Massage

Kan je sex hebben als je zwanger bent seks in gelderland

Dinsdag 20st, Augustus 2017 3:33:30 Pm
[BANCHOR] pporn galeries
Stuur een gratis bericht
naar rmiller56
rmiller56
  • 31 jaar Vrouw, Vissen
  • Maan, Netherlands
  • Frans(Elementair), Vietnamees(Basic)
  • Tuinarchitect, Verzender
  • ID: 8922912564
  • Vrienden: PikeyJM, kimcausa, samuel777
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Laurie
Profiel bekijken: / 8582
Telefoonnummer: / +312212-329-21

Beschrijving:

Burkely luiertas. Studio Noos. Van buik tot baby. New born set. Van baby tot peuter. Ouders van Nu abonnement. Moby hartslag knuffel. Altijd korting met je Voordeelpas. Korting op je babyuitzet. Korting op kleding en wonen. Korting op vakanties. Villages Nature nabij Parijs. Zwanger en fit. Tijdens je zwangerschap kan je seksdrive alle kanten op gaan. De een heeft veel meer zin in seks en geniet er ook extra van, terwijl een ander juist veel minder behoefte heeft aan vrijen.

En misschien heb je in het eerste trimester totaal geen zin in seks, maar raak je in het tweede trimester juist heel snel opgewonden. Alles over seks tijdens de zwangerschap. Je zwangerschap kan invloed hebben op je seksleven. De meeste vrouwen hebben de eerste drie maanden van hun zwangerschap  minder zin om te vrijen.

Niet zo gek, want een zwangerschap gooit je hele hormoonhuishouding overhoop, je kunt last hebben van misselijkheid en andere kwaaltjes, of erg moe zijn. Er zijn ook vrouwen die juist  veel zin in seks hebben tijdens de zwangerschap. Maar het kan ook zijn dat je weinig verschil merkt. Later in de zwangerschap heb je misschien wel zin in seks, maar lukt het allemaal niet zo makkelijk meer.

Ook dat is niet gek, want je lijf is aan het groeien en veranderen. Je buik gaat in de weg zitten en misschien heb je last van je bekken of je rug. In dat geval kun je ook op een andere manier vrijen: denk aan orale seks, een massage of gewoon knuffelen. Geniet er vooral van: seks werkt ontspannend en brengt jullie dichter bij elkaar. Lees ook: Dit is wat zwangerschapshormonen met je doen.

Jazeker, als je zwanger bent, kun je gewoon seks hebben. Sommige stellen vinden het een eng idee om te vrijen tijdens de zwangerschap. Ze zijn bang dat de baby er iets van merkt of dat het schadelijk voor hem is.. Maar geen zorgen: de baby zit veilig verpakt in het vruchtwater en merkt niets van jullie vrijpartij. Op een paar uitzonderingen na is het helemaal veilig om te vrijen. Je kunt beter even geen seks hebben, als:.

Je kunt in deze situaties vaak wel vrijen of knuffelen zonder echt gemeenschap penetratie te hebben. Meer lezen: Dit zijn de voordelen van seks tijdens de zwangerschap. Je libido kan per trimester flink veranderen:. Er zijn vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad en er voor het eerst een krijgen tijdens de zwangerschap. Dat komt door het verhoogde vloeistofgehalte in de buik, wat de clitoris en de vagina gevoeliger maakt. Tijdens een orgasme is de baby onbewust van wat je doet, maar je kind ervaart wel de euforische hormoonstormloop die jij over je heen krijgt.

Je kunt het klaarkomen anders beleven als je zwanger bent. Door het orgasme gaat de baarmoeder samentrekken. Dit kan je het gevoel geven dat je lichte weeën hebt. Heel soms krijg je zelfs een beetje buikpijn, maar dat kan geen kwaad. Alleen als je een verhoogd risico op een vroeggeboorte hebt, kan de arts je het advies geven niet meer klaar te komen. Misschien merk je dat je ook meer behoefte hebt om jezelf te bevredigen.

Daar is niets mis mee, dus geef jezelf er gewoon aan over. Heb jij sinds het moment dat je die positieve test in je handen had opeens geen zin meer in seks? Geen zorgen, het is heel normaal om je seksdrive even kwijt te raken tijdens je zwangerschap. Veel vrouwen hebben hier last van. Maak je er dus ook niet al te druk over, maar accepteer dat het zo is. Praat er wel over met je partner. Misschien heeft hij nog wel behoefte aan seks.

Probeer dan op andere manieren van elkaar te genieten. Lees ook: Geen zin in seks tijdens zwangerschap, en nu? Het kan ook zijn dat juist je partner minder behoefte heeft aan seks. Of dat hij de seks heel anders beleeft dan voorheen. Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige mannen durven niet te vrijen tijdens de zwangerschap, omdat ze bang zijn de baby pijn te doen.

Maar dat zal niet gebeuren, je kunt vrijen zonder dat je baby daar iets van merkt. Je man kan ook een beetje van slag zijn door jouw veranderende lichaam. De ene man vindt een zwanger lichaam juist heel sexy en raakt er opgewonden van, terwijl de ander minder zin in seks heeft doordat hij jou steeds meer gaat zien als een aanstaande moeder. Heeft je man minder zin in seks, probeer dan op een andere manier intiem met elkaar te zijn.

Je hoeft geen seks te hebben, je kunt ook knuffelen, je partner laten voelen aan je buik, of gesprekken voeren over hoe jullie de toekomst zien als gezin. Blijf vooral met elkaar praten, ook over jullie seksleven. Meer lezen: Deze vaders zijn goudeerlijk over seks met hun zwangere vrouw. Goed nieuws, je mag tijdens je zwangerschap gewoon alle standjes doen die je gewend was.

Maar of dat ook nog lukt, is een tweede. Je groeiende buik kan flink in de weg zitten. Deze standjes gaan vaak het makkelijkst tijdens je zwangerschap:.

Seks tijdens de zwangerschap, hoe gaat dat bij jou? Praat mee op het forum! Het kan voorkomen dat je na het vrijen wat bloed verliest. Tijdens je zwangerschap is je baarmoedermond extra doorbloed, net als je clitoris en tepels. Als de penis tijdens het vrijen tegen de baarmoedermond stoot, kun je daardoor wat bloed verliezen. Dit bloedverlies is onschuldig. Tijdens een orgasme trekken je baarmoeder en bekkenbodemspieren samen.

Als je zwanger bent, kan je baarmoeder na een orgasme hard worden. Heb je na het vrijen een pijnlijke buik? Een warm bad, een warme douche of een kruik verlichten de pijn. Maak je in ieder geval geen zorgen. Ben je toch bezorgd als je na het vrijen wat bloed verliest of een harde buik hebt, raadpleeg dan je huisarts of verloskundige.

Lees ook: Bloedverlies tijdens de zwangerschap, waar moet je op letten? Je hebt misschien weleens gehoord dat je je bevalling kunt opwekken door seks te hebben als je hoogzwanger bent. Dat klopt in sperma zit het hormoon prostaglandine, dat de baarmoedermond soepel en zacht maakt.

Echter bevat sperma een zeer kleine hoeveelheid hiervan waardoor er twijfel is of dit enig effect heeft. Het hormoon prostaglandine komt ook vrij als je verloskundige je stript lees hier hoe strippen precies werkt.

Ook een orgasme kan helpen de bevalling op gang te helpen. Maar let op: als je vliezen al gebroken zijn, wordt het juist afgeraden om seks te hebben, in verband met infectiegevaar. Zelf je tepels stimuleren kan ook de bevalling opwekken. Door bijvoorbeeld zacht je tepels te masseren, komt het hormoon oxytocine vrij. Dit hormoon zet ook de weeën in gang. De tepelstimulatie moet je wel even volhouden om genoeg hormonen vrij te laten komen, namelijk minimaal een kwartier tot drie uur per dag! Lees hier meer over feiten en fabels rondom het opwekken van de bevalling.

Dat seks leuk kan zijn, weten we. Ook tijdens de zwangerschap. Maar er zitten ook nog eens een aantal onverwachte voordelen aan:. Je hoeft het dus echt niet te laten. Tenzij je er totaal geen zin in hebt natuurlijk.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl