Massage

Naakt camping kroatie parkeerplaats sex nl

Zondag 27st, Mei 2017 2:2:42 Am
[BANCHOR] xhamster cop
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
g4pilut
  • 47 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Roden, Netherlands
  • Turks(Basic), Telugu(Bekwaamheid), Marathi(Vloeiend)
  • Manager, Stilist
  • ID: 7882813467
  • Vrienden: NormanM, AliasJones, davidmochen, papabri
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 152 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Nikki
Profiel bekijken: / 4994
Telefoonnummer: / +312535-535-65

Beschrijving:

Het Kroatische schiereiland Istrië is dan ook een eldorado voor naturisten en kent een lange traditie op dit gebied. Kroatië neemt in Europa een belangrijke plaats in op het gebied van capaciteit voor naturisten, en Istrië was de eerste met een commerciële naturisten camping Koversada. Zoals uit de verkiezing tot camping van het jaar blijkt, is Valalta een van de betere naturistencampings van Istrië. Volgens de ANWB 'vindt de naturist hier alles wat een camping moet bieden: privacy, ruimte en veel voorzieningen waardoor men het terrein niet persé af hoeft.

Gelegen tussen de kustplaats Rovinj en het natuurgebied Limfjord, strekt de camping zich uit over 70 hectare. Valalta sluit in alle opzichten aan bij de levensfilosofie van naturisten: kwaliteit van het leven en één zijn met de natuur in een mooie ongerepte omgeving. Maar liefst vijf kilometer strand en mooie, door pijnboombossen beschutte plaatsen staan de vakantievierder ter beschikking. Naast percelen zijn er ook bungalows, mobilhomes en appartementen, allemaal op vier sterren niveau.

Voor kinderen zijn er veel speelfaciliteiten en een gratis kid club. Er is een wellness centrum, tennisbanen, fitness en aqua aerobic lessen. Valalta beschikt over de enige naturisten jachthaven van de Adriatische kust. Naast Valalta liggen er nog vijf andere naturisten campings in Istrië. Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack Weekend.

De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Lees meer over: Kroatië EU Meer. Meest gelezen. Partner Content Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack Weekend.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl