Hoes

Eigen tepels likken massage nijmegen erotisch

Zaterdag 14st, April 2017 7:23:3 Am
[BANCHOR] geslacht dom
Stuur een gratis bericht
naar cmac085
cmac085
  • 38 jaar Vrouw, Leeuw
  • Brookhuisen, Netherlands
  • Turks(Basic), Maleis(Elementair)
  • Leraar, Trainer, Sommelier
  • ID: 5838487718
  • Vrienden: wipoou
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Kathy
Profiel bekijken: / 9349
Telefoonnummer: / +312968-942-87

Beschrijving:

Na de geboorte. De meeste poezen krijgen drie tot vier kittens per nest. Sommige poezen krijgen maar één kitten en andere poezen acht. Nadat alle kittens geboren zijn, likt de moederpoes haar kittens en zichzelf uitvoerig schoon. Ze gaat op haar zij liggen, krult zich in een halve cirkel om haar kittens heen en begint te spinnen, terwijl de kittens op zoek gaan naar hun eerste voeding.

De kitten kan meestal goed de tepel van de moederpoes vinden: zijn tastgevoel en zijn reukvermogen zijn goed ontwikkeld, en schuift op zijn buikje naar een tepel toe en begint te drinken.

De voeding van de eerste dagen, colostrum, zit vol met hoogwaardige voedingsstoffen die heel belangrijk zijn en uit antistoffen die de kittens de eerste weken beschermen tegen allerlei ziekten. Jonge katjes zijn nestblijvers: de eerste weken van hun leven zijn ze volkomen afhankelijk van de moederpoes. Een kitten is nog niet in staat om de eigen lichaamstemperatuur constant te houden.

Daarom liggen de kittens ook dicht tegen elkaar aan als de moederpoes het nest even verlaat. Een pasgeboren kitten begint met ademhalen en geluidjes maken. De stembanden van de kittens zijn bij de geboorte goed ontwikkeld: zodra een kitten het koud krijgt, begint hij te piepen. De moederpoes kan dit geluid tot op grote afstand horen en zal direct naar de kitten toekomen, en zal hem even likken of bij hem gaan liggen tot de kitten weer rustig is. Kittens kunnen pas als ze ongeveer zeven weken oud zijn, hun eigen lichaamstemperatuur net zo goed op peil houden als een volwassen kat.

De eerste weken kunnen kittens nog niet zien, horen, lopen en ook nog niet uit zichzelf plassen of poepen. De moederpoezen besteden veel tijd aan het verzorgen en wassen van de kittens. Tijdens dit wassen stimuleert ze de darmen en de blaas, en likt ze de urine en ontlasting van haar kittens op.

Hierdoor houdt ze het nest schoon en voorkomt daarmee dat eventuele roofdieren op de sterke geuren van de uitwerpselen afkomen. Dit wassen geeft de kittens ook een gevoel van veiligheid, rust en warmte wat heel belangrijk is voor de socialisatie. De eerste week. De eerste dagen na de bevalling zal de moederpoes de kittens nauwelijks alleen laten. Daarom is het goed om haar eten en drinken vlak bij haar nestmand te plaatsen.

Ook de kattenbak moet in de buurt van haar nestmand staan, maar natuurlijk niet dicht bij haar etens- en drinkbakje. De moederpoes heeft tijdens haar zwangerschap en bevalling haar reserves opgebruikt en moet de komende weken zo veel goede voeding eten als ze wil, verdeeld over ongeveer vier maaltijden per dag.

Hierdoor zal ze beter voor haar kittens en zichzelf kunnen zorgen. Een nestje kittens hoort daar op te groeien waar de dieren contact hebben met de dagelijkse gang van zaken, dit is heel belangrijk voor de socialisatie. Maar tevens is het belangrijk dat de moederpoes zich veilig voelt en haar nestmand op een rustige, warme en niet te lichte plek staat, waar niet de hele dag mensen, kinderen of andere huisdieren langslopen. Als de moederpoes zich onveilig voelt, zal ze haar kittens één voor één in hun nekvel pakken en naar een voor haar veiligere plek verplaatsen.

De moederpoes heeft acht tepels. Binnen een paar dagen heeft een kitten zich een eigen tepel toegeëigend, die hij herkent aan de geur en die hij fel kan verdedigen. De tepels achter op de buik geven meestal meer melk dan de voorste tepels. De kittens kneden met hun pootjes rond de tepels, waardoor de toevoer van de melk gestimuleerd wordt. Als de moederpoes even het nest heeft verlaten, maakt ze bij terugkomst de kittens wakker door een zacht pruttelend geluidje en door de kittens te likken. De kittens gaan dan enthousiast piepen, de moederpoes gaat op haar zij liggen, waardoor de kittens gemakkelijk bij de tepels kunnen om te drinken.

Tijdens het drinken en kneden, spinnen de kittens. Het spingeluid van de kittens varieert: sommigen spinnen heel zacht en anderen spinnen heel luid. Een kitten van een week oud is ongeveer vijftien centimeter lang. In de eerste week van hun leven zullen de kittens twee keer zo zwaar worden als bij hun geboorte.

Het is belangrijk om de kittens elke dag te wegen, dit kan met een keukenweegschaal. Als het goed gaat, zullen ze ongeveer vijftien gram per dag aankomen. Wanneer de kittens niet voldoende aankomen, veel piepen en onrustig zijn, kan dit betekenen dat de moederpoes niet genoeg melk heeft.

Neem dan contact op met de dierenarts. De eerste week kunnen de kittens nog niet lopen, maar wel kruipen en hun hoofdje wat langer omhoog houden. Ze herkennen de geur van het nest en kunnen het van ongeveer een meter afstand terugvinden.

De navelstreng aan hun buikje is verdroogd en er waarschijnlijk al afgevallen. Kittens bewegen veel tijdens hun slaap: ze bewegen met hun gezichtje, maken met hun bekje zuigende bewegingen, trappen met hun pootjes of maken loopbewegingen, schokken soms met hun hele lijfje. Ze kunnen al blazen naar vreemde geuren, bijvoorbeeld naar de handen van mensen.

Daarom is het belangrijk dat ze snel gewend raken aan die geuren waardoor ze de mensen gaan vertrouwen. Direct naar. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten? Bekijk meer van Haags Dierencentrum op Facebook. Account vergeten?

Niet nu. Gerelateerde pagina's. Regio15 Nieuws- en mediawebsite. Dierenopvangcentrum Vlaardingen Dierenasiel. Streekdierentehuis 't Julialaantje Dierenasiel. Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag e.

Amivedi Den Haag Non-profitorganisatie. Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar Dierenasiel. Dierentehuis Kennemerland Dierenasiel. Dierentehuis Stevenshage Dierenasiel.

Hondenspeeltuin Rotterdam Hondenpark. Dierenasiel Breda Non-profitorganisatie. Pagina's die deze pagina leuk vindt. Stichting knaagdierenopvang Het Knagertje. Recent bericht door pagina. Haags Dierencentrum. Haags Dierencentrum zit in zwaar weer…. Arme Teddy, in een tijd waar veel katten snel een huis vinden, blijf Een knappe kater met gebruiksaanwijzing, dat is onze Teddy.

Hij is nu voor de tweede keer bij ons, allebei de keren om dezelfde reden: hij kan bijten en uithalen. Nu horen we jullie denken, dat kan toch elke kat? Ja dat zeker, maar Teddy is bang en heeft geleerd dat als hij soms lelijk doet hij met rust wordt gelaten.

Teddy heeft iemand nodig die hem niet straft omdat hij bang is. Iemand die met hem aan de slag wil. Iemand die er, net als wij in geloven dat met heel veel liefde en geduld wel een blij leven voor hem in het verschiet ligt.

Iemand die onvoorwaardelijk van hem wil houden. Wil je meer weten onze Teddy, wil jij het avontuur met hem aan? Neem dan contact op met de kattenafdeling via kat haagsdierencentrum.

Meer weergeven. Haags Dierencentrum 23 april ·.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl