Grote

Naaktfilmpje van marjolein keuning naakt model gezocht

Vrijdag 10st, Augustus 2017 3:37:3 Pm
[BANCHOR] nudeskins
Stuur een gratis bericht
naar lyz75
lyz75
  • 49 jaar Vrouw, Meisje
  • Gulpen-Wittem, Netherlands
  • Javaans(Basic), Vietnamees(Elementair)
  • Internationale, Diplomaat
  • ID: 4953794241
  • Vrienden: Jawsho, raducu, pacific_voyager
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 171 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Sylvia
Profiel bekijken: / 5791
Telefoonnummer: / +312711-123-34

Beschrijving:

Je zou toch bijna aan een opzetje denken. Op dinsdag duiken er op internet plotseling tien jaar oude naaktfoto's op van Marjolein Keuning en nu solliciteert diezelfde Keuning, die in eerste instantie moord en brand schreeuwde om de opgedoken foto's, openlijk naar een naaktreportage in Playboy!

Je zou bijna denken dat Marjolein Keuning het verhaal over die nieuwsgierige voorbijganger die op straat gevonden tapejes mee naar huis name en ontdekte dat hierop oud montagemateriaal stond waarop een douchende Marjolein Keuning te zien was, zelf verzonnen zou kunnen hebben.

Beeldmateriaal dat was opgenomen voor de tv-dramaserie Villa Borghese, die in door de AVRO is uitgezonden en waarin Marjolein een gastrol had.

De man die het materiaal op internet zette en die zichzelf 'Kreuning' noemde bezit nu vijf minuten film waarop een douchende Marjolein te zien in haar Evakostuum die probeert de douchekop af te stellen terwijl de crew op de achtergrond aan het overleggen is, wat het onwaarschijnlijk maakt dat deze beelden ooit op tv zijn uitgezonden.

Dat was het verhaal plus de foto's die de site www. De AVRO reageerde pijlsnel oop de ontdekking van de naaktfoto's en wist van niets.

We zijn alleen in het bezit van de afgemonteerde uitzendbanden van Villa Borghese. Die zijn zorgvuldig in het archief opgeborgen. De AVRO is niet in het bezit van restmateriaal en heeft dat ook nooit in zijn bezit gehad. Bovendien is de AVRO al bijna zes jaar gevestigd in een ander pand, dan waar het restmateriaal zou zijn gevonden". Inmiddels is de huidige betrekker van het pand bekend en dat blijkt productiemaatschappij Blue Circle te zijn, producent van o.

RTL Boulevard. Datzelfde RTL Boulevarde durfde die avond de gewraakte naakfoto's niet te laten zien, omdat zij vreesden dat Keuning naar de rechter zou stappen. Maar De Telegraaf had minder scrupules en plaatste de foto van een blote Keuning woensdagochtend op haar voorpagina. En wat deed Marjolein Keuning? Die werd niet boos, stapte niet naar een advocaat maar solliciteerde openlijk naar een blootreportage.

In het programma van Sjaak Bral bij Noordzee FM vertelde Wilma Nanninga namelijk dat Keuning "het in eerste instantie wel erg had gevonden, maar uiteindelijk kon ze er toch wel om lachen. Ze zei dat het even wennen was, maar ze speelde natuurlijk wel een rol. Verder vertelde ze dat ze het erg leuk zou vinden als de Playboy haar zou bellen.

Wilma legde Sjaak Bral ook uit waarom Marjolein naakt wil. En als mensen haar dan toch naakt willen zien, dan lijkt het haar leuker om met een mooie reportage in de Playboy te komen. Form is loading Toggle navigation. Home Categorien Inloggen. This section can only be displayed by javascript enabled browsers. Same Room Games Multiplayer. Download here:. Tag cloud. XML Feeds. RSS 2.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl