Grote

Mastrubeer tips vrouwen mooie meid neuken

Vrijdag 24st, September 2018 11:34:6 Am
[BANCHOR] mariska hardaway
Stuur een gratis bericht
naar raddietrekkers
raddietrekkers
  • 27 jaar Vrouw, Centaur
  • Ostvorn, Netherlands
  • Japans(Beginner), Koreaans(Beginner)
  • Nanotechnologie, Longarts, Hoofd
  • ID: 2221273265
  • Vrienden: xanxabar, Neverbeafraid90
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 186 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 4423
Telefoonnummer: / +312358-789-71

Beschrijving:

Veel vrouwen hebben moeite om een orgasme te krijgen. Uit statistieken blijkt dat het gaat om maar liefst 2 miljoen Nederlandse vrouwen die aangeven dat ze moeilijk een orgasme kunnen krijgen.

Vaak wat jonger. Dat is ontzettend jammer. Maar er is ook goed nieuws: klaar komen is gelukkig te leren. Orgasmen lijken magische momenten die je in je schoot geworpen krijgt, maar dat is natuurlijk niet zo. Een orgasme is een reflex van het vrouwelijk lichaam door de juiste stimulatie. Wanneer je opgewonden bent en het lichaam op de juiste manier wordt gestimuleerd, dan is een orgasme een natuurlijke reactie van het lichaam.

Het gevoel van een orgasme kan per keer en per vrouw enorm verschillen. Het kan variëren van van een kleine plezierige tinteling tot een heftig orgasme waarbij je baarmoederwand samentrekt. Veel vrouwen leren in de puberteit hoe hun onderlichaam functioneert en door welke seksuele stimulans ze een orgasme bereiken.

Bij een deel van de vrouwen gaat dit vrijwel vanzelf, ze krijgen makkelijk orgasmen en hoeven er nooit echt over na te denken. Maar er is ook een hele grote groep van vrouwen die moeite heeft met het krijgen van een orgasme. Gelukkig kan het bereiken van een orgasme worden geleerd, ontwikkeld en verfijnd. En dit leren is niet vervelend. Bij de meeste vrouwen ontstaat een orgasme door stimulatie en prikkeling van de clitoris als het lichaam van de vrouw voldoende opgewonden is.

In het algemeen geldt dat de clitoris een tijdje onafgebroken gestimuleerd moet worden om een orgasme te krijgen. Er wordt nog vaak gedacht dat vrouwen het beste kunnen klaarkomen door flinke en langdurige penetratie. Dat is een fout beeld. In het grootse deel van de vagina het diepste gedeelte zitten weinig zenuwen. Diep stoten zorgt voor weinig prikkels. Van penetratie alleen krijgen dus maar heel weinig vrouwen een orgasme. Het orgasme kan wel extra worden gestimuleerd door vaginale stimulatie penetratie met een penis of stimulatie met vingers of vibrator te combineren met stimulatie van de clitoris.

En een orgasme kan intenser aanvoelen als penetratie en stimulatie van de clitoris samengaan. Dit komt omdat een deel van de clitoris zich aan de binnenkant van de vagina bevindt.

De clitoris is cruciaal voor de meeste vrouwen wat opwinding en orgasme betreft. De clitoris heeft een heleboel zenuwuiteinden en is heel gevoelig voor aanraking. Het is, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, een vrij groot orgaan en loopt verder in haar lichaam, met twee vertakkingen van ongeveer 5 cm. Het zichtbare gedeelte is slechts "het topje van de ijsberg".

In de vagina zit nog een ander plekje dat bij stimulatie voor een orgasme kan zorgen: de g-spot. Deze zit op ongeveer cm aan de binnenkant van de vagina. Dit plekje is de achterkant van de clitoris. Het voelt wat sponsig aan en is ook gevoelig voor aanraking. Hoe je dit opwindende plekje kunt vinden kunt u verderop in dit artikel lezen. Voor de meeste vrouwen geldt dat de stimulatie een tijdje onafgebroken moet zijn om een orgasme te bereiken.

Verder verschilt de juiste stimulatie per vrouw. Wat de ene dame als opwindend en prettig ervaart, werkt bij een andere vrouw helemaal niet.

De een vindt het fijn als de clitoris zachtjes wordt gestreeld, een ander vindt het fijn als er met de vingers zachtjes rondjes op worden gedraaid en weer een ander vindt het fijn als er een stukje stof tussen de vingers en de clitoris zit tijdens de streling. De clitoris op de juiste manier stimuleren is essentieel voor het krijgen van een orgasme. Maar aanraking van de clitoris als deze nog niet in opgewonden staat is, voelt niet fijn. En kan zelfs pijnlijk zijn.

Het is belangrijk om eerst seksueel opgewonden te zijn voordat je de clitoris begint te strelen. En om opgewonden te raken moet je eerst in de juiste stemming komen. Hieronder een grafiek met de fases voorafgaand aan een orgasme. Seksuoloog Helen Kaplan erkende als eerste dat alle seks, zowel solo als met partner, begint met verlangen. Dat er zin in seks moet zijn. Zin in seks kan je krijgen door bijvoorbeeld een aanraking of een opwindende fantasie.

Dat gaat niet altijd vanzelf. Soms moet je er moeite voor doen om de zin in seks te krijgen. Je moet dan als het ware zin in seks maken. Door bijvoorbeeld een erotisch boek te lezen, of in te gaan op de verleiding van de partner.

Zonder dit verlangen, deze zin in seks, is het niet mogelijk om opgewonden te raken of een orgasme te krijgen. Er kunnen psychologische en fysieke factoren zijn die dit verhinderen. Die de seksuele begeerte blokkeren. Hierbij moet u denken aan depressie, pijn, angst, bepaalde medicatie, recreatieve drugs, negatieve verleden seksuele ervaringen, macht en controle problemen in een relatie, verlies van belangstelling voor een partner, laag zelfbeeld en hormonale invloeden.

De volgende fase is het "verleiden". Met bijvoorbeeld lekkere muziek, een uitgebreid bad, parfum, bloemetje, oogcontact, lieve woorden etc.

In het volgende stadium worden alle erotische prikkels, vanuit al onze zintuigen opgepakt. Beelden, geluid, geur, een opwindend boek, streling van de partner en een erotische fantasie kunnen allemaal de seksuele opwinding op gang brengen. De seksuele gevoelens worden geprikkeld en als het ware wakker gemaakt. Door seksueel spelen en erotische fantasieën wordt de opwinding verder aangewakkert. De opwinding in het lichaam wordt groter, de tepels harder, de clitoris gezwollen, de vagina natter en het hart begint sneller te slaan.

Op een bepaald punt neemt de opwinding niet meer toe. Dat is vaak het moment vlak voor het orgasme. Bij de vrouw wordt de vagina nog vochtiger, de hartslag hoger, de buitenste schaamlippen kunnen groter worden en de binnenste schaamlippen worden donkerrood.

Nu is de juiste stimulatie belangrijk. En voor de meeste vrouwen geldt hierbij: een continue en onafgebroken stimulatie van de clitoris. Als de clitoris op de juiste manier wordt gestimuleerd en de dame zich laat gaan en overgeeft, volgt de ontlading van de seksuele energie.

Het orgasme laat alle opgebouwde spanning in het lichaam los. Dit gaat gepaard met samentrekken van spieren rond de anus en de bekkenbodemspieren, en ook een warm en ontspannen gevoel dat zich over het hele lichaam kan verspreiden.

Tijdens deze fase vloeit de sekuele spanning en opwinding langzaam weg en komt het lichaam tot rust. Door de opgebouwde spier spanning voelen veel heren en dames zich nu moe. Vaak onbewust volgt een evaluatie. Heeft u een fijne ervaring gehad? Dat heeft een postieve invloed op het ontwikkelen van zin in seks de volgende keer. Een slechte ervaring heeft daar ook invloed op, maar dan in negatieve zin.

Deze fases lopen niet bij iedereen hetzelfde en ook niet in het zelfde tempo. Waar de ene dame 40 minuten nodig heeft om opgewonden te raken, kan dat voor een andere dame korter zijn. Het kan ook per keer verschillen. De verschillende fases onstaan niet vanzelf. Ze ontstaan alléén als je er samen of alleen bij masturbatie de dingen doet die daarvoor nodig zijn. Het kan zijn dat je je fantasie aan het werk moet zetten, jezelf in de juiste stemming moet brengen, de juiste stimulatie moet uitvoeren en je moet durven laten gaan.

Voordat we tips en adviezen geven voor het krijgen van een fantastisch orgasme is het goed om u af te vragen waarom het zo moeilijk is om een orgasme te krijgen.

We zetten verschillende oorzaken voor u op een rijtje. Waarschijnlijk herkent u er 1 of meer. Dit inzicht kan u helpen bij het lezen van de adviezen. Het zal u ook helpen om maar de verschillende fases te kijken die vooraf gaan aan een orgasme.

Leren om een beter orgasme te krijgen begint bij masturbatie. Heeft u daarover een schuldgevoel? Weg ermee! Dat zijn negatieve gedachten die lust en opwinding afremmen. Masturbatie behoort tot de meest natuurlijke activiteiten. Het houdt de seksuele organen in conditie en is ook nog eens goed voor de algehele gezondheid. Het klinkt als een open deur, maar als u zich geïrriteerd, gespannen of moe voelt, gaat het niet lukken om een orgasme te krijgen.

Hoe hard u dit ook probeert. Het is belangrijk om eerst te ontspannen, om 'uit uw hoofd te komen'. Neem daarvoor een warme douche en zet lekkere muziek op.

Schuif negatieve gedachten zachtjes aan de kant, vergeet kwaaltjes, ontspan en geniet. Maak uw hoofd leeg zodat deze open kan staan voor seksuele prikkels.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl