Grote

Grote tieten verhalen jong en oud porno

Donderdag 1st, Februari 2017 2:35:55 Pm
[BANCHOR] turnpakje tiener
Stuur een gratis bericht
naar selumeproferre
selumeproferre
  • 49 jaar Vrouw, Vissen
  • Merlot, Netherlands
  • Japans(Gemiddeld), Italiaans(Bekwaamheid)
  • Militair, Spreker, Videograaf
  • ID: 3136241494
  • Vrienden: rachmaninovpc3d, annouk, massimomarin75
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 6255
Telefoonnummer: / +312156-944-76

Beschrijving:

Hij kreeg er wat van! Ans, de lieftallige werkster was waarschijnlijk de bezitster van de grootste borsten ter wereld. En Karel viel nu eenmaal op grote tieten. Hoe groter hoe liever. Ans was een joviaal type, een vrouw met een hart van goud en nog veel meer.

Karel mocht haar graag. Ze was en deed altijd spontaan en eerlijk en bovendien lang niet lelijk. Vanavond had ze het weer eens over Joop, haar man. Ze zuchtte diep. Hij kan zich niet indenken dat ik wel eens gestreeld wil worden, maar hij raakt me met geen vinger aan" Er zijn genoeg mannen die jou wel willen strelen zei Karel. Karel zag ineens ongekende mogelijkheden. Hij kreeg een erotisch visioen en een erektie. Ans begon hard te lachen. Ze was voor Karel het perfekte type. Haar borsten waren meer dan enorm en leken wel rijpe meloenen.

Dik, iets hangend maar toch nog stevig genoeg! Ans keek Karel aan en zei "nou dan zal ik maar gaan liggen, nietwaar? Nu dan eindelijk, veel te lang had hij hier op moeten wachten en nu zou hij heus wel de verdere geheimen van Ans ontdekken. En niet alleen dat… Ans strekte zich uit op de bank en buiten verwachting van Karel spreidde ze haar weelderige dijen ook nog.

Het paradijs zou hem geen grotere vreugde kunnen schenken dan wat hij nu in pralende pracht tussen haar dijen zag zitten. Nog gesloten weliswaar maar die vertikale vrouwenspleet onder donker haar welvende schede. Maar in alle gewoonheid het mooiste wat Karel ooit had gezien als hij de grote borsten niet meetelde. Hij staarde naar de bos haar, het lijnenspel van haar spleet en bilnaad, de verrukkelijke dijen en hij vergat zowat haar borsten bij deze aanblik.

Karel knikte, ze had nog gelijk ook. Hij moest ook met haar grote tieten spelen. Karel wilde dat ook wel maar die lekkere neukpruim van Ans, oh wat een poes, wat een neuksleuf had die meid. Dat die vent van haar zijn pik daar niet meer in wilde steken was hem een groot raadsel. Maar Ans gunde hem niet de tijd om verder te praten. Ze trok haar schaamlippen open en streelde haar kittelaar. Karel schoot uit de kleren en toen hij eenmaal naakt tegenover Ans stond kwam haar reactie. Opeens flitste door karel's hoofd: er is volgens mij helemaal geen Joop, ze is niet getrouwd.

O kom hier met dat ding. Ik wil er mee spelen Karel. Karel liep op haar toe en zei "je wilde toch dat ik je streel? Hij legde zijn stijve neuklat in Ans hand onderwijl mompelend "een beurt zoals jij nog nooit hebt gehad, zelfs niet van Joop.

Karel reageerde meteen "natuurlijk lekker neukwijf er is helemaal geen Joop" "Hoe weet jij dat" vroeg Ans verschrikt. Wie er zo'n vrouw wil nou dat zie je wel. Waarom heb ik zo'n stijve lul. Ja dat is zo zei Ans. Misschien kunnen we de hele avond doorgaan en als je het goed vind wil ik vannacht wel hier blijven.

Hij begon haar grote tieten te strelen en de tepels te bewerken. Ans pakte zijn lul steviger vast en streelde de eikel en schoof de voorhuid heen en weer. Hoewel ik het nog nooit eerder gedaan heb wil ik die pik in m'n mond nemen. Ze hebben mij verteld dat dat een lekker spel is. Ze deed haar mond wat open en begon aan Karel's eikel te zuigen. Langzaam zoog ze zijn lul naar binnen. Karel kreunde al van puur genot. De lippen van Ans waren vol en satijn zacht en geschapen voor de orale liefde.

Het genot werd nog groter toen ze haar tong strelend langs en om de eikel liet gaan. Ans liet zich niet onbetuigd ze ging zodanig te keer dat Karel al bijna zijn kruid zou verschieten. Hij trok nog net op tijd zijn lul uit de zuigende mond van haar. Hij had te veel aan dacht gehad voor de trillende en schuddende tieten van Ans. Borsten waar je natte dromen van zou krijgen. Een stel memmen om eens een lekker je lul tussen te duwen en er dan op klaarkomen en vol te spuiten. Karel was wat afwezig hij was met zijn gedachten al bij een neukbeurt in de bijna nog maagdelijke kut van Ans.

Intussen was hij nog aan het spelen met haar tepels die al zo hard waren als zijn lul. Dat vond Karel een prachtig vooruitzicht want er zijn heel wat standjes. Misschien wilde Ans wel bij hem intrekken.

Karel ging op zijn burostoel zitten zijn pik stond al rechtop haast uitdagend en wippend. Ze bewoog de neukpaal heen en weer tussen haar kutlippen en prikte toen de eikel in haar natte grot.

Onderwijl kneedde hij de volle kontbollen. Oh Ans sommige vrouwen hebben alles sommige niets! Ans begon nu te neuken ze kreunde de geilste woorden uit terwijl Karel zich verlustigde aan haar grote meloenen.

Wat genoot hij van de machtige balonnen met de forse tepels die onnoemelijk hard waren tussen zin vingertoppen. Haar kut zoog en slorpte bij iedere haal van haar onderlichaam en toen ze "oooh gossie" stamelde wist Karel dat haar hoogtepunt naderde. Ze kwam nu helemaal voorover zodat zijn gezicht bedolven werd onder haar supertieten. Ze draaide en stootte met haar onderlijf als een wilde. Toen kwam ze met een uitzinnige kreet klaar.

Ze versnelde haar neuktempo en verpletterde Karel haast. En ze bleef maar doorwippen Karel smorend tussen haar memmen.

Ze hijgde, tilde haar kut en billen om- hoog en plofte weer neer en riep "Oooh man dat is nog eens neuken ooh" Karel voelde nog een flinke kramp door haar kut gaan.

Ans zuchte diep en tevreden ging ze van hem af. Als die slap moet worden zullen we nog een keer in aktie moeten komen Ans. Hoe wil je nu neuken. Zal ik weer op je lul gaan zitten? Ans liet zich weer op zijn paal zakken wat nu gemakkelijker ging. Oorzaak was de overnatte kut van haar.

En ze begon direct al met een flink tempo Karel te berijden. Ze bleef in een flink tempo door wippen. Haar gekreun was niet meer te stoppen en Karel verwachtte dat ze weldra weer zou klaarkomen. Nou dat mocht ze wel hij genoot van die geile meid. Nu verminderde haar bewegingen. Haar zuchten en steunen werden echter luider. Opeens plofte ze met geweld op Karel zodat zijn ballen bijna verpletterd werden. Ans gaf een luide gil en kwam opnieuw intens klaar. Door dit geweld bereikte nu ook Karel bijna zijn orgasme.

Hij duwde Ans van zich af en zei "buk je voorover en hou je tieten bij elkaar dan neuk ik je nu daar tot ik spuit". Ans klemde stevig Karel's lul tussen haar enorme ballen.

Karel neukte nu heerlijk tussen haar tieten en het duurde maar even tot hij spoot. Zijn eikel kwam net even boven de tieten uit zodat Ans kon zien wat een lading hij er uit spoot. Het was een heerlijk geil spel geweest. Tieten van Ans Erotische verhalen , Hetero sexverhalen.

Heerlijk is dat, vanavond nog neuken met een geile jonge meid. Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Dan is Dates. Volgende verhaal Ik stond erbij …. Vorig verhaal Vakantie in Frankrijk. Naturistenkamp Buiten sexverhalen , Erotische verhalen.

Lees meer

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl