Grote

Rijpe vrouw met grote borsten geile kutjes nl

Woensdag 25st, Augustus 2018 7:38:27 Pm
[BANCHOR] bdsm chatroom
Stuur een gratis bericht
naar Sam.C
Sam.C
  • 27 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Alkmaar, Netherlands
  • Bengalen(Beginner), Bengalen(Bekwaamheid), Tamil(Beginner)
  • Leidinggevende, Immunoloog
  • ID: 7231314155
  • Vrienden: Uli66, mbadawi, thejonesfamily5, katya_1983
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 189 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 7596
Telefoonnummer: / +312235-355-85

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Het was de eerste dag vrijaf van een welverdiend kort verlof van drie dagen. Na heerlijk uitgeslapen te hebben en een heerlijke douche voelde ik me geil worden. Allerlei gedachten gingen door mijn hoofd en al gauw verdikte mijn lul zich, een heerlijk licht opgewonden gevoel maakte zich van mij meester. Ohh om nu even een paar grote rijpe dikke tieten te kunnen kneden, hmmmm yes vandaag staat de zin bij opstaan duidelijk uit sex en sex. Mijn lul verstijfde tot halfstijf en even pakte ik mijn ballen en lul beet en liet ze door mijn hand glijden.

Ja een mooie rijpe vrouw met brede heupen en een flinke kont ahh jahh. Tring de bel, kom eraan, en ik schoot snel in een slip, T-shirt en badjas. Ha Marleen, de bovenbuurvrouw, kom binnen. Zo, Henk ben je ziek? Nee vandaag een luie dag en ik ben net uit bed zoals het een vijfentwintigjarige vrijgezel betaamd. Oh gelukkig want ik heb je nodig Henk, kun je mij helpen? Hoe kan ik Marleen hulp weigeren, ze is in alles de vrouw waar ik een minuut geleden van droomde om heerlijke geile sex mee te hebben.

Marleen hoe kan ik een mooie vrouw als jij weigeren te helpen, zeg het maar. Hihi gekkie, ze bloosde licht en het stond haar blonde 45 jarige koppie goed. Marleen woonde alleen en kwam vaker bij mij of ik bij haar over de vloer maar verder dan wat flirten zijn we nooit gegaan. Wil je eerst wat drinken Marleen je ziet er een beetje dorstig uit, kom ga zitten Ja goed Henk en Marleen vleide zich neer in haar mooie rok met blouse op een luie fateuil, prachtige kuiten heeft ze toch.

Nou brand los Marleen wat is het waar ik je mee kan helpen? Nou er zit een DVD klem in de speler en het is een geleende en deze moet vandaag terug, kun jij hem eruit krijgen? Even schoot het door mij heen, hoe krijg ik hem erin, ach ja mannen. Ik trek even een jeans aan en dan loop ik met je mee.

Nee joh, ik haal het ding wel even van boven dat is ook makkelijker als je ehh gereedschap nodig hebt en ze keek wat ondeugend.

Dat was een regelrechte flirt van de beste soort, ja prima Marleen zie je zo schoonheid. Heupwiegend en met haar borsten licht bewegend vertrok Marleen om de DVD speler op te halen. Ik trok een mooie jeans aan en wachtte bij de deur op haar.

Met de DVD tegen haar borsten aangeklemd kwam ze aan. Kom geef hem maar aan mij en terwijl ik de speler pakte gleden mijn vingers even langs haar borsten,sorry. Ach jongen ik ben wel wat gewend hoor en die grote toeters van mij zijn soms niet te missen toch. We moesten er ondeugend om lachen. Na wat gepruts was de DVD uit de speler bevrijd en viel mijn oog op het label en zag dat dit geen Walt Dysney film was.

Oeps pittig DVD’tje buuf en keek haar glimlachend aan. Marleen bloosde nu tot over haar oren. Ja jongen ik heb geen vrijer op het moment en ben niet van steen. Dat heb ik net ervaren Marleen en ik geef je gelijk, kijk en ik trok een kastje open. Ik ben ook niet van steen en liet haar mijn porno DVD’s zien. Zo stout jongetje dus jij ook en ze bekeek mijn DVD’s. Hmm zei ze deze ken ik een, hele goeie DVD.

Het was een film over twee rijpe vrouwen die met een paar jonge knapen neukten. Even keken we elkaar aan en toen pakten mijn handen haar borsten vast en wreef Marleen over mijn lul. We omarmden elkaar en tongden er flink op los.

Ohhh geile jongen jij bent precies waar ik op dit moment zin in heb. Hmm Marleen laat je maar gaan hoor ik heb je altijd aantrekkelijk gevonden en zeer erotisch. Ze duwde mij van zich af en opende mijn broek en trok die met slip en al van mijn kont af.

Mijn lul wipte naar voren en Marleen nam hem in haar handen. Hmm dat is mooi gereedschap Henk lekker stijf en goed geschoren zie ik. Ja veel lekkerder met een kale lul Marleen. Ze keek mij geil lachend aan en domineerde de situatie, wat mij geil maakte. Wil je mijn lijf zien hete Henk hé wil je mijn tieten zien geile knaap en ze trok ondertussen zachtjes aan mijn stijve dikke lul.

Kom jongen maak mijn tieten maar bloot. Ik knoopte de blouse open en keek naar de ferme tieten in haar bh. Henk, maak ze maar bloot en bevoel ze maar eens goed want het is echt nu te lang geleden geweest dat een man ze beet pakte.

Ik tilde de grote peer tieten uit de cups en kneedde ze stevig. Jeetje Marleen wat een prachtige borsten heb je en zo ferm en zacht tegelijk en terwijl de tieten door mijn handen rolden zag ik een blos van geilheid op haar gezicht. Haar roze tepels werden spijkerhard en de blos op het blonde koppie wond mij op. Geef je hand eens, Marleen pakte mijn pols en stopte mijn hand onder haar rok en duwde hem tegen haar kut aan.

Jeetje buuf je bent bloot onder je rok. Ja jongen dat vind ik geil om soms geen slip te dragen en ze duwde mijn hand heen en weer over haar bolle dikke kale gleuf. Ze ging in de stoel zitten en trok haar rok omhoog, deed haar benen omhoog en wijd en bood haar kut aan.

Kom jongen ik wil geneukt worden. Ik wreef mijn lul langs haar dijen en kut en duwde hem toen in haar geile gleuf.

Ja goed zo Henk kijk hoe je pik naar binnen gaat in mijn lijf. Het was een geil gezicht mij paal in die rijpe kale kut.

Kom neuken Henk een lekker stevig potje ouderwets neuken jongen. Na even stevig geneukt te hebben kwam Marleen kreunend en rillend klaar. Ik hield mij in en neukte nu langzaam totdat haar orgasme weg ebde. Hmm, Henk heerlijk dat had ik nodig een vent die me even pakt.

Kom ik zal je verwennen geile Henk, ze stond op en trok mij aan mijn lul mee naar de keuken. Ze waste hem langdurig en ging toen op haar knieen. De bh werd losgegespt en haar tieten hadden nu de volle vrijheid. Ze duwde ze omhoog en keek mij geil aan. Zonder haar handen te gebruiken nam ze mijn lul in haar mond en begon aan de lekkerste pijpbeurt die ik ooit beleefd heb.

Zachtjes en niet te hard zuigend gleed mijn lul in haar mondholte heen en weer daarbij gemasseerd wordend door haar tong. Soms liet ze mijn lul uit haar mond floepen die dan met een klets tegen mijn buik aan kwam.

Steeds zonder haar handen nam ze hem dan weer in haar mond. Zo Henk en nu zou ik het reuze geil vinden als je je op mij aftrok en ze pakte mijn hand en legde die op mijn lul. Ik begon lekker aan mijn nu superstijve paal te trekken.

Ja jongen trek je maar lekker af en net als in films wil ik je zaad op mijn gezicht. Marleen keek geil naar mij en dan weer naar mijn lul. Even duwde en wreef ik mijn hele lul over haar blonde opgewonden snoet. Marleen vingerde zich en kneep in haar tieten. Arghhhh geile Henk kom spuit over me heen kom maar met je geil.

Nu weer flink trekkend aan mijn lul vlak bij haar gezicht spatten de klodders geil uit mijn ballen en kletsten op het blonde koppie van Marleen. Hmm jahhhh geil ventje en Marleen greep mijn lul beet. Ze smeerde mijn geil over haar gezicht uit met mijn lul en nam hem af en toe in haar mond of kletste hem tegen haar wangen of uitgestoken tong, hmmm wat lekker geil ventje wat lekker geil en al lul spelend en vingerend kwam ze lekker klaar.

Ik bukte wat en pakte terwijl ze al klaarkwam haar lekkere peer tieten beet en kneedde er hard in. Marleen duwde haar hele gezicht tegen mijn lul en ballen aan. Ahhhh ohhhhh hmmmmm en ze schokte op en neer. Het duurde even voor we beiden weer op de wereld waren. Langzaam stond Marleen op, gaf me een kus trok haar blouse aan en met een klapje tegen mijn lul en een geil lachje, tot ziens, ging ze weg. Nog even nagenietend trekkend aan mijn lul zocht ik de douche weer op.

Heerlijk zo’n rijpe geile buurvrouw en onder de douche flitste mijn zeeplul lekker door mijn handen. Na de douche de DVD van Marleen opgezet en mij lekker afgetrokken kijkend naar een geile vrouw die zich liet neuken en afgeilen door drie manne. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Marleen geholpen - keer gelezen. Copyright © www.

Grote dikke lul nayara bbw

Van
killerboom01

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl