Hoes

Hoe geef je een erotische massage geile sex verhaaltjes

Vrijdag 5st, Juli 2018 10:52:5 Pm
[BANCHOR] sheshaft com
Stuur een gratis bericht
naar Andyd70
Andyd70
  • 47 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Fredericksord, Netherlands
  • Deutsch(Bekwaamheid), Arab(Beginner)
  • Operateur, Tuinarchitect
  • ID: 2496469165
  • Vrienden: johnhankins67, mtnbear15
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Laurie
Profiel bekijken: / 5127
Telefoonnummer: / +312899-328-88

Beschrijving:

Een romantische massage is intiemer en sensueler dan een gewone massage, en kan de toon zetten voor een ontspannende avond die alleen op jullie twee gericht is. Sfeer is belangrijk wanneer je een romantische massage voorbereidt, evenals weten hoe en waar je je partner moet masseren. Vergeet niet om de tijd te nemen, je te concentreren op je partner en ervan te genieten om de band met je partner op een nieuwe en spannende manier te versterken.

Waarschuwing: laat brandende kaarsen nooit zonder toezicht staan. Als je een lamp met een sjaal bedekt, zorg dan dat de stof de warme lamp zelf niet bedekt en haal de sjaal direct weg wanneer je klaar bent, zodat hij niet in brand vliegt. Tip: zorg dat je een douche neemt en je tanden poetst voordat je je partner een romantische massage geeft.

Jullie zullen erg dicht bij elkaar komen en je wilt natuurlijk zo goed mogelijk ruiken. Waarschuwing: gebruik nooit pure, onverdunde etherische oliën om een massage te geven. Meng eerst druppels van de olie met 1 tot 2 eetlepels 15 tot 30 ml draagolie. Onverdunde etherische oliën kunnen de huid irriteren.

Marty Morales, MBA. Blijf tijdens de massage met je partner communiceren. Als je partner vindt dat pijn bij een massage hoort, dan kun je de pijnlijke plek een beetje behandelen en blijven communiceren. Vraag je partner hoe het voelt voordat je verdergaat. Als je partner je vertelt dat die plek fijn is, dan kun je je op die plek richten. Waarschuwing: let altijd op verbale en non-verbale signalen. Onthoud dat je focus tijdens de massage op je partner moet liggen en niet noodzakelijk op wat er wel of niet na de massage komt.

Vraag altijd je partner om toestemming voordat je er een expliciet seksuele massage van maakt. Aanmelden Facebook Bezig met laden Google Bezig met laden Nog geen account? Gebruikersportaal Verras me! Over ons Categorieën. Meer ideeën Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Pagina Bewerken. Marty Morales is professioneel massagetherapeut en oprichter en eigenaar van Morales Method, een bedrijf in de San Francisco Bay Area en Los Angeles, Californië gespecialiseerd in manuele therapie en lichaamstraining.

Marty heeft meer dan 16 jaar ervaring als massagetherapeut en meer dan 13 jaar ervaring in het doceren van de beste massagetechnieken aan anderen. Hij heeft meer dan Dit artikel bevat 13 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. In dit artikel: Een romantische sfeer creëren. De massage geven. Tips en waarschuwingen. Gerelateerde artikelen. Deel 1 van Leg schone, zachte lakens en dekens op het bed of de bank. Als je thuis een massage geeft, is de kans groot dat je geen massagetafel hebt.

Dat is echter niet erg. Kies een schone plek zonder rommel en leg een stel schone lakens neer waar je partner op kan liggen. Vergeet niet om een of twee kussens te pakken die je indien nodig onder zijn of haar hoofd, rug of knieën kunt leggen. Jij en je partner zullen je ontspannener voelen als de ruimte schoon en netjes is.

Gebruik twee lakens—een voor je partner om op te gaan liggen en een tweede laken die je partner over zich heen kan leggen aan het begin van de massage, mocht hij of zij het koud hebben. Stel de temperatuur in de kamer in op een aangename stand. Dit hangt af van je partner. Als hij of zij het altijd koud heeft, draai de thermostaat dan een beetje omhoog zodat de kamer warmer is dan normaal.

Als je partner het meestal warm heeft, draai de thermostaat dan omlaag zodat het voor hem of haar koel en comfortabel is. Dim de lichten en steek enkele kaarsen aan om voor een romantische sfeer te zorgen. Felle plafondlampen helpen niet om de juiste sfeer te creëren, dus doe ze uit en gebruik in plaats daarvan kaarsen om de kamer te verlichten.

Als je meer licht nodig hebt, doe dan een lamp aan. Je kunt zelfs een lamp met een doorzichtige sjaal bedekken om het licht nog meer te dimmen.

Schakel jullie telefoons en alle elektronica uit zodat jullie niet gestoord worden. Als je je telefoon niet uit wilt schakelen, zet de niet storen-functie of de vliegtuigmodus dan aan zodat je tijdens je massage geen berichten krijgt.

Leg je telefoon weg of in een la zodat je niet in de verleiding komt om erop te kijken. Vraag je partner om hetzelfde te doen. Speel sfeermuziek af op de achtergrond om een ontspannen en rustige sfeer te creëren. Speel geen muziek met een snelle of zware beat. Kies in plaats daarvan voor instrumentele muziek of sfeermuziek met een rustgevend effect.

Veel streamingdiensten hebben kant-en-klare afspeellijsten en stations met ontspannende muziek. Zoek naar 'ontspannende muziek' of 'sfeermuziek' om te zien welke muziek er beschikbaar is. Neem voordat je begint de tijd om contact te maken met je partner.

Jullie kunnen samen een glas wijn drinken, een bubbelbad nemen, of gewoon enkele minuten elkaars hand vasthouden en praten. Je partner wil wellicht een douche nemen of andere kleren aantrekken voordat je begint. Deel 2 van Wrijf een natuurlijke olie of crème tussen je handen voordat je begint. Zoete amandelolie, kokosolie en jojobaolie zijn allemaal goede opties die de huid van je partner niet zouden moeten irriteren.

Begin met ongeveer een halve eetlepel 10 ml en giet meer op je handen als ze droog beginnen te worden. Wrijf de olie voordat je begint tussen je handen om hem op te warmen. Lavendelolie, pepermuntolie, bergamotolie en sandelhoutolie zijn goede opties.

Maak lange streken en oefen lichte druk uit. Begin met masseren bij de nek en schouders. Laat je partner op zijn of haar buik gaan liggen zodat je zijn of haar schouders en rug eerst kunt masseren.

Onthoud dat je doel niet is om je partner een bindweefselmassage te geven of zijn of haar pijnlijke spieren te behandelen. De bedoeling is om zijn of haar lichaam wakker te maken en je partner voorzichtig overal aan te raken. Wellicht wil hij of zij een diepere massage of juist een lichtere massage. Laat je handen over de huid van je partner glijden.

Tel per lichaamsdeel dat je masseert voor jezelf langzaam tot Dit doe je bij de nek, de linkerschouder, de rechterschouder, het midden van de rug, etc. Neem de tijd om de onderrug van je partner te masseren.

Ga staan of zitten zodat jij en je partner dezelfde kant op kijken. Leg je handen plat op zijn of haar onderrug in de buurt van de heupen en duw naar voren naar het midden van de rug. Tel tot 20 terwijl je dit gedeelte masseert, maar ga gerust langer door als je partner het fijn vindt. Gebruik je elleboog om lichte druk uit te oefenen op de billen van je partner. Begin bovenaan en werk naar onderen toe. Herhaal het proces aan de andere kant. Masseer de armen en benen van je partner zodat zijn of haar hele lichaam ontspannen is.

Een romantische massage is deels bedoeld om je partner te laten ontspannen en bewust te maken van zijn of haar lichaam. Wrijf voorzichtig met je handen bij je partners armen omhoog en naar beneden met lange, stevige streken. Zorg dat je partner eerst op zijn of haar buik ligt terwijl je zijn of haar benen masseert, en vraag je partner dan om zich op de rug te draaien zodat je zijn of haar armen en de voorkant van de benen kunt masseren.

Zorg dat je het bovenste deel van de linkerarm, het bovenste deel van de rechterarm, het onderste deel van de linkerarm en de het onderste deel van de rechterarm lang genoeg masseert. Vergeet niet om de voeten te masseren. Doe nog wat crème of olie op je handen en wrijf voorzichtig met grote cirkels over de voetzolen van je partner.

Maak kleine cirkels rondom de enkels en masseer voorzichtig de plekken tussen de tenen. Als je partner dit echter fijn vindt, is het de moeite waard om de tijd ervoor te nemen.

Behandel de binnenkant van de bovenbenen met stevige, maar zachte druk. De binnenkant van de bovenbenen is erg gevoelig en is voor zowel mannen als vrouwen een sensuele plek. Richt je op het gedeelte tussen de knie en het kruis. Maak zachte, maar stevige streken en tel aan beide kanten tot Als je partner je non-verbale signalen geeft en bijvoorbeeld de benen bij elkaar doet en bij je weg schuift, dan heb je je handen te ver bij de benen omhoog laten glijden.

Neem de tijd voordat je de gevoeligere en sensuelere plekken masseert.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl