Massage

Massage almere aan huis dikke dames kunst beelden

Maandag 17st, December 2018 12:20:37 Pm
[BANCHOR] rukken sizers
Stuur een gratis bericht
naar rusty1233
rusty1233
  • 40 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Brielle, Netherlands
  • Koreaans(Bekwaamheid), Portugees(Beginner), Javaans(Basic)
  • Geoloog, Begeleider, Copywriter
  • ID: 6522812833
  • Vrienden: fuertesurf, sarkoforos, gipetto58, windspeed
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Samantha
Profiel bekijken: / 7913
Telefoonnummer: / +312875-726-85

Beschrijving:

Ik ben Rachel Purdue en ben gediplomeerd alternatief geneeskundige therapeut. Na al mijn massage opleidingen te hebben afgerond, heb ik nu ook het Medische kennis HBO diploma.

Ik heb een praktijk aan huis om het zo huiselijk, persoonlijk, discreet en vertrouwelijk te maken. Massage is voor mij veel meer dan olie op het lijf smeren.

Massage is een fantastische uitvoering om het lichaam te laten ontspannen. Het geven van prikkels brengen in het lichaam bepaalde reacties teweeg. Op die reacties weet ik vakkundig mee om te gaan. Masseren is mijn passie en wat is mooier dan je passie te mogen beleven in je werk.

Lichaam en geest is één en daarom vind ik het ook van belang om niet alleen het lichaam te laten ontspannen maar ook te luisteren naar de persoon die zijn hart wilt laten spreken. De massage heeft via de huid invloed op het bindweefsel, het spierweefsel, het bloedvatenstelsel, het lymfestelsel, het zenuwstelsel, het hormonaal stelsel en het imnuumstelsel.

Massage wordt niet toegepast bij ernstige hartklachten, ontstoken weefsel, trombofletitus, arteriële embolie, ongeval of bewusteloosheid, koorts heftige pijnen, verse verwondingen, kanker, vlak na een operatie, uitputting, zwangerschap, direct na een maaltijd, en evenmin als een klant niet open staat of als zijn medewerking ontbreekt.

Een massage ondergaan is een aangename gebeurtenis waarbij de beleving, het voelen centraal staat. Mensen die niet genoeg aangeraakt worden komen emotioneel tekort. Wij hebben het nodig aan te raken en aangeraakt te worden om ons veilig te voelen en tevreden.

Massage is een therapeutische manier van aanraken. Het is een uitstekende methode om de ontspanning, stimulerende en emotionele bevredigende kracht van de aanraking in ons leven terug te brengen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl