Massage

Massage nijmegen erotisch in bos neuken

Zondag 2st, Mei 2018 11:11:5 Pm
[BANCHOR] hinata tanaka
Stuur een gratis bericht
naar kzdanik
kzdanik
  • 25 jaar Vrouw, Krab
  • Almen, Netherlands
  • Tamil(Mooi zo), Telugu(Basic)
  • Verloskundige, Biochemicus
  • ID: 5599774355
  • Vrienden: JamesCowell, JulianH, toter12
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 186 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 4396
Telefoonnummer: / +312487-388-84

Beschrijving:

Let op: in verband met het Corona virus zijn wij gesloten tot en met 20 mei. Mocht u een afspraak willen maken voor ná 20 mei dan kunt u ons een mail sturen. Houdt u er echter wel rekening mee dat er nieuwe richtlijnen kunnen komen die ervoor zorgen dat wij langer gesloten zullen zijn. Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze salon. Traditionele Thaise Massage is één van 's werelds oudste genezingsmethoden.

De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Bij Jasmine Massage in Dordrecht kunt u genieten van een massage volgens de traditionele Thaise methode, gegeven door één van onze professionele masseuses.

U kunt altijd bij ons binnenlopen, maar als u zeker wilt zijn dat u niet hoeft te wachten, kunt u ons beter even bellen voor een afspraak. Jasmine Massage. Traditionele Thaise Massage. Jasmine Massage Reeweg Oost

Lake bell naakt nnxx video's

Van
martinmartini

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl