Massage

Chemo en seksualiteit naakt sauna video

Vrijdag 19st, Mei 2018 9:10:44 Am
[BANCHOR] oma's decolleté
Stuur een gratis bericht
naar BlazingJM
BlazingJM
  • 41 jaar Vrouw, Ram
  • Vlodrop, Netherlands
  • Spaans(Geavanceerd), Marathi(Mooi zo)
  • Advocaat, Paleontoloog, Meteoroloog
  • ID: 5938853499
  • Vrienden: Danobabyful, kh7777
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jenny
Profiel bekijken: / 3878
Telefoonnummer: / +312353-326-98

Beschrijving:

Sophia verschuift op haar stoel, haar stem wordt fel. Klopt, ze wilde geen chemo. Gaat ze nog uitleggen. Die keuze was niet zo zwart-wit. En dat is wel vaker het geval als het over kanker gaat, vindt ze. Maar dat is lang niet alles.

Kanker raakt álle aspecten van je leven: er komen vrienden bij, anderen laten je in de steek, je relatie en seksleven veranderen. Wist je dat een kwart van de kankerpatiënten tijdens en na de behandeling zijn baan verliest. Je komt gewoon niet meer aan de bak. Sophia zit in een comfortabele grijze stoel in haar praktijk in Amsterdam, de mouwen van haar kabeltrui opgestroopt.

Hier begeleidt ze normaal gesproken ex -kankerpatiënten tijdens en na hun ziekte. Maar nu gaat het over haar. Een jonge vrouw uit de Achterhoek die twee keer kanker kreeg. Eerst op haar zeventiende de ziekte van Hodgkin lymfeklierkanker , daarna op haar 33ste borstkanker. En dan is er nog de omgeving, waar iedereen een mening over kanker lijkt te hebben. Het is appels met peren vergelijken, want er zijn zoveel verschillende soorten kankers.

Als ik iets heb geleerd, en ook meegeef in de serie, is het dit: denk heel goed na met wie je jouw ziekte wilt delen. In de webserie vertellen Sophia, maar ook lotgenoten, voor de camera hoe vriendschappen soms verrassend hecht werden, huwelijken werden gered, maar ook hoe sommige geliefden hen stevig tegenvielen.

Zo kreeg Rebecca rond haar derde date te horen dat ze borstkanker kreeg. Stop nu je nog stoppen kan. Zelf verbrak Sophia een vriendschap toen ze de tweede keer ziek werd.

Haar vriendin begreep niet dat ze twijfelde over chemo. In haar memoires schrijft ze: ,,Ik snap best dat er vrouwen zijn die het geen bal kan schelen hoe hun borsten eruitzien. Maar ik ben een jonge vrouw met hopelijk nog een heel leven voor zich. Voeding als medicijn Kan voeding kanker genezen?

Nee, daar is geen wetenschappelijk bewijs voor, zegt Ellen Kampman, hoogleraar voeding en ziekte in Wageningen. Wij eten de hele dag. Ons lichaam reageert niet op één enkel stofje. Ook Kampman kan niet verklaren waarom sommige kankerpatiënten op natuurlijke wijze genezen.

Sophia besluit dat ze vooralsnog geen chemo of borstoperatie wil. Ze gooit haar levensstijl om, hopend dat de tumor op natuurlijke wijze zal slinken. Ze verslindt boeken over voedingsleer, interviewt artsen en kankerpatiënten wereldwijd over alternatieve geneeswijzen, sport veel, neemt supplementen, mediteert en vertrekt naar een retraitecentrum in Mexico. Dagelijks drinkt ze acht groentesapjes, zuivert haar water en strooit kurkuma over al haar eten, want — zo leest ze in haar nieuwe ayurvedische boeken - kankercellen zouden een pesthekel hebben aan dit kruid.

En wat als de borstkanker groeit? Heb ik wel de tijd om dit uit te zoeken? Maar diep van binnen sprak een stem in mij: néé, néééé, niet weer chemo. Voor de duidelijkheid: ik ben niet tegen chemo. Journalisten zijn dol op zwart-wit denken. Ik ben juist heel dankbaar dat chemo bestaat. Het is briljant spul en heeft de eerste keer keihard mijn leven gered.

Maar mijn onderbuikgevoel was heel sterk: ik moet onderzoeken of het ook anders kan. Al die tijd hield ik ook nauw contact met mijn arts.

In de webserie bevraagt Sophia verschillende artsen naar het alternatieve circuit. De één noemt het kwakzalverij, een ander is gematigd en de volgende is positief. De aanpak van de programmamaakster komt nauwelijks aan bod. In september is de tumor in haar borst iets geslonken. Na lang wikken en wegen kiest ze alsnog voor een dubbele borstamputatie met reconstructie. Ik dacht: ga ik dit heel mijn leven volhouden? Ik wil verder met mijn leven en niet constant bezig zijn met kanker. Veert weer op in haar stoel.

Ik ben er wel van overtuigd dat alles wat ik gedaan heb van toegevoegde waarde is geweest: als je goed voor je lijf zorgt is de kans dat je beter functioneert ook groter. Ik heb heel wat mensen ontmoet die op een natuurlijke manier van kanker zijn genezen.

Maar ik ben ook realist genoeg om te zeggen: de groep die hetzelfde heeft geprobeerd en dood is gegaan, is ook hartstikke groot. Ik zal dus nooit zeggen: deze broccolis­ap­jes kunnen je genezen. Toen Sophia een paar jaar geleden kankervrij werd verklaard, overviel haar bitterzoet gevoel.

Ik leefde nog. Tegelijk lag ik als een soldaat uit te hijgen op een enorm slagveld. Hoe zag mijn toekomst eruit? Ik had geen idee. Het gat met mijn vrienden was gigantisch: ze hadden succesvolle carrières, een leuke partner, gingen trouwen, kregen kinderen. Mijn leven lag in puin. Neem het seksleven. Ook zoiets dat niet vanzelfsprekend meer leuk of lekker is.

Het zelfbeeld, gevoeligheid van de huid, maar ook seksuele prikkels veranderen bij veel ex kankerpatiënten. Sophia zucht hardop. Het is herkenbaar. Na de operatie liet ik het resultaat van de operatie heel voorzichtig aan mijn moeder en beste vriendin zien.

Die zeiden natuurlijk allemaal dat het heel mooi was. Nee joh, daar moest ik echt niet denken. Het contact met mannen hield ik lange tijd af. Sophia — inmiddels verloofd - hoopt dat de webserie ook mensen aanspreekt die géén kanker hebben.

De focus ligt vooral op het fysieke gedeelte: die tumor moet eruit. Maar heb ook aandacht voor de overlevers én de mensen die nog jaren leven mét kanker. Vaak is het oppakken van het normale leven zwaarder dan de ziekte. Kijk ook op:  www. Hanneke van Houwelingen , Laatste update: Facebook 29 0 Whats App Mail 1 Mail 1.

Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie. Volledig scherm. Lief bedoeld. Quote Ik zal dus nooit zeggen: deze broccolis­ap­jes kunnen je genezen. Sophia van Sorgen, Ex-kankerpatiënte. De eerste keer. Quote Seks? Nee joh, daar moest ik echt niet aan denken na mijn operatie Sophia van Sorgen, Ex-kankerpatiënte. Met welke kantooruitrusting kom je aan de keukentafel goed voor de dag?

Deel 4: webcams. Maar het pluche heeft wel een hoge prijs: op klimaatgebied halen de Brabanders het kabinet links in en zijn zelfs windmolens welkom. Maar dat betekent niet dat moederdag in heel Nederland in het water valt.

De temperaturen blijven veelal hoog en op veel plekken blijft het ook droog. Wel is het overal bewolkt. Nee, in deze coronatijd even niet. Karin, Bruce en Claudia zorgen liever zelf voor vader of moeder.

Makkelijker gezegd dan gedaan. De schrijfster is met haar gedachten bij personen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, met name in deze tijden.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl