Massage

Erotische massage brasschaat spuiten en slikken bdsm

Vrijdag 7st, Augustus 2018 3:5:44 Am
[BANCHOR] beste pronsites
Stuur een gratis bericht
naar andyberry1951
andyberry1951
  • 22 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Vasya, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Javaans(Beginner), Javaans(Geavanceerd)
  • Dokter, Chirurg, Decorateur
  • ID: 2721747864
  • Vrienden: MikeHodgson, annemette_jense
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 169 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 4748
Telefoonnummer: / +312474-436-66

Beschrijving:

We hopen jullie snel en gezond terug te ontvangen als de situatie verbetert. Even wegdromen bij een heerlijke massage? Antwerpen herbergt sinds een oase van rust, kalmte en  volledige ontspanning in het midden van haar historisch stadscentrum: Baan Phetara — Massage Antwerpen.

Wij zijn gelegen in de nabijheid van de Groenplaats en de kathedraal. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot de absolute nummer 1 in Antwerpen met veel bekende Vlamingen als vaste klanten.

Dompel je onder in een mystieke sfeer, ontdek de geur van aromatische kruiden en de weldaden van  krachtige, essentiële oliën. Vergeet alle stress, gooi al je zorgen overboord en lever jezelf over aan de oeroude tradities van de Thaise massage. Antwerpen en de rest van de wereld even achter je laten?

Geen probleem. De  professionele masseuses  oefenen hun ervaring uit op uw lichaam en masseren alle spanning in een oogwenk weg. Baan Phetara is alle dagen open van 11u tot 20u. Zon- en feestdagen enkel op afspraak. Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. In de schaduw van de kathedraal, in de gezellige en bruisende Pelgrimstraat, vind je Baan Phetara terug. Dit massagecentrum in Antwerpen bekwaamt zich in  verschillende ontspannende massages  die hun oorsprong hebben in de Thaise cultuur.

Eeuwenoude wijsheden zijn gebundeld in verfijnde en krachtige technieken met maar één doel: de totale ontspanning bereiken — zowel fysiek als mentaal.

Bij Baan Phetara in Antwerpen kies je uit een ruim aanbod aan massages. Pijnlijke voeten? Kies dan voor een  relaxerende voetmassage  op het einde van de werkweek. Last van spanning en stress? Dan is een  drukstempelmassage of oliemassage  de perfecte remedie. En wil je het vuur in je relatie wat aanwakkeren? Ontspan dan samen met een ontspannende  duomassage. Onze  ervaren en vriendelijke masseuses  zorgen voor een onvergetelijke massage. Antwerpen zal er nooit nog hetzelfde uitzien als je eenmaal de sfeer van het échte Thailand hebt ontdekt, op een steenworp van de Groenplaats.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan solo- of duomassages. Contacteer ons om de massage van jouw keuze te reserveren. This post is also available in: Engels. Pelgrimstraat 14 Antwerpen.

Welkom Bij. Bedankt voor jullie begrip. Het Baan Phetara Team. Voetmassage Lichaamsmassage Thaïse massage Kruidenstempelmassage Hotstone massage. Massage Antwerpen: Baan Phetara. Weg met de stress, weg met de zorgen! Baan Phetara — Thaïse massage in Antwerpen. Boek meteen uw massage. Kies uw massage:. Link to: Voetmassage. Link to: Oliemassage. Olie- Lichaamsmassage. Link to: Thaïse Massage. Thaïse Massage. Link to: Kruidenstempelmassage. Kruidenstempel Massage. Link to: Hotstone Massage.

Hotstone Massage. Ontspannende massage? Antwerpen stelt voor: Baan Phetara. Baan Phetara! Maps were disabled by the visitor on this site. Click to open the map in a new window. Contacteer ons. Algemene voorwaarden Privacybeleid Disclaimer. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl