monsterlijk zichtbaar in mijn broek stond duwde ik haar van me af. Ik nam haar bij de arm en duwde haar tot bij de keukentafel. Als een slappe vaatdoek hielp ik haar op het tafeltje en liet haar op handen en knieën? Haar tieten hingen zwaar omlaag en voor haar staand begon ik mijn kleren uit te trekken.

Ik had me niet vergist in mijn pik. Glimmend van het voorvocht stond hij vervaarlijk zwiepend vooruit. Naakt liep ik om haar heen en sloeg afwisselend op haar linker en rechter bil. Een wit straaltje geil werd zichtbaar en liep zacht van haar dijen. Ik hield het bijna niet meer en ging voor haar staan, duwde mijn eikel tegen haar lippen waarna hij geruisloos en vlot tussen haar lippen gleed.

Met mijn handen rond haar hoofd gaf ik het ritme aan en na enkele halen voelde ik mijn ballen samentrekken. Me uit haar bek terugtrekkend spoot ik dikke stralen tegen haar gezicht en afhangende borsten. Zelf hield ze het ook niet meer en met een sidderend en bevend lijf trok er een orgasme door haar lijf.

Ze zakte door haar armen en lag met gesloten ogen te genieten. Daardoor had ze niet gezien dat ik achter haar was komen te staan en terwijl ik haar hele lijf zag bibberen duwde ik mijn lul bij haar binnen. Niet zacht en oppassend maar hard en ruw. Haar tieten zwaaiden van voor naar achter en terwijl ik me vasthield aan haar middel voelde ik bij elke stoot het zaad opnieuw uit mijn eikel schieten.

Op mijn tenen stond ik achter haar en wachtte tot het genot wegebde. Ik besefte dat mijn schoonmoeder eigenlijk genoot van een beetje pijn en onderdanigheid en dankte God hiervoor. Met een klap tegen haar billen joeg ik haar van de tafel en zei haar naar de badkamer te gaan en haar op te frissen. Ik trof haar in de badkamer, ze stond onder de douche. Aangezien de glazen deuren aangedampt waren opende ik ze en zette me op het stoeltje.

Terwijl ik haar zo zat te bekijken voelde ik mijn slappe pik pogingen ondernemen om zijn kopje op te richten. Tot gisteren had me deze handelswijze scheldtirades opgeleverd.

Nu echter stond ze me schalks aan te staren. Het zeepschuim vloeide overvloedig en meer dan eens verdween haar hand kreunend tussen haar dijen. Eigenlijk had ze voor haar leeftijd een prachtig lichaam, alleen haar schaamharen stoorden me.

De gedachte aan een scheerbeurt deden mijn pik kloppend op te staan. Uit het badkamermeubel nam ik een bus scheerschuim en het scheermes waarmee Els haar kutje schoor.

Terwijl ze me stond aan te kijken draaide ik het water dicht en duwde haar met de rug tegen de douche wand. Ik liet een kwak schuim in mijn handpalm spuiten en plofte mijn hand tegen haar venusheuvel.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl