Hoes

Naakt sauna video te klein kutje

Dinsdag 9st, Oktober 2017 10:24:42 Am
[BANCHOR] kont uitbreiding
Stuur een gratis bericht
naar mikewill
mikewill
  • 42 jaar Vrouw, Leeuw
  • Lynne, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Marathi(Basic)
  • Correspondent, Schilder
  • ID: 4474478234
  • Vrienden: MysticMelody
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Rachel
Profiel bekijken: / 4659
Telefoonnummer: / +312155-826-37

Beschrijving:

Enkele redactieleden van het Vlaamse Charlie magazine, 5 vrouwen en 2 mannen, gingen onlangs samen op vakantie. Klein detail: de afspraak was om vanaf de eerste ochtend naakt aan het ontbijt te verschijnen. Het magazine breekt al langer een lans voor een positief en realistisch lichaamsbeeld en wilde met het uitje de proef op de som nemen: kunnen we in een wereld die gedomineerd wordt door gefotoshopte lichamen, nog zonder schaamte ons natuurlijke lichaam laten zien?

De conclusie was dat er in het begin zeker sprake was van schaamte, maar de deelnemers waren achteraf unaniem positief over de ervaring. In een aantal landen, zoals Finland, Duitsland, Nederland Finland bijvoorbeeld kent geen strikte sociale hiërarchie. Naakt met je baas in de sauna vormt daar dan ook geen probleem. Het is voor de Finnen dé plek om je titel en salaris te vergeten.

Het saunagebruik in een werkcontext wordt er zelfs gestimuleerd en gefaciliteerd. De meeste bedrijven hebben hun eigen sauna. Vaak wordt er wekelijks een dag afgesproken om samen met het team de sauna te bezoeken. Wordt er dan over het werk gesproken? Hoewel de saunabezoeken niet dienen als formele vergaderingen, komen er niet zelden ideeën voort uit de gesprekken.

In Finland tracht men echter zoveel mogelijk te vermijden dat de saunabezoeken echte vergaderingen worden, aangezien mannen en vrouwen er gescheiden de sauna bezoeken. Op de werkvloer gelden er heel wat regels om seksueel grensoverschrijdend gedrag een halt toe te roepen.

Het gemengd saunagebruik is er echter zo ingeburgerd, ook buiten het werk, dat niemand er eigenlijk nog aandacht besteedt aan de lichamen van anderen. Er heerst een ongedwongen sfeer in de sauna, waarbij mannen en vrouwen wel naakt zijn, maar zonder enige seksuele context. Dat is eigenlijk heel logisch. Hoe meer je met naakt geconfronteerd wordt, hoe normaler dat wordt. Een naakt lichaam hoeft dan ook niet altijd gelinkt te worden aan het seksuele. Meer dan Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens.

Aardiger zijn tegen de medemens, bijvoorbeeld. Op de werkvloer zijn de Vlamingen alvast op de goede weg. Maar werkt dit ook echt? En wat is het verschil tussen goede en slechte teambuildingactiviteiten? Uit een studie van NationaleVacaturebank blijkt dat bijna driekwart van de werknemers zich ergert aan de privéverhalen van zijn collega's.

Deze vier tips houd je best in je achterhoofd. Dat niet elke teambuilding uit een gezellige kookworkshop bestaat, blijkt uit het volgende filmpje. Hoe ziet een Chinese teambuildingsoefening eruit?

Je vermoedt het al een tijdje, maar nu weet je het zeker: je collega's houden er een affaire op na. Maar wat moet je met deze informatie doen? E-mail artikel. Naakt met je collega's in de sauna? Zou jij het zien zitten? In veel landen is dat helemaal ingeburgerd en doet niemand er nog moeilijk over. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière Meer dan Weinig échte vriendschap op kantoor Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens.

Hoe effectief is teambuilding? Werknemers storen zich aan privéverhalen van collega's Uit een studie van NationaleVacaturebank blijkt dat bijna driekwart van de werknemers zich ergert aan de privéverhalen van zijn collega's.

Help, mijn collega's hebben een affaire! Wat moet ik doen? Artikels zoeken. Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl