Hoes

Hockey meiden naakt naaktfotos oudere vrouwen

Zaterdag 19st, Juni 2017 3:5:29 Pm
[BANCHOR] mayrin villanueva
Stuur een gratis bericht
naar weikop
weikop
  • 31 jaar Vrouw, Centaur
  • Wapenveld, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Turks(Basic)
  • Apotheker, Radioloog, Voedingsdeskundige
  • ID: 9299481894
  • Vrienden: mrbmi9
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 159 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 4123
Telefoonnummer: / +312275-822-34

Beschrijving:

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie. We hebben 2 keer traing tijdens de week op maandag en op donderdag.

De donderdag moet ik wel samen met mijne maat een uur langer trainen omdat we keeper zijn. De maandag douchen we met heel het team samen en de donderdag ik aleen met mijne maat die ook keeper is. Vorige donderdag was ik samen met mijne maat aan het douchen. We hadden al gezien in de douches dat er een sportbroek was blijven liggen.

Soms gaan we met sportbroek en al in de douche maar die doen we dan uit en onze boxerchortje ook. Dus donderdag toen we naakt aan het douchen waren ging plots de deur open van de kleedkamer het was een moeder om achter die sportbroek te komen die achtergebleven was.

Die sprtbroek lag aan de achterste douche dus ze moest naar de douches zelf komen om hem te halen. Ze zag ons alle 2 poedelnaakt staan. Ik was heel verlegen. Ik heb hem aan haar gegeven die broek. Ik was heel verlegenn mijne maat had er wat minder probleem mee. Ik heb al sinds december al een beetje schaamhaar mijne maat al iets meer dan mij maar nog niet zoveel als een volwassene.

Zouden jullie verlegen zijn? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur]. Op de leeftijd van 14 was ik dat wel maar nu niet meer. In het begin stond ze er plots en had ze alles al gezien dus was het niet meer de moeite om men hand er voor te houden. Kende je haar? Anders zou ik gewoon de broek aan haar geven, gewoon normaal zonder je hand ergens voor te houden als je geen stijve hebt natuurlijk ;-. Alee toen ze weg was wel.

Gelukkig dat het niet gebeurde toen ze erbij was ik schaamde me nu al. Gelukkig dan maar :-D. Ja me ouders gaan vest veel mee voetbal Om te rijden. Als we klaar zijn met voetbal , en we gaan douchen Zijn er vaak ouders in de kleedkamer , De meeste jongens net als ik douchen allemaal met hun Boxer aan.

Ouders wachten vaak tot klaar zijn en gaan dan de kleedkamer Uit. Om dat er veel gestolen wordt. Kwa kleding schoenen voetbal En gewoone sneakers trainingspakken En andere sportkleding Ik ben zelf 2 paar voetbalschoenen kwijt En me vrienden nieuwe Nike air Max schoenen.

Ouders in de kleedkamer tijdens het douchen? Ondenkbaar bij ons. Alleen de delege en de trainer soms. Die moeder is zelf heel wat gewend, zelf heeft ze ook een zoon, dus niks om je voor te schamen. Bij ons komen de ouders ook binnen. We zijn 13 en 14 jaar maar de meeste douchen mee boxer aan. Vorig jaar douchte ik ook met boxer aan maar nu ik al schaamhaar heb douch ik naakt. Dat is lekker stoer tegenover mijn mede spelers dat ik dat al heb. Nadeel is wel dat die moeders dat dan ook zien nuja En als ze te vroerg zijn dan komen ze soms wel eens binnen.

Vind ik niet zo erg. Als er 1 of 2 ouders mannen in de kleedkamer staan om op de spullen te letten moet dat geen probleem zijn. De jongens kunnen toch met handdoek om de middel de douche in lopen Bovendien douchen de meeste jongens met boxer aan dus valt er helemaal niks te zien Die ouders hebben al wat meer gezien hoor die piemels van die jongens die aan het puberen zijn.

De 1 al wat groter dan de ander en de 1 nog kaal en de andere al een klein bosje toch niet erg? Bij ons staan er geen ouders in de kleedkamer Gewoon buiten de meeste te roken Bij mij in het team douchen wij allemaal Met onze boxer aan , er weinig te zien. En af en toe ook nog met short er over heen En als we klaar zijn gaan we naar de kantine Wat drinken. Sommige douchen met boxer en sommige naakt.

Nou nee geen ouders in de kleedkamer. Alleen de trainer is bij ons in de kleedkamer. De meeste douchen met boxer en short. Na dat we klaar zijn gaan we naar de kantine. Daar zijn de ouders wel. Bij ons gast de kleedkamer wel op slot, Wegens dat er ook bij ons veel gestolen wordt. Ik ben zelf traningspakken voetbalschoenen Kleeding kwijt en me team genoten ook. Jullie mama ziet jullie toch ook naakt?

Nee, dat ziet ze niet ;- M. Ik had eens tijdens het douche een stijve. Soms hebben de andere dat ook maar niet veel. Ze zeggen er niks van maar er kwam juist een vader binnen. Dan was ik wel verlegen. Zeker om van de douche naar de kleedkamer te gaan.

Toen ik jullie leeftijd had zag mijn moeder me ook niet meer naakt en nu natuurlijk ook niet Bij mij team komen er ook wel ouders Kleedkamer binnen.

Er valt bij mij team ook niet veel te zien. De meeste net als ik douchen met hun boxer aan. En is ook wel gezellig een volle kleedkamer. Bij ons komen er ook vaak ouders in de kleedkamer Na voetbal. Best wel druk dan. Als we klaar zijn met douchen , zien de ouders ons ik Niet naakt , de meeste douchen toch met Boxer aan.

Ik doe het zelf ook. Ja mijn ouders gaan vaak mee, of rijden Ze zijn gek van voetbal , en regelen veel Bij me voetbalclub. En ze gooien de sporttassen in de auto , als we In de kantine zitten. Er is van mij en me team veel kleding gejat En veel sneakers Nike Laast me nieuwe voetbalschoen van Nike Hoog model 1 Keer aan gehad. Heb inmiddels weer nieuwe. Na lekker dan. Dat er onder je eigen team spelers gestolen word.

Daarna gaat hij meestal daarna de kantine in om met onze ouders te praten. Maar denk dat het verschil is tussen voetbal en hockey mensen. Maar als er wel een ouder even de kleedkamer in komt lopen dan heb ik er nog geen probleem mee. Bij mij team is er veel gejat. Ook van mij. Ben zelf 2 paar sneakers kwijt En me g-star jas. En me net nieuwe voetbalschoenen Nike hoog model.

Vandaar dat ouders van mij of ander teamgenoot Bij de deur staan. Hey, ik zou het helemaal niet erg vinden als er zo'n moeder me even naakt zou zien. Bij mij kwam de vader van mijn vriend is een keer na binnen toen ik naakt was dat was wel heel genant want we zien elkaar best wel vaak. Voor de OOOste keer. Vrouwen hebben niks te zoeken in mannenkleedkamers. Mannnen lopen toch niet zomaar binnen in de meidenkleedkamers. Waar slaat dit nou toch op?

Dit gebeurde bij ons regelmatig. Met een aantal jongens werden we dit kotsbeu. Dus afgesproken als "zij" er weer zou zitten dan eruit. We hebben met 4 dat mens op de gang gezet.

In ons nakie.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl