Massage

Massage arnhem noord naakt model gezocht

Zondag 3st, Mei 2018 8:14:15 Pm
[BANCHOR] dessi video
Stuur een gratis bericht
naar kriton-4-
kriton-4-
  • 48 jaar Vrouw, Krab
  • Baccum, Netherlands
  • Vietnamees(Elementair), Tamil(Bekwaamheid)
  • Immunoloog, Reanimator, koken
  • ID: 5526243226
  • Vrienden: elvislopar, lt56ny, magyarmokus
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 178 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Tanya
Profiel bekijken: / 2133
Telefoonnummer: / +312546-183-36

Beschrijving:

Van 19 tot en met 22 juli is het eindelijk weer zover! De e editie van de Nijmeegse wandel Vierdaagse, het grootste wandelfestijn van het jaar. Bij grote inspanning is het belangrijk dat spieren in goede conditie blijven.

Een goede verzorging is dan ook gewenst. Bij Arnhem Noord Fysiotherapie staan fysiotherapeuten  met massage- ervaring voor u klaar voor de Nijmeegse Vierdaagse Massage. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Wij zijn in principe telefonisch de hele week bereikbaar van h - h, dus ook in het weekeinde.

Laat ons u mee helpen de vierdaagse zonder problemen uit te laten lopen! Van 19 — 21 juli is er in onze praktijk de mogelijkheid u te laten masseren of tapen! Tevens is van te voren is hulp en ondersteuning mogelijk. Bereid u goed voor op de Vierdaagse! Na afloop van de Vierdaagse bent u natuurlijk ook welkom in onze praktijk voor herstel na het vele lopen om zo snel mogelijk weer de oude te zijn. Plaats een Reactie Meepraten? Draag gerust bij! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow us on Facebook.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl